Za poslovnu upotrebu

Therefore™ mogućnosti nadogradnje

Therefore™ je napravljen tako da ponudi maksimalnu prilagodljivost. Zbog te savršene prilagodljivosti, po potrebi mogu da se dodaju ulazni uređaji poput Canon skenera i multifunkcijskih uređaja. Sve te promene omogućavaju maksimalnu prilagodljivost.

Therefore™ je dostupan u tri verzije: Izdanje za pojedince, Izdanje za radne grupe i Poslovno izdanje.   Sve tri verzije koriste isto prilagodljivo softversko jezgro i postoji pregledna putanja za nadogradnju za kupce koji žele da pređu sa Sistema za pojedince ili Sistema za radne grupe na Poslovno izdanje.  Sa Therefore™ softverom, početnici i iskusni radnici rade sa istim softverom radi maksimalne prilagodljivosti. 


Izdanje za pojedince

 

Ovo je samostalno rešenje za arhiviranje za jednog korisnika. Omogućava skeniranje papirnih dokumenata i uvoz Microsoft® Office i desktop datoteka. Možda su vojska ili policija tipični korisnici, jer imaju potrebu za skeniranjem osetljivih dokumenata na samostalnim sistemima, i to izvan mreže.

Izdanje za radne grupe

 

Therefore™ Izdanje za radne grupe isporučuje se za 5 ili 10 korisnika, sa pristupom vebu i dozvolom za povezivanjem na jedan skener (ostali skeneri mogu se dodati po potrebi). Posebno dobro se pokazao u izdvojenim odeljenjima u okviru  veće organizacije.  Omogućava skeniranje papirnih dokumenata i uvoz svih Microsoft® Office i desktop datoteka. Dokumenta mogu da se arhiviraju na sve uobičajene oblike medija za elektronsko skladištenje.

Svaka firma koja ima potrebu za brzim i bezbednim prikupljanjem, skladištenjem i pronalaženjem informacija ili za trenutnom dostupnošću papirnih dokumenata ‘na radnoj površini’, može da koristi Therefore™ Izdanje za radne grupe. 

Poslovno izdanje

 

Ova verzija je predviđena za male, srednje ili velike organizacije koje imaju potrebu da se papirna dokumenta nađu ‘na radnoj površini’ za njihovo osoblje, i koje takođe žele da povećaju efikasnost rada kreiranjem fleksibilnih informacionih radnih procesa kojima će se dokumenta kretati kroz njihovu firmu. Pružaju neograničenu serversku podršku za istinski decentralizovani sistem. Ovo izdanje omogućava upotrebu svih vrsta RAID i NAS medija, prepoznavanje i prikupljanje bar-kodova, integraciju u radni proces, COLD odloženu obradu datoteka i pristup vebu.

Pošto podržava mnogo različitih servera baze podataka, Therefore™ Poslovno izdanje može i da ‘deli’ podatke iz mnoštva samostalnih paketa. Tipična opcija za integrisanje bila bi da se Therefore™ koristi za skladištenje skeniranih slika dokumenata koje se “linkuju” za promenljive finansijske podatke, koje nadzire neki samostalni program za prodaju ili fakturisanje. 

 

Therefore™ Poslovno izdanje omogućava dodavanje neograničenog broja dodatnih servera, pod uslovom da postoji bezbedna decentralizovana struktura mreže i baze podataka.

spacer
					image
Useful Downloads
Therefore™ Brochure
Therefore™ Video
Related Information
Šta je upravljanje dokumentima?
Zbog čega izabrati Therefore™?
Komponente Therefore™ softvera
Karakteristike Therefore™ softvera
Integrisanost Therefore™ softvera
Therefore™ Home