Lorenzo Agius
alt text goes here

Izabran od strane profesionalaca,

a posedujete ga vi

Naš asortiman profesionalnih DSLR fotoaparata i štampača kombinuje izuzetan učinak, zapanjujući kvalitet slike i pouzdanost. Iskoristite vremenski ograničeni popust do 24000 RSD na izabrane proizvode. Spremite se da istražite i zabeležite priče iz čitavog sveta.

EOS 5D Mark IV: Razlika je u detalju

Od trenutka kad svetlost prođe kroz objektiv, EOS 5D Mark IV beleži svaku nijansu, svaku boju, svaki detalj. Canon je još jednom uspeo da pruži finije dimenzije detalja, zahvaljujući novom seznoru koji pruža izvanrednu jasnoću. Vidite svoj svet kao nikada pre.

Saznajte više

Lorenzo Agius

Prodavci koji učestvuju u promociji

Gigatron Pro Photo
Josipovic Pro Photo

Spremite se za sezonu 

PROMOTER I UČESNICI  

1. Promoter je Canon CEE GmbH, Oberlaaer Straße 233, 1100 Vienna, Austria („Promoter“). 

2. Svi učesnici („Učesnici“) moraju biti stanovnici Republike Srbije i imati 18 ili više godina. Ova promocija važi samo za kupovinu proizvoda navedenih u nastavku ("Promotivni proizvodi") u Srbiji kod ovlašćenog prodavca za Srbiju navedenog u nastavku, od 11.3.2019. do 7.4.2019. 

3. Zaposleni kod Promotera, njegove podružnice, njihove porodice, zastupnici i druge strane direktno uključene u ovu promociju i u sponzorstvo, nemaju pravo učešća. 

4. Kupovinom odgovarajućeg Canon proizvoda u okviru ove promocije, smatramo da su se svi učesnici saglasili da ove Odredbe i uslovi budu obavezujući za njih, osim ako nas pismeno ne obaveste da nisu. 

5. Sve kupovine izvršene posle datuma završetka 7.4.2019. neće zadovoljavati uslove učešća u promociji. 

6. Promocija traje do isteka zaliha. 

7. Promocija nije prenosiva, i promotivna ponuda se neće moći zameniti gotovinom ili kreditnim alternativama. 

8. Lista partnera koji učestvuju u promociji:
Gigatron Pro Photo
Josipovic Pro Photo

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI 

9. Promoter zadržava pravo da diskvalifikuje nepotpune ili nečitke prijave, ili one koje na drugi način ne zadovoljavaju gore navedene zahteve. 

10. Canon zadržava pravo da odbije da prihvati prijavu za proizvod u okviru promocije ako bude smatrao da je došlo do zloupotrebe ili narušavanja odredbi i uslova ovog takmičenja. 

11. Promoter neće snositi odgovornost za bilo kakav gubitak, štetu ili povredu bilo koje vrste, bez obzira na način njenog nastanka, koji pretrpi učesnik u vezi sa ovom promocijom. Međutim, nijedna odredba u ovim pravilima neće imati efekat oslobađanja od ili ograničavanja odgovornosti Promotera za ličnu povredu ili smrt koja nastupi usled dokazane nemarnosti njegovih zaposlenih ili njihovih predstavnika. 

12. U slučaju spora u vezi sa interpretacijom ili implementacijom ovih pravila po bilo kom pitanju koje se odnosi na ovo takmičenje, odluka Direktora Promotera je konačna i nećemo ulaziti u prepisku u vezi sa tim. 

13. Ovi uslovi i odredbe i bilo kakvi sporovi koji proisteknu iz njih ili u vezi sa njima će biti tumačeni u skladu sa zakonima Austrije i podlegaće neisključivoj jurisdikciji sudova u Austriji.