Gradski planinari, dva prijatelja iz Rusije, Vadim i Vitalij, posvetili su svoje živote istraživanju najfascinantnijih gradova sveta. Želeći nešto više od poznatih turističkih atrakcija, u potrazi su za jedinstvenim i spektakularnim pogledima koji mogu da se zabeleže samo sa najviših zgrada.

Ovaj duo koji ignoriše strah, juri za adrenalinom i stremi ka izvanrednim fotografijama, dospeo je na stranice novina širom sveta penjući se na neke od najprepoznatljivijih građevina sveta. Ovi moderni istraživači posvećeni su potrazi za zadivljujućim slikama iz uglova koji oduzimaju dah, iz kojih te slike i beleže.

Poput drugih avanturista kompanije Canon, oni slede svoje strasti otkrivajući jedinstvene perspektive mesta koja otkriju.

Možemo i vama da pomognemo da zabeležite zadivljujuće fotografije i filmove. Nastavite da čitate i na najbolji način iskoristite savete i tehnike, i otkrijte kako da vidite svet iz drugačijeg ugla. Zatim izađite napolje i otkrijte skrivenu magiju grada blizu vas. Pomoći ćemo vam da ga snimite sa lične, jedinstvene tačke gledišta i da podelite priče sa kojima će se povezati ljudi iz svih krajeva sveta. Come and see.

Tehnike

Besprekorno snimanje i deljenje