PosterArtist

Kreiranje postera na jednostavan način

Zatražite informacije

PosterArtist

Kreiranje postera na jednostavan način

PosterArtist se isporučuje sa 200 unapred dizajniranih predložaka, preko 1.000 slika i klipartova oslobođenih plaćanja tantijema, preko 150 pozadina, preko 150 ramova i mnoštvom tekstualne grafike, kao i mnogim drugim stvarima koje omogućavaju brzo i lako kreiranje postera profesionalnog izgleda.

Prikaži punu specifikaciju

Oblasti dizajna

PosterArtist dolazi sa mnoštvom predložaka koji pokrivaju širok opseg oblasti, što obuhvata: maloprodajne objekte, kancelarijska okruženja, hotele, restorane, specijalne događaje, foto-kolaže, dekoraciju u učionicama, promotivne događaje u školama, univerzitete, sportske događaje, bolnice i aerodrome.

Prikaži galeriju predložaka

Design ideas

Auto Design

Funkcija Auto Design kombinuje Dynamic Layout Engine (automatizovanu alatku za raspored koja određuje pozicioniranje elemenata poput slika i teksta) sa ugrađenom ekspertizom za profesionalni dizajn.

Saznajte više

Auto Design

Design Check

Nakon što u potpunosti dizajnirate poster u skladu sa svojim potrebama, PosterArtist pruža funkciju za proveru kako biste bili sigurni da na otisku neće biti problema sa dizajnom.

Saznajte više

Design Check

Bezbednosne postavke

PosterArtist omogućava bezbednosne postavke ugrađene u otvorene predloške da biste ograničili raspoloživost kreativnog materijala. Predloške i uzorke slika moguće je registrovati pomoću softvera PosterArtist radi obezbeđivanja sadržaja i kontrole nad njim.

Saznajte više

Security Settings

Page Capture

Funkcija Page Capture u softveru PosterArtist pruža fleksibilnost slanja Word dokumenata, PowerPoint prezentacija ili Excel unakrsnih tabela radi umetanja u postere.

Saznajte više

Paper Capture

Softver PosterArtist

Imate stariju verziju softvera PosterArtist i želeli biste da je ažurirate? Preuzmite našu alatku za ažuriranje i doživite poboljšanu produktivnost prilikom kreiranja postera.

Obratite nam se

PosterArtist Lite

Softver PosterArtist Lite kompanije Canon, pojednostavljena verzija aplikacije PosterArtist sa zadržanom osnovnom funkcijom, omogućava vam da dizajnirate i štampate postere profesionalnog izgleda u samo četiri jednostavna koraka. Uz preko 1.300 predložaka, fotografija i klipartova sa dizajnerskim rešenjima koja odgovaraju širokom opsegu poslovnih okruženja, kreiranje upečatljivih postera ili znakova nikada nije bilo jednostavnije.

Pročitajte više

Kontaktirajte sa našim timom da biste saznali kako softver PosterArtist čini kreiranje postera profesionalnog izgleda brzim i jednostavnim.

Razgovarajte sa timom