A tablet showing the Creative Park app next to personalised cards and a party garland.

ŠTAMPANJE I RUKOTVORINE

Personalizujte, štampajte, ukrašavajte: zabave na jednostavan način uz Creative Park

Svi vole zabavu! Kada ste mladi, važni događaji i specijalni datumi vam mnogo znače – rođendani, Božić, uspešno položeni ispiti, kraj školske godine – lista je dugačka. Organizovanje događaja može da predstavlja veliko opterećenje: kupovina poklona, planiranje igara i zabavnih sadržaja i nabavka pića i grickalica često oduzimaju toliko vremena da se dekoracije ostavljaju za poslednji trenutak.

Međutim, aplikacija Creative Park kompanije Canon srećom sadrži isplativa rešenja koja štede vreme i pogodna su čak i za najzahtevnije zabave. Aplikacija i Creative Park veb stranica obiluju elegantnim i modernim dizajnerskim rešenjima šablona, koja idu od banera za rođendane i ukrasnih kesa do rekvizita za kabinu i kulisa. Uz razigrana, vesela i raznobojna dizajnerska rešenja, dostupno je ponešto za svakoga, bez obzira na uzrast.

Da biste započeli, samo preuzmite aplikaciju sa portala App Store ili Google Play. Treba vam samo Canon ID i podržani Canon štampač.

Dizajnerska rešenja za svaku priliku

Personalised cards created with the Creative Park app on a party table with paper garlands and a pineapple gift box.
Od čestitki i pozivnica do ukrasa i banera, dostupan je veliki izbor dizajnerskih rešenja i šablona.

Aplikacija Creative Park predstavlja rešenje sve-u-jednom za dekoracije za zabavu. Ako tek počinjete, probajte da izaberete kategoriju „Party“ (Zabava) na kartici „Featured“ (Istaknuto), koja sadrži sve, od banera, kesa i kutija do kartica sa imenima i šablona za šešire za zabavu. Ako ne možete da pronađete ono što tražite ili tražite još nekoliko opcija, pogledajte „Letters/Cards“ (Pisma/čestitke) na kartici „Category“ (Kategorija) da biste pronašli dodatna dizajnerska rešenja za pozivnice i pisma. Tu je i namenska kategorija „Birthday“ (Rođendan) na kartici „Featured“ (Istaknuto) za rođendanske čestitke i rekvizite.

Teme za zabavu

Two girls hold photo booth party props printed from Creative Park
Izaberite temu za zabavu, pa izaberite rekvizite i dekoraciju u skladu sa tim.

Aplikacija Creative Park vam omogućava da tematski prilagodite i stilizujete zabavu po svom ukusu. Šta kažete na tropsku zabavu da biste se podsetili leta, uz botaničke pozivnice i podmetače, kao i poklon pakete u obliku lubenica, odnosno zabavni ananas poklon paket? Tome dodajte vesele rekvizite za kabinu za fotografisanje i niz raznobojnih girlandi u obliku lepeze, i spremni ste. Ili možete da izaberete temu princeze sa menta zelenim mini krunama, dekoracijama od roze dijamantske uzice i raznobojnim kutijama za poklone.

Mat foto-papir MP-101 A4 predstavlja idealan materijal za kreiranje modela i dekoracija visokog kvaliteta.

Prilagođavanje i personalizovanje

Srodni članci
Create your own family treasure hunt

KREATIVNO ŠTAMPANJE

Napravite porodični lov na blago

Otkrijte kako možete da koristite štampač PIXMA i malo mašte da biste napravili uzbudljivu avanturu.

Print yourself a happy Halloween

KREATIVNO ŠTAMPANJE

Ideje za štampanje za Noć veštica

Sezonske ideje za zabavne i sablasne ukrase, kostime, poslastice i još toga.

Bring joy indoors this autumn with papercraft

ŠTAMPANJE I RUKOTVORINE

Unesite radost u zatvoreni prostor u jesen

Otkrijte kako je dizajnerka i kreatorka Pipa Hiskok kreirala zabavne i personalizovane rođendanske ukrase od papira.

A girl holds a personalised card created with the Creative Park app.
Mnoge šablone u aplikaciji Creative Park moguće je prilagoditi, pa možete da otpremite slike iz galerije kamere, da dodate personalizovanu poruku, pa da odštampate direktno sa smartfona ili tableta.

Jedna od velikih prednosti aplikacije Creative Park je to što mnoge šablone možete da prilagodite dodavanjem svojih slika ili teksta. Nakon što preuzmete šablon, u aplikaciju možete da uvezete slike iz galerije kamere na pametnom uređaju i da koristite funkciju „Additional text“ (Dodatni tekst) da biste dodali personalizovanu poruku. Deca mogu samostalno da uređuju i dizajniraju šablone za nekoliko minuta, pa da uspostave bežičnu vezu sa kompatibilnim Canon PIXMA štampačem kada šabloni budu spremni za štampu.

Uživajte u eksperimentisanju

A girl folds a paper party garland printed from the Creative Park app.
Svaki šablon dolazi sa jasnim uputstvima koja možete da odštampate da biste ih lakše pratili. Zatim samo savijte otiske u 3D kreacije – ova lepa pastelna girlanda bila bi savršena za dekorisanje stola za zabavu.

Šabloni su sortirani u kategorije, a intuitivni dizajn olakšava pronalaženje odeljka koji tražite. Kada pronađete šablon koji vam se sviđa, možete da kliknete na zvezdicu da biste ga sačuvali u meniju „Favourites“ (Omiljeno) ili da kliknete na karticu „Edit“ (Uređivanje) da biste ga preuzeli. Svaki šablon dolazi sa jasnim uputstvima. Čuvajte projekte kako budete radili na njima (sačuvane stavke se nalaze u meniju „Your Items“ (Vaše stavke)), a kada budete spremni pritisnite „Print“ (Odštampaj).Napisala Kler Gilo

Slični proizvodi

Slični proizvodi

Slični proizvodi

Srodni članci

Get Inspired predstavlja ključni izvor korisnih fotografskih saveta, vodiča za kupovinu i informativnih intervjua – sve što vam je potrebno da biste pronašli najbolji fotoaparat ili najbolji štampač i pretvorili sledeću kreativnu ideju u stvarnost.

Povratak na sve savete i tehnike