Za ovo penjanje angažovani su obučeni profesionalci koji su koristili bezbednosnu opremu i uz dozvolu vlasnika poseda, zato nemojte da pokušavate da kopirate niti da izvedete bilo koji deo ovog penjanja.

Deljenje fotografija i filmova i uživanje u njima

Tokom godina verovatno ćete skupiti stotine dragocenih uspomena na fotografijama, sa različitih fotoaparata, memorijskih kartica i uređaja. Da bismo vam pomogli da upravljate i uživate u njima kad god to poželite, odlična ideja je da ih sve skupite na jedno mesto.

Koristan savet za praćenje tolikog broja fotografija jeste da prođete kroz njih odmah nakon što ih snimite. To znači da je manja verovatnoća da ćete prepuniti svoju kolekciju slikama koje više nikada nećete pogledati. Pažljivo razmislite o tome koje fotografije želite da zadržite; ako ih prikažete na velikom ekranu, moći ćete da vidite više detalja, što može da utiče na vašu odluku o tome koje su najbolje.

Canon Connect Station omogućava da na jednostavan način držite fotografije i filmove na jednom mestu, kako biste uživali gledajući ih sa prijateljima i porodicom na televizoru HD rezolucije kod kuće. Dodirnite fotoaparat sa tehnologijom Dynamic NFC da biste bežično preneli fotografije ili uvezite datoteke pomoću memorijske kartice ili USB kabla. Connect Station možete da koristite i za jednostavno deljenje fotografija na društvenim mrežama i u onlajn albumima kao što je irista, kao i za bežično štampanje i organizovanje velikog broja uspomena sa različitih uređaja.

Delite fotografije