Lorenz Holder

Canon Ambassador

RLC_Phase1_Lorenz_Lifestyle

Vodena čarolija

Canon Water Challenge namenjen je kreativnim umovima koji žele da se zabave i da probaju nešto novo.
Preuzmite zadatak kojeg je postavio Canon ambasador Lorenc Holder, za šansu da osvojite komplet Canon R10 vredan više od 1.000 €, a osim toga imate šansu da osvojite putovanje u Istanbul i da učestvujete u ekskluzivnoj fotografskoj radionici u kojoj će mentor biti lično Lorenc Holder.

Uključite se

Prihvatite izazov Water Challenge

Takmičenje važi od 01.11. do 12.12.2022.

Vodena čarolija

Zadatak

Snimite sliku na kojoj je voda

Pogledajte kako Canon ambasador Lorenc Holder otkriva ovogodišnji izazov: Vodena čarolija. Snimite sliku sa tečnim elementom, vodom, i njenim neograničenim kreativnim mogućnostima.

Canon Camera
Canon Camera

UPOZNAJTE NAŠ ŽIRI

Lorenz Holder

Fotograf ovenčan nagradom Multi Red Bull Illume, Lorenc, stanovnik Frajzinga u Nemačkoj, specijalizovan za slike sportske akcije u kombinaciji sa pejzažnom i arhitekturalnom fotografijom.

GALERIJA

Pogledajte neke od zapanjujućih prijava

Nagrada

Evo šta možete osvojiti

Osvojite Canon Water Challenge i odšetaćete sa kompletom EOS R10 i RF-S 18-45mm 4.5/6.3 IS STM. Osim toga, osvojićete ekskluzivno putovanje u Istanbul i duboko ćete zaroniti u svet fotografija uz ličnu mentorsku sesiju Lorenca Holdera lično.

Canon Camera
Žena u žutoj haljini pozira na krivudavoj stazi.

Pravila

Stvari koje treba da proverite pre slanja

U slici treba da se ogleda izazov, što znači snimanje vode u svim oblicima, sa ili bez ljudskih subjekata. Reč je o deljenju priče koja se odnosi na vodu. Vaš pobednički snimak moraće da bude kreativan, upečatljiv i smislen. Osim toga, slika ne sme biti previše uređena ili udešena. Naposletku, zabavite se stvarajući.

Otkrijte komplet

 • Fotoaparati bez ogledala

  EOS R10

  Napravite sledeće korake na polju fotografije i video zapisa pomoću EOS R fotoaparata bez ogledala napravljenog oko senzora APS-C formata.
 • RF-S objektivi

  RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM

  Standardni APS-C zum objektiv za seriju EOS R koji je savršen za svakodnevne situacije, kao što su porodica, životni stil, portreti i odmori.
 • Snimajte vodu pomoću

 • Fotoaparati bez ogledala

  EOS R10

  Napravite sledeće korake na polju fotografije i video zapisa pomoću EOS R fotoaparata bez ogledala napravljenog oko senzora APS-C formata.
 • DSLR fotoaparati

  EOS 250D

  Najlakši DSLR fotoaparat na svetu sa pokretnim ekranom1, Canon DIGIC 8 procesorom, 4K snimanjem i funkcijom Creative Assist.
 • Fotoaparati bez ogledala

  EOS M50 Mark II

  Kreirajte sadržaj odličnog kvaliteta za svoju publiku, uz lični kreativni pečat – bez obzira na to da li su u pitanju fotografije, video ili strimovanje uživo
 • Fotoaparati bez ogledala

  EOS M200

  Spoj DSLR kvaliteta i praktičnosti smartfona u pametnom telu koje možete svuda da ponesete. Odlično fotografisanje nikada nije bilo lakše niti zabavnije.
 • Kompaktni digitalni

  PowerShot G7 X Mark III

  Fotoaparat sa dobrim mogućnostima povezivanja koji snima fenomenalne video zapise i fotografije koje će vaši pratioci obožavati.
 • Štampajte vodu pomoću

 • Canon Camera

  Kućni štampači

  PIXMA G540

  Štampač sa jednom funkcijom i šest dopunjivih kartridža sa odvojenim bojama, za štampanje fotografija visokog kvaliteta i mogućnost obrade zadataka velikog obima uz izuzetno male troškove.
 • Kućni štampači

  SELPHY SQUARE QX10

  Sačuvajte specijalne uspomene u obliku prelepih otisaka koje možete da pravite bilo gde, bežično.
 • Dobijte inspiraciju