Za poslovnu upotrebu

Usluge održavanja

Visoko kvalitetan sistem zahteva stručan servis i podršku da bi se garantovao najduži period ispravnog rada, ili u slučaju kvara, najmanji period prekida vašeg poslovanja. Mi imamo potpuno obučene i opremljene servisne inženjere, koji pokrivaju svaki deo Evrope i koji su posvećeni svom poslu.

U današnjem kancelarijskom okruženju sve prestaje da radi ako sistem padne ili važna komponenta ne uspe da izvrši svoju funkciju. Sa Canon servisom i podrškom možete biti sigurni da ćete dobiti najviše od svojih poslovnih rešenja i prema tome i najveću vrednost svoje investicije.

Mi smo stručnjaci u održavanju i servisiranju naših proizvoda kao što biste očekivali, ali smo takođe i sertifikovani za pružanje usluga servisiranja drugih marki ukoliko iskrsne potreba za tim.

Zahvaljujući neprestanom investiranju u obuku naših inženjera, imate pristup jednoj od najmoćnijih mreža servisera na tržištu gde god da se nalazite u Evropi. Naša fleksibilna ponuda mogućnosti podrške znači  da tačno možete pronaći  paket koji najbolje odgovara vašem poslovanju.

Za tehničku pomoć i podršku softvera naše službe za pomoć su udaljene na samo jedan telefonski poziv  od vas i mnogi vaši upiti biće rešeni brzo i jednostavno preko telefona od strane našeg prijateljskog i iskusnog servisnog osoblja.

Canon usluge održavanja nude spokojstvo bez premca. Rezultat dobijen iz tekućeg procesa nadzora zadovoljstva potrošača pokazuje da imamo veoma zadovoljne potrošače, a rezultat se koristi za neprestano poboljašavanje naših usluga.

spacer
					image
Naše usluge
Savetodavne usluge
Usluge implementacije
Trening i obuka
Usluge održavanja