Printer on table next to pens, pencils and desk toys.

ŠTAMPANJE

Istražite svoje sledeće poglavlje kroz štampanje

Bilo da istražujete novu poslovnu avanturu, odlazite na fakultet ili pomažete deci u njihovom novom projektu, svako naredno poglavlje će biti bolje uz pomoć štampanja.

Današnji štampači mogu da učine mnogo više od svojih prethodnika. Od štampanja u informatičkom oblaku do Wi-Fi povezivanja i kancelarijskih šablona, ima toliko toga da se istraži.

Saznajte više o kreativnom potencijalu štampanja i o tome kako vam štampač može pomoći da se pripremite za sledeći korak.

Organizujte se

Woman standing next to a printer and operating it via her tablet.

Uzorci za štampanje su savršeni način da budete organizovani bez visokih troškova. Bilo da vam je potreban planer za organizovanje fakultetskih zadataka, A3 kalendari za kancelarijske sastanke ili nedeljni spiskovi obaveza za celu porodicu, možete lako pronaći odgovarajuće besplatne alatke na internetu.

Neće dugo potrajati dok na internetu ne pronađete besplatne uzorke za štampanje koji će vam pomoći da se organizujete. Aplikacija Easy-Photo Print Editor nudi mnoštvo različitih šablona za kalendare, koje čak možete personalizovati pomoću vaših slika.

Woman and child's hands on desk filled with creative nick-nacks.

Lek za kišne dane

Zabaviti decu, naročito kad je vreme loše, može nalikovati poslu s punim radnim vremenom. Ali, štampač može da zasija upravo u ove sumorne dane.

Preko Canon aplikacije Creative Park pronaći ćete bojanke, lavirinte i ostale zanimljivosti u odeljku „Zabava sa decom!“, koje možete besplatno preuzeti i odštampati, tako da imate brzo rešenje za kišne dane. Možete dodati lični pečat predmetima na kojima može da se štampa tako što ćete koristiti funkciju za uređivanje da biste prilagodili šablone.

"Zabaviti decu, naročito kad je vreme loše, može nalikovati poslu s punim radnim vremenom. Ali, štampač može da zasija upravo u ove sumorne dane"

Ako tražite načine da duže zabavite decu, pronaći ćete široki izbor igara koje možete da odštampate na stranici Creative Park, uključujući tombolu i bacanje prstena, pa čak i vaš sopstveni šahovski set. Sve ovo možete lako odštampati kod kuće, i jednako ih je zabavno napraviti kao što su zabavni za igru.

Dodatno istražite veb stranicu Creative Park za mnoštvo zabavnih rukotvorina od papira i 3D modela, koje možete direktno da odštampate na kućnom štampaču, uključujući igračke, životinje i razglednice.

Woman printing photo cards using a Zoemini printer.

Prelazak u novi dom

Polazak na fakultet znači da ćete uložiti vreme u to da od studentskog smeštaja napravite dom. Zašto ne biste smanjili troškove ukrašavanja stana tako što ćete odštampati svoje slike?

Canon Zoemini je štampač džepnih dimenzija kompanije Canon, koji se može direktno upariti sa pametnim uređajima. To vam omogućava da direktno štampate slike sa mobilnog uređaja i tako brže i lakše ukrašavate.

Postoji mnogo štedljivih načina da prikažete odštampane priče. Ako vam se ne dopada ideja da uvežete fotografije trakom ili da ih prikačite na plutanu tablu, možda biste mogli da ih izložite u vidu kolaža u ramu za slike ili na platnu.

Canon serija PIXMA TS5350 je savršena za rukotvorine i kreativne radove. Možete istražiti široki asortiman papira za štampanje, od uklonjivih foto-nalepnica i magnetnog foto-papira do papira za lako nanošenje otisaka peglom na tkaninu i dvostranog mat papira. U kombinaciji sa aplikacijama Easy-PhotoPrint Editor i Creative Park, ukrašavanje ličnih predmeta omiljenim slikama nikada nije bilo lakše.

Gde možete da saznate više

Saznajte više o PIXMA softveru i kako da oslobodite kreativni potencijal Canon štampača. Ili, pogledajte naš asortiman i pronađite savršenog partnera za kućnu kancelariju, a zatim započnite kreiranje rukotvorina od papira.

Napisala Saša Njuburi

Srodni članci
A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

SAVETI ZA ŠTAMPANJE

Najbolji štampač za kućne kancelarije

Učinite rad od kuće izuzetno jednostavnim uz štampač Canon PIXMA TR4650.

The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

SAVETI ZA ŠTAMPANJE

Najčešća pitanja u vezi sa štampačem, mastilom i papirom

Canon stručnjak Suhaib Hussain daje odgovore na najčešća pitanja o tehnologiji štampača, mastilu i papiru.

Printer fun for everyone

KREATIVNO ŠTAMPANJE

Zabava sa štampačem za sve

Šest načina na koje PIXMA štampač može da osveži vaš dom, vaše porodične aktivnosti i uređaje.

Slični proizvodi

Srodni članci

Get Inspired predstavlja ključni izvor korisnih fotografskih saveta, vodiča za kupovinu i informativnih intervjua – sve što vam je potrebno da biste pronašli najbolji fotoaparat ili najbolji štampač i pretvorili sledeću kreativnu ideju u stvarnost.

Povratak na sve savete i tehnike