Canon PRISMAprepare

PRISMAprepare

Uz svestrani softver PRISMAprepare, stručnjaci za štampanje mogu produktivnije i profitabilnije da pripremaju savršene dokumente.

Prednosti

  • Kompletna priprema dokumenata
  • Intuitivan i jednostavan za korišćenje
  • Kompatibilan sa svim štampačima koji koriste medije iz tabaka
  • Otvoreni interfejs maksimalno povećava fleksibilnost
  • Funkcije koje povećavaju produktivnost
  • Napravljen da maksimalno poveća profitabilnost

Detaljne karakteristike

Detaljniji pregled za Canon PRISMAprepare

Svestrano, gotovo rešenje


PRISMAprepare predstavlja jedno rešenje koje ispunjava sve potrebe štampara za pripremom, uz korisniku naklonjen interfejs. Od čišćenja stranica i poboljšavanja dokumenata do provere i korigovanja boja, kao i pripreme dokumenata za heftanje, savijanje ili bušenje rupa - ovo svestrano rešenje čak omogućava operateru da priprema dokumente za pravljenje brošura ili savršeno povezivanje. Budući da ispunjava sve ove potrebe, ovo softversko rešenje olakšava automatizaciju poslova koji se ponavljaju, od pripreme dokumenata do proizvodnje, čime operateru ostaje vremena za druge zadatke.

Izuzetna jednostavnost upotrebe


Nagrađivani "Ocean" korisnički interfejs olakšava konzistentnu pripremu impresivnih dokumenata. Intuitivni ekran za pregled poslova "WYSIWYG" (What You See is What You Get - Dobijate ono što vidite) omogućava vam da držite pod kontrolom i najsloženije zadatke, pa praktično eliminiše potrebu za izradom više probnih otisaka i smanjuje rizik od pojave grešaka.

Fleksibilni, otvoreni standardi


PRISMAprepare koristi otvoreni PDF standard. Možete da pojednostavite radne procese i da istovremeno održite arhitekturu otvorenih sistema. PRISMAprepare 6.1 je zasnovan na softveru Adobe PDF Library, što znači da se znatno brže instalira i da vam omogućava da prihvatate veće, složenije zadatke.

Praktičan otvoreni interfejs


PRISMAprepare može da se poveže sa najviše 10 programa za Windows koji podržavaju PDF. Popularne aplikacije, kao što je Adobe Photoshop®, neprimetno se povezuju, pa možete da obavljate napredno uređivanje i pripremate zadatke u drugim aplikacijama, pa da ažurirane dokumente uvezete natrag u PRISMAprepare i nastavite tamo gde ste stali.

Povećajte produktivnost


PRISMAprepare pomaže u optimizovanju produktivnosti tako što olakšava automatizaciju, raspoređivanje stranica, dodavanje oznaka za opsecanje i nudi direktno štampanje programiranih dokumenata. Unapred snimljeni predlošci omogućavaju operaterima da prevlače i otpuštaju sadržaj u "brzu fasciklu" radi kreiranja dokumenata spremnih za štampanje. Nove funkcije, koje obuhvataju napredno povezivanje, lako kreiranje naslovnih strana dokumenata i poboljšanu funkciju VDP za personalizovanje štampe, unapređuju svestranost i produktivnost ovog softvera, koji sada takođe pruža opcionu integraciju kombinovane i odvojene završne obrade (Ultimate Bindery) u radni proces.

Maksimalno uvećajte povraćaj investicije


PRISMAprepare povećava profitnu marginu tako što vam omogućava da brže završavate poslove. Budući da praktično eliminiše potrebu za pravljenjem fizičkih probnih otisaka, može značajno da uštedi vreme u poređenju sa mnogim postojećim rešenjima za radne procese - možete da zakažete više zadataka i poboljšate bilans uspeha. Automatizovana, fleksibilna detekcija boja omogućava najproduktivnije deljenje i objedinjavanje stranica u boji i crno-belih stranica - što daje izuzetno kvalitetne rezultate uz niže troškove.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon PRISMAprepare, njegovim karakteristikama i mogućnostima.