A Canon SELPHY SQUARE QX10 in front of a book full of pictures.

KREATIVNO ŠTAMPANJE

Zabavite se štampajući: kul načini za oživljavanje fotografija

Godina je 2020, svi imaju Instagram nalog. Većina ljudi sada može da uredi fotografije i pretvori ih u savršene snimke. Zašto se na trenutak ne biste izdvojili iz gomile da biste kreirali personalizovane otiske koji neće trenutno biti zaboravljeni?

Odaberite elegantni, prenosivi štampač SELPHY SQUARE QX10 u prefinjenoj crnoj, beloj, pastelnoj roze ili menta zelenoj boji, kako biste oslobodili kreativnost i oživeli uspomene. Evo nekoliko jednostavnih saveta koji će vam pomoći da pokrenete ideje za štampanje.

Prihvatite nesavršenost

A woman’s hand placing a photograph of a couple at the beach into a holiday

Eksperimentišite, živite u trenutku i kreirajte nešto što je jedinstveno za vas. Bez obzira na to da li ćete aktivirati blic na telefonu da biste na fotografijama dobili izgled iz devedesetih ili ćete snimati iz niskog ugla radi dobijanja neobične perspektive, isprobajte sve što vam se sviđa. To obuhvata prihvatanje činjenice da slike ne moraju da budu savršene da bi bile odštampane. Odbacite pravila i zabavite se. 

Prenosivi štampač SELPHY SQUARE QX10 sa baterijskim napajanjem nema žice niti kablove, što vam pruža slobodu da štampate u pokretu, gde god da se nalazite. Ubacite ovaj mali gadžet u torbu i moći ćete da štampate kad god poželite. 

Ovaj praktični štampač kreira kvadratne nalepnice sa marginama, idealne za popunjavanje kolaža, lepljenje na laptopove ili dekoraciju tabli za kačenje. Pored toga, SELPHY SQUARE QX10 koristi specijalno štampanje sa sublimacijom boja, što omogućava da vaše živopisne kreacije ostanu upečatljive i svetle do 100 godina. Da, dobro ste pročitali, 100 godina.

Pripovedajte

Koristite aplikaciju SELPHY Photo Layout da biste povezali kompaktni Wi-Fi štampač SELPHY SQUARE QX10 sa mobilnim uređajem, odnosno povežite tablet ili telefon sa Canon Zoemini pomoću Bluetooth® veze i aplikacije Canon Mini Print kako biste trenutno delili primamljive foto-nalepnice.

Slažite fotografije na rođendanske čestitke ili crtajte po ivicama da biste kreirali personalizovane poruke zahvalnosti. Zalepite ih u dnevnik da biste zapamtili različite odevne kombinacije, zabeležili neverovatne šminkerske poduhvate ili fotkajte na zabavama – izbor je na vama. Delite doživljaje i priče na način koji raspiruje vašu maštu.

Dekorišite okruženje

A garland of photos printed on the Canon SELPHY SQUARE QX10 hanging from the wall.

Dodavanje fotografija na zid kod kuće predstavlja odličan način za personalizovano izražavanje. Od portreta kućnih ljubimaca i avantura sa odmora, do zabavnih slika prijatelja i porodice, štampajte fotografije za svoje okruženje, koje će vas inspirisati. 

Prenosivi, brzi SELPHY CP1300 omogućava brzo i lako bežično štampanje sa Android i iOS smartfona i tableta, direktno ili pomoću aplikacije Canon PRINT. Kreira besprekorne otiske u različitim formatima, od razglednica do mini nalepnica, a dostupan je u crnoj, beloj ili roze boji.

Napisala Lorna Dokeril

Srodni članci
A hand taking a printed sheet of vibrant images from a Canon SELPHY CP1300 printer surrounded by beads, necklaces and a colour chart.

KREATIVNO ŠTAMPANJE

Planirajte, reprodukujte i štampajte

Otkrijte kako aplikacija SELPHY Photo Layout može da vam pomogne da osmislite zabavne rukotvorine.

A lemon hovers in the air above an illustrated print of a tennis player about to serve. The effect makes it look as if the player is about to hit the lemon.

KREATIVNO ŠTAMPANJE

Veseli otisci sa Paperboyo

Igrajte se, štampajte i objavljujte: Instagram zvezda Paperboyo eksperimentiše sa štampačem Canon SELPHY Square QX10.

A woman prints out a picture on a Canon SELPHY Square QX10. Positioned upright on the desk in front of her is an outfit inspiration mood board.

KREATIVNO ŠTAMPANJE

Odštampajte instant tablu sa slikama

Prenesite kreativne projekte na novi nivo i otkrijte kako da napravite tablu sa slikama.

Slični proizvodi

Srodni članci

Get Inspired predstavlja ključni izvor korisnih fotografskih saveta, vodiča za kupovinu i informativnih intervjua – sve što vam je potrebno da biste pronašli najbolji fotoaparat ili najbolji štampač i pretvorili sledeću kreativnu ideju u stvarnost.

Povratak na sve savete i tehnike