Daljinsko snimanje iz novih uglova

Najkreativnije slike često se postižu sagledavanjem scene iz drugačije perspektive. Ovo bi moglo bukvalno da znači da stanete iznad gomile ljudi da biste napravili grupnu fotografiju, da odete na poslednji sprat kancelarije da biste napravili panoramski snimak grada ili jednostavno da držite fotoaparat iznad glave na koncertu. Iako snimanje fotografija na ovaj način možda nije uvek praktično, ipak može da se isplati.

Zahvaljujući našoj tehnologiji daljinskog snimanja, možete da pravite snimke iz interesantnih uglova i da pomerate granice svoje kreativnosti. Možete da se nađete u kadru grupnih portreta ili vrhunskih selfija – i da iz daljine snimate nepredvidljive subjekte kao što su divlje životinje, a da ih pri tom ne uznemirite.

Na mnogim našim najnovijim fotoaparatima sada možete jednostavno da koristite smartfon umesto standardnog tražila. To znači da možete da kontrolišete fotoaparat iz daljine. Jednostavno, povežite mobilni uređaj sa fotoaparatom i pokrenite aplikaciju Canon Camera Connect. Ako uređaji poseduju tehnologiju NFC, jednostavno ih prislonite jedan uz drugi da biste uspostavili vezu. Dok je fotoaparat na stabilnoj površini ili na stativu, možete da podešavate kadar, oštrinu i druge postavke daljinski pomoću smartfona. To vam daje slobodu da istražujete maštovite uglove i kreirate privlačnije priče.

Daljinsko snimanje