Pravljenje rezervnih kopija vaših dragocenih uspomena

Vaše fotografije i filmovi su neprocenjive vrednosti. Oni predstavljaju uspomene na jedinstvene trenutke koje nikada nećete moći da vratite – zato je od ključnog značaja da redovno pravite rezervne kopije ovih datoteka. Međutim, nije uvek lako odvojiti vreme za biranje i čuvanje najboljih među njima. A što duže ostaju na memorijskoj kartici ili u smartfonu, veća je verovatnoća da će biti izgubljeni ili zaboravljeni.

Zbog toga vam opcije za onlajn skladištenje pružaju veliku pomoć u tome. Otpremanje datoteka na uslugu skladištenja u informatičkom oblaku ili na omiljenu društvenu mrežu znači da se vaše uspomene neće lako izgubiti. Naši najnoviji fotoaparati sa sinhronizacijom slike sada proveravaju da li ima novih fotografija i otpremaju ih u uslugu informatičkog oblaka koju ste izabrali ili na društvenu mrežu kao što je Flickr, Google Drive ili irista kompanije Canon. Možete da odaberete i da automatski čuvate slike na računaru, smartfonu ili tabletu.

Ako ste zainteresovani za onlajn pravljenje rezervne kopije fotografija, pogledajte šta vam nudi irista. Ova platforma zasnovana je na informatičkom oblaku i omogućava vam da pravite rezervnu kopiju biblioteka fotografija i da uživate u njima kao nikada pre.

Pravite rezervne kopije fotografija