hero

Canon povezivanje

Naši povezani fotoaparati, štampači, aplikacije i Connect Station CS100 omogućavaju vam da lako snimite, podelite, odštampate i uskladištite svoje dragocene fotografije i filmove.

Učinite više sa tehnologijama Wi-Fi i NFC

Canon uređaji sa Wi-Fi tehnologijom omogućavaju vam prenos, deljenje, štampanje i skladištenje vaših fotografija, pa čak i njihovo daljinsko snimanje. Na primer, možete da s lakoćom prebacite fotografije sa Wi-Fi kompatibilnog Canon aparata na smartfon radi uređivanja ili deljenja. NFC* dodatno olakšava stvari, omogućavajući vam da uspostavite Wi-Fi vezu jednostavnim međusobnim dodirivanjem dva NFC-kompatibilna uređaja. Tako na primer možete da samo jednim dodirom prebacite slike sa NFC-kompatibilnog aparata na Canon Connect Station CS100.

wi-fi-nfc
connected-services

Budite neprekidno na mreži

Bez obzira na to želite li da uskladištite ili uredite fotografije, bežično štampate sa mobilnog uređaja ili podelite ranije snimljene porodične trenutke, naša ponuda aplikacija i usluga za povezivanje će vam pomoći da svoje slike iskoristite na najbolji mogući način.Povezani fotoaparati i više

Naši najnoviji fotoaparati, štampači i kamkorderi su odlično povezani, što vam daje slobodu da uradite više sa svojim fotografijama i filmovima. Neki od naših najnovijih modela sadrže NFC, što olakšava povezivanje vaših uređaja i prenos slika putem Wi-Fi mreže na kompatibilni smartfon ili na Canon Connect Station CS100.

connected-products

Odricanje od odgovornosti: Funkcije povezivanja su dostupne samo na određenim modelima fotoaparata. Za pojedine funkcije povezivanja neophodno je korišćenje besplatne aplikacije koju možete preuzeti.
*NFC nije kompatibilan sa svim uređajima.
**Pictbridge putem bežične LAN mreže.