Za poslovnu upotrebu

Inteligencija upravljanja dokumentima

Da li vaše osoblje i dalje gubi vreme tražeći dokumente?

Kancelarijski radnici provedu i do osam sati nedeljno tražeći dokumente*, što je rasipanje vremena i novca kompanije. Ne mora da bude tako. Sa rešenjem za upravljanje dokumentima kompanije Canon možete efikasnije da upravljate svojim dokumentima, smanjite ručnu obradu i omogućite trenutno bezbedno pronalažanje dokumenta. Prema tome, ako želite da radite pametnije, uštedite novac kompaniji i smanjite stres u kancelariji sa softverom za upravljanje dokumentima, jer sada možete.

Softver za upravljanje dokumentima kompanije Canon jednostavno osposobljava sva područja vašeg poslovanja da efikasnije koriste  informacije u dokumentima. Softver brzo i precizno pretražuje i locira dokumente bez pomeranja ijednog lista papira ili napuštanja vašeg radnog stola.

Razmena i distribucija dokumenata, bez potrebe za faks-aparatom ili sporom poštanskom uslugom, čini ispunjavanje zahteva vaših klijenata bržim i lakšim nego ikada ranije, bilo da radite iz uprave, iz filijale ili od kuće.

Naši jako kvalifikovano poslovni konsultanti za rešenja rade sa vama da bi razumeli vaše potrebe. Sa njihovim značajnim iskustvom oni vam mogu pomoći da identifikujete potencijalna poboljšanja koja bi softver za upravljanje dokumentima mogao da ostvari u vašem poslovanju. I zato što su naši sistemi modularni lako ih je integrisati bez potrebe za velikim izmenama u vašim postojećim postupcima obrade, smanjujući time troškove i prekid koji novi sistemi često nose sa sobom.

Prema tome, sa stručnošću u raznim industrijskim granama i različitim područjima primene u pravnim, medicinskim, obrazovnim i osiguravajućim oblastima, Canon softver za upravljanje dokumentima je specijalno konstruisan da ostvaruje potencijal vašeg poslovanja i nudi brz i merljiv povraćaj investicije.

Izborom kompanije Canon imaćete koristi od naše jedinstvene ponude “celokupnog-proizvoda”, kroz samo jedan kontakt sa našim iskusnim konsultantima koji mogu preporučiti pravu komponentu, specifičnu za vaše poslovne potrebe. Štaviše, naša tekuća pomoć obezbediće da vaš sistem nastavi sa razvojem u korak sa vašim potrebama za promenama.

*Blue Lion istraživanje

spacer
					image
Srodni softver
Therefore™
ADOS
Vaši softveri
Rukovođenje dokumentima
Upravljanje dokumentima
Distribucija dokumentima
Bezbednost
Upravljanje štampenjem i uređajem
Upravljanje bojom
Radni tok proizvodnje
Štampanje promenljivih podataka
Profesionalni softveri za štampanje [PDF, 736 KB]