Za poslovnu upotrebu

Komponente Therefore™ softvera

Therefore™ čini nekoliko aplikacija:

Therefore™ navigator

Therefore™ navigator vam omogućava da pretražujete, pronalazite, grupišete i razvrstavate dokumenta memorisana ovim softverom. On upravlja i zadacima radnih procesa. Navigator je za korisnike početna tačka za pokretanje Therefore™ programa za prikazivanje.

 


 

Program za prikazivanje dokumenata

Therefore™ program za prikazivanje prikazuje, rotira, pravi beleške i štampa dokumenta memorisana pomoću Therefore™ softvera. Pored toga, program za prikazivanje vam omogućava da kreirate nove verzije dokumenata, da uređujete indeksna polja dokumenata i da gledate prethodne verzije. Dokumenta povezana sa određenim aplikacijama na vašem PC-ju otvaraju se pomoću matične aplikacije. Međutim, program za prikazivanje vam omogućava da gledate dokumenta kreirana u preko 250 formata datoteka, čak i ako aplikacija pomoću koje su kreirana nije instalirana na vašem PC-ju. Zamislite da primite crtež napravljen u AutoCAD-u, i možete da ga otvorite, čak i ako ta aplikacija nije instalirana na vašem PC-ju.


 

Prikupljanje dokumenata

Therefore™ Capture Client koristi se za skeniranje dokumenata i memorisanje u Therefore™. Capture Client se obično koristi sa skenerom dokumenata, mada može da se koristi za uvoz dokumenata sa hard diska, ili za razvrstavanje i indeksiranje dokumenata koji su već memorisani u Therefore™.  Podržani su i prepoznavanje bar-kodova i optičko prepoznavanje teksta, i može da se koristi za indeksiranje dokumenata i za podelu grupa.


 

Pristup vebu

Therefore™ pristup vebu koristi pregledač veba (obično Microsoft® Internet Explorer®) za pretraživanje i prikaz dokumenata memorisanih u Therefore™ sistemu za upravljanje dokumentima.

Mogućnost da se dokumenta skeniraju u Therefore™, ili da se bude deo radnog procesa posredstvom veba, korisna je za mala odeljenja ili čak za ljude koji rade u kući. Upotrebom korisničkog imena i lozinke preko bezbedne veze, korisnici mogu da uživaju u funkcionalnosti Therefore™ softvera s bilo kog mesta na kojem postoji pristup Internetu. Therefore™ veb klijent to omogućava, a Therefore™ softver ne mora uopšte da bude instaliran na PC-ju koji koristite. Upotrebljivost ove komponente je slična upotrebljivosti Therefore™ navigatora i Programa za prikazivanje, zbog čega možete da uživate u njegovim prednostima, bilo kada i bilo gde.  Da bi podaci bili bezbedni uz korišćenje Interneta, Therefore™ veb klijent podržava bezbednu komunikaciju pomoću SSL-a.


spacer
					image
Useful Downloads
Therefore™ Brochure
Therefore™ Video
Related Information
Šta je upravljanje dokumentima?
Zbog čega izabrati Therefore™?
Therefore™ mogućnosti nadogradnje
Karakteristike Therefore™ softvera
Integrisanost Therefore™ softvera
Therefore™ Home