Lorenz Holder

Canon Ambassador

RLC_Phase1_Lorenz_Lifestyle

Vodena čarolija

Canon Water Challenge namenjen je kreativnim umovima koji žele da se zabave i da probaju nešto novo.
Preuzmite zadatak kojeg je postavio Canon ambasador Lorenc Holder, za šansu da osvojite komplet Canon R10 vredan više od 1.000 €, a osim toga imate šansu da osvojite putovanje u Istanbul i da učestvujete u ekskluzivnoj fotografskoj radionici u kojoj će mentor biti lično Lorenc Holder.

Vodena čarolija

Pobednici Canonovog izazova Water Challenge su…

1. Marjan Cigoj
2. Konstantinos Migkos
3. Vlado Pirša
Gewinner_HR

1. Marjan Cigoj

Nebengewinner1_GR

2. Konstantinos Migkos

Nebengewinner2_BA

3. Vlado Pirša

Zadatak

Snimite sliku na kojoj je voda

Pogledajte kako Canon ambasador Lorenc Holder otkriva ovogodišnji izazov: Vodena čarolija. Snimite sliku sa tečnim elementom, vodom, i njenim neograničenim kreativnim mogućnostima.

Canon Camera

UPOZNAJTE NAŠ ŽIRI

Lorenz Holder

Fotograf ovenčan nagradom Multi Red Bull Illume, Lorenc, stanovnik Frajzinga u Nemačkoj, specijalizovan za slike sportske akcije u kombinaciji sa pejzažnom i arhitekturalnom fotografijom.

GALERIJA

Pogledajte neke od zapanjujućih prijava

Nagrada

Evo šta možete osvojiti

Osvojite Canon Water Challenge i odšetaćete sa kompletom EOS R10 i RF-S 18-45mm 4.5/6.3 IS STM. Osim toga, osvojićete ekskluzivno putovanje u Istanbul i duboko ćete zaroniti u svet fotografija uz ličnu mentorsku sesiju Lorenca Holdera lično.

Canon Camera
Žena u žutoj haljini pozira na krivudavoj stazi.

Pravila

Stvari koje treba da proverite pre slanja

U slici treba da se ogleda izazov, što znači snimanje vode u svim oblicima, sa ili bez ljudskih subjekata. Reč je o deljenju priče koja se odnosi na vodu. Vaš pobednički snimak moraće da bude kreativan, upečatljiv i smislen. Osim toga, slika ne sme biti previše uređena ili udešena. Naposletku, zabavite se stvarajući.

Otkrijte komplet

 • Fotoaparati bez ogledala

  EOS R10

  Napravite sledeće korake na polju fotografije i video zapisa pomoću EOS R fotoaparata bez ogledala napravljenog oko senzora APS-C formata.
 • RF-S objektivi

  RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM

  Standardni APS-C zum objektiv za seriju EOS R koji je savršen za svakodnevne situacije, kao što su porodica, životni stil, portreti i odmori.
 • Snimajte vodu pomoću

 • Fotoaparati bez ogledala

  EOS R10

  Napravite sledeće korake na polju fotografije i video zapisa pomoću EOS R fotoaparata bez ogledala napravljenog oko senzora APS-C formata.
 • DSLR fotoaparati

  EOS 250D

  Najlakši DSLR fotoaparat na svetu sa pokretnim ekranom1, Canon DIGIC 8 procesorom, 4K snimanjem i funkcijom Creative Assist.
 • Fotoaparati bez ogledala

  EOS M50 Mark II

  Kreirajte sadržaj odličnog kvaliteta za svoju publiku, uz lični kreativni pečat – bez obzira na to da li su u pitanju fotografije, video ili strimovanje uživo
 • Fotoaparati bez ogledala

  EOS M200

  Spoj DSLR kvaliteta i praktičnosti smartfona u pametnom telu koje možete svuda da ponesete. Odlično fotografisanje nikada nije bilo lakše niti zabavnije.
 • Kompaktni digitalni

  PowerShot G7 X Mark III

  Fotoaparat sa dobrim mogućnostima povezivanja koji snima fenomenalne video zapise i fotografije koje će vaši pratioci obožavati.
 • Štampajte vodu pomoću

 • pixma g540 fra range page

  Kućni štampači

  PIXMA G540

  Štampač sa jednom funkcijom i šest dopunjivih kartridža sa odvojenim bojama, za štampanje fotografija visokog kvaliteta i mogućnost obrade zadataka velikog obima uz izuzetno male troškove.
 • Kućni štampači

  SELPHY SQUARE QX10

  Sačuvajte specijalne uspomene u obliku prelepih otisaka koje možete da pravite bilo gde, bežično.
 • Dobijte inspiraciju