Za poslovnu upotrebu

THEREFORE

Therefore™

Kancelarijski radnici provedu prosečno preko 50 minuta dnevno tražeći informacije. To ne samo da je frustrirajuće, nego i smanjuje produktivnost. Therefore™ rešenje kompanije Canon svakom pruža brz i bezbedan pristup informacijama koje su mu potrebne. Dokumenta mogu automatski da se usmeravaju i prate kroz čitavu firmu, da bi se povećala efikasnost procesa. · Bezbedno i efikasno skladištenje i pronalaženje · Trenutan pristup ključnim informacijama · Povećana produktivnost i poboljšana usaglašenost s propisima

Lako upravljanje dokumentima pomoću Therefore™

Therefore™ vam omogućava da organizujete sve informacije ključne za vaš posao. Sa njim, možete da pretražujete, pronalazite, pregledate, razvrstavate, grupišete i distribuirate dokumenta; za trenutak možete da prikupite, organizujete i pristupite bilo kojem sadržaju, kao i da kreirate automatske radne procese da biste modernizovali procese ključne za vaš posao. Therefore™ je lak za korišćenje, što znači da je potrebna minimalna obuka osoblja i zbog toga je način rada daleko efikasniji.

Elektronski aktivira sve vrste informacija
S Therefore-om™, format i izvor ne predstavljaju problem. Bez napora se upravlja svim formatima i izvorima.

Usaglašenost s propisima
Da bi doprineo usaglašenosti dokumenata vaše firme s propisima, Therefore™ server automatski stavlja digitalni potpis na svaki dokument.

Prikladan za vašu firmu
Therefore™ je u potpunosti prilagodljiv. Bez potrebe za korisničkim prilagođavanjima ili programiranjem, obično može da se sprovede za manje od nedelju dana, uključujući i celokupnu obuku. Mogu da se odrede administratori koji će centralizovano uobličiti i definisati pravila posla.

spacer
					image
Useful Downloads
Therefore™ Brochure
Therefore™ Video
Related Information
Šta je upravljanje dokumentima?
Zbog čega izabrati Therefore™?
Therefore™ mogućnosti nadogradnje
Komponente Therefore™ softvera
Karakteristike Therefore™ softvera
Integrisanost Therefore™ softvera