Mobilno štampanje i skeniranje

Kada si mobilan

Pametni povezani uređaji su sve popularniji. Sve veći broj “mobilnih radnika” je već upoznao prednosti upotrebe pametnih uređaja i usluga “u oblaku” za dostupanje i brzu obradu elektronskih te štampanih dokumenata:

  • 51 % mobilnih radnika bi volelo da može skenirati dokumente aplikacijama u oblaku *
  • 43 % mobilnih radnika misli, da se mobilno štampanje isplati *
  • 27 % mobilnih radnika tvrdi da su printeri i skeneri povezani na Wi-Fi poboljšali njihovu produktivnost*

* IDC Hardcopy Device Usage - Effect of Mobility On Print,March 2011

Canonova ponuda rešenja za štampanje i skeniranje vam sada omogućava, da se povežete sa mobilnim uređajima i uslugama u oblaku i tako iskoristite trend mobilnog rada.

Biti mobilan - film

Canonova rešenja za kancelarijsko štampanje rešavaju pitanja povećanja produktivnosti i pametnijeg rada. Druga generacija multifunkcijskih printera imageRUNNER ADVANCE i laserskih printera i-SENSYS nije samo u stanju štampati dokumente sa pametnih uređaja, nego je i integrisana sa aplikacijama u oblaku. Aplikacija za besplatno preuzimanje Canon Mobile Printing App omogućava štampanje celog spektra dokumenata sa pametnih telefona i tablica te tako nadgrađuje delenje informacija unutar i izvan savremenog poslovnog okruženja.

Saznajte još više:
Canon imageRUNNER ADVANCE “Mobilno povezivanje i povezivanje u oblak” brošura
Canon Mobile Printing App za iPhone I iPAD
Nabor proizvoda i-SENSYS za mobilno štampanje
Mobile-ready Laserski printeri
P-208 Mobilno skeniranje - film

Canonova rešenja za skeniranje iz nabora proizvoda imageFORMULA omogućava mobilnim i udaljenim radnicima te naravno i onim na radnom mestu da snimaju dokumente direktno na Apple iOS i Android uređaje te da jih instantno šalju na aplikacije u oblaku. To znači da organizacije bilo koje veličine mogu snimati, obrađivati i deliti podatke neposredno na licu mesta snimanja dokumenta.

Saznajte još više:
Prezentacija: “Rešenja za mobilni rad”
imageFORMULA P-215 Video
CaptureOnTouch Aplikacija za mobilno skeniranje - iPhone, iPad, iPod touch
CaptureOnTouch Aplikacija za mobilno skeniranje - Android uređaji

Canonova rešenja za velike formate imagePROGRAF (koja podržava i softver Print & Share) omogućavaju mobilno štampanje pomoću kojeg možete brzo obraditi više datoteka različitih formata (pdf/jpg/tif) i bez muke deliti podatke sa drugima preko usluga u oblaku.

Canon Professional Print uređaji su također u stanju da mobilno štampaju. Pomoću aplikacije App for Fiery svoje datoteke možete slati direktno sa mobilnog uređaja na server za štampanje.