O1 header

Došli smo, videli smo, pokvasili smo se

Pet stvari zbog kojih su „Gradski surferi“ vrhunski doživljaj

Nabujale reke, gradski surferi, neustrašivi fotografi, neverovatna tehnologija i raj za foto/video opremu; dopustite nam da vas povedemo iza kulisa naše najnovije „Come and See“ priče.

1. Ajsbah.

Dvadeset tona ledene vode svake sekunde prelazi preko potopljenih betonskih blokova i stvara divlji, beskonačni talas. Preko stotinu surfera iz svih delova grada dolazi ovde svaki dan kako bi zaboravili na obaveze i izvodili neke neverovatne trikove.

2. Konstrukcije, konstrukcije i samo konstrukcije.

One čine da sve bude bolje. Tokom 3 dana naša ekipa je snimala uz neverovatnu mešavinu revolucionalnih fotografskih i filmskih tehnika i prilagođene konstrukcije namenski napravljene za ovaj neverovatni doživljaj. Koristili smo ih da bismo vas transportovali direktno na obale reke Ajsbah u Minhenu putem mobilnog telefona. Konstrukcija od 180º koristi širokougaoni objektiv montiran na novu kameru Cinema EOS C300 Mark II, dok vam druge konstrukcije omogućavaju da velikom brzinom pravite snimke i zumirate akciju, pa možete da simulirate doživljaj držanja Canon fotoaparata.3. Naši surferi. Lokalni surferi vladaju rekom.

Film je snimljen sa tri najpoznatija surfera na reci, Taom, Karinom i Aleksom. Ta ekipa je neverovatna, ništa im nije bilo previše teško, a njihova veština i izdržljivost na talasu zadivili su sve.

4. Samo.

Naš profesionalni fotograf koristio je novi Canon EOS-1D X Mark II tokom snimanja kako bi savršeno zabeležio akciju dok smo prelazili iz sumraka u noć. Samo je takođe potpuno neustrašiv. Nakon snimanja stvarno je stao na Taovu dasku i surfovao je u gumenim čizmama.5. Noć.

Noć čini da sve bude više kul. Naravno, mogli smo sve da snimamo po danu, ali gde bi tu bio izazov? Koristili smo ambijentalni sjaj uličnih lampi kako bismo zabeležili atmosferu grada i pustili smo ogromna svetla na naduvavanje, koja su stvorila efekat meseca i izolovala svakog surfera na talasu koji besni ispod.

Istražite naš interaktivni doživljaj Gradski surferi ovde.