Rugby World Cup 2019™ mascots Ren and G created with Canon's Creative Park.

KREATIVNO ŠTAMPANJE

Pet zabavnih načina da osetite duh takmičenja Rugby World Cup 2019™

Glavni sportski događaj 2019. godine samo što nije; Rugby World Cup 2019™ počinje u Japanu 20 septembra. Canon je sponzor ovog turnira,* koji svaki put donosi sve veću dozu napetosti i uzbuđenja.
Pošto se svih 48 utakmica odigravaju u zemlji poznatoj po origamiju, umetnosti savijanja papira, Creative Park kompanije Canon sadrži zabavne ideje koje će vam pomoći da probudite takmičarski duh, bez obzira na to da li ćete gledati uživo u Japanu ili ustajati rano kod kuće da biste utakmice pratili na televiziji. Samo preuzmite šablone, odštampajte ih i počnite da savijate pre nego što se nacionalna himna vašeg tima oglasi pre utakmice.
Detaljni šabloni imaju jasna uputstva za sklapanje, pa vam je potrebno samo sledeće (i malo pažnje dok koristite oštre predmete):

• Štampač – saznajte koji vam najviše odgovara
• Papir
• Makaze, radni nož
• Lepak u stiku i lepak za drvo
• Lenjir ili kvadratni šablon
• Olovka
• Predmet sa oštrim vrhom
• Čačkalica
• Pinceta

1. Sami pravite maskote

Rugby World Cup 2019™ mascots Ren and G created with Canon's Creative Park.

Sportski događaj ne bi bio to što jeste bez maskote, a Japan je poznat po mnoštvu umiljatih stvorenja. Za Rugby World Cup 2019™, tu su Ren i G, koji navijaju zajedno sa svim timovima i njihovim navijačima. Lako možete da sklopite oba, pa je samo pitanje da li će vaš izbor biti rmpalija sa belom kosom Ren ili crvenokosi razmetljivac G.

2. Oprobajte se u šutiranju na gol

Srodni članci
A printer on a table next to pens, pencils and desk toys.

MOGUĆNOSTI ŠTAMPANJA

Otkrijte sve mogućnosti štampe

Savremeni štampači mogu da urade više nego što očekujete. Saznajte koliko kreativnih stvari možete da postignete pomoću njih.

A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

ŠTAMPANJE RUKOTVORINA

Šest neverovatnih stvari za koje niste znali da možete da ih napravite pomoću štampača

Pokažite kreativnost i sami pravite božićne poklone, dekoracije i igre. Sve šablone možete besplatno da preuzmete i odštampate.

Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

RUKOTVORINE POMOĆU ŠTAMPAČA

Pokažite kreativnost uz Canon Zoemini asortiman

Oslobodite kreativnost u pokretu pomoću instant fotoaparata i džepnog štampača.

The Rugby Goal Kick Game created with Canon's Creative Park.

Ne samo da je ova ragbi igra šutiranja na gol malo zahtevnija za pravljenje, već i testira vaše veštine na terenu i živce pod pritiskom dok se takmičite sa prijateljima. Uputstva za igranje igre su jasna i spremna za trenutak kada poželite da zaigrate kao legendarni Den Bigar iz Velsa i postignete gol koji će prelomiti utakmicu.

3. Tapšite i navijajte

Rugby World Cup 2019™ Cheer Sticks and a hat created with Canon's Creative Park.

S obzirom na povišeni nivo strasti dok navijate za svoju zemlju, tokom utakmica slobodno možete da vičete i pravite veliku količinu buke. Ove lako sklopive palice za navijanje i megafon na kojem Ren i G beže i ćošak savršeni su za poboljšavanje atmosfere ispred televizora – iako će igrači u Japanu možda biti predaleko da bi čuli vaše bodrenje.

4. Napravite poklon

A Rugby World Cup 2019™ Money Envelope and Tags created with Canon's Creative Park.

Iako možete da napravite bilo koje od tih rukotvorina od papira i da podstaknete prijatelje i porodicu da osete Rugby World Cup 2019™ duh, možete da napravite i neke druge poklone. Šta kažete na ovu kovertu za novac koja se lako sklapa – savršena je ako želite da poklonite novac nekome ko štedi za sledeće svetsko prvenstvo u ragbiju – ili pločice u obliku lopte za ragbi, što je idealno kao poklon u vezi sa ragbijem za sve ljubitelje sporta u porodici?

5. Sklopite kutiju za novac

A Rugby Ball Money Box created with Canon's Creative Park.

Ako niste mogli da priuštite putovanje u Japan na ovogodišnji turnir, bolje počnite da štedite za nadmetanje u Francuskoj 2023. Ova kul kutija za novac u obliku lopte za ragbi svakako će vam pomoći sa štednjom. Novčići se skupljaju u postolju sa donje strane, pa kada dođe vreme kutiju možete da otvorite u velikom stilu tako što ćete šutnuti loptu.

Napisao Adam Ris


*Canon je zvanični sponzor takmičenja Rugby World Cup 2019™ koje se održava u Japanu od 20. septembra do 2. novembra. Rugby World Cup 2019 logotip je ™ i © Rugby World Cup Limited 2015. Sva prava zadržana.

Slični proizvodi

Srodni članciGet Inspired predstavlja ključni izvor korisnih fotografskih saveta, vodiča za kupovinu i informativnih intervjua – sve što vam je potrebno da biste pronašli najbolji fotoaparat ili najbolji štampač i pretvorili sledeću kreativnu ideju u stvarnost.

Povratak na sve savete i tehnike