Za poslovnu upotrebu

iW upravljanje dokumentima

Canon softverom iW za upravljanje dokumentima (iWDM) možete prebaciti vaše dokumente u digitalne baze za arhiviranje, dostupnim svima da ih koriste, oživljavajući vaše radno okruženje, povećavajući produktivnost i štedeći prostor – daleko ekonomičnije rešenje od tradicionalnih načina upravljanja dokumentima i njihovog distribuiranja.

Orman za datoteke za 21. vek

Softver iWDM vam omogućava da koristite Canon multifunkcionalni uređaj, da kreirate i razmenjujete elektronske ormane za datoteke bilo kojih relevantnih informacija. Zahvaljujući jednostavnoj funkciji prevuci i ispusti, softver iWDM je jednostavan za upotrebu kao i vaš program za obradu teksta.

Memorišite i pronađite
Sve što se može skenirati, softver iWDM može da upamti; moćni alati za pretragu teksta vam olakšavaju pronalaženje vaših dokumenata uz nekoliko pritiska miša, koje možete poslati faksom, e-poštom ili na štampanje jednostavno prevlačeći ga do odgovarajuće ikone.

Potpuno fleksibilan
Jednostavno se kreiraju izveštaji koji se sastoje od brojnih odvojenih tipova dokumenata. Potrebno je samo da za sve njih kreirate e-knjigoveznicu. Onda njima možete manipulisati, možete ih premeštati, rotirati, dodavati zaglavlja i na kraju ih razmeniti – ili ih čak konvertovati u PDF format.

Sarađujte efikasnije
Softver iWDM čini razmenu informacija trenutnom i intuitivnom; on je idealan način da radite sa trenutnim i najnovijim informacijama, ili kreirate efikasnije okruženje za saradnju.

spacer
					image
Useful Downloads
iWDM Brochure
Vaši softveri
Rukovođenje dokumentima
Upravljanje dokumentima
Distribucija dokumentima
Bezbednost
Upravljanje štampenjem i uređajem
Upravljanje bojom
Radni tok proizvodnje
Štampanje promenljivih podataka
Profesionalni softveri za štampanje [PDF, 736 KB]