Galerija predložaka

Mogućnosti su neograničene za ostavljanje izuzetno upečatljivog utiska pomoću softvera PosterArtist. Pregledajte našu kolekciju uzoraka sa uzbudljivim idejama za postere koje odmah možete da preuzmete direktno u PosterArtist biblioteku predložaka, da biste ih upotrebili.

Template Gallery

Kompanije

Bez obzira na to da li želite da obavestite zaposlene o predstojećem promotivnom putovanju ili da ostavite utisak pomoću najnovije prodajne statistike, nema boljeg načina nego pomoću softvera PosterArtist.

Obrazovanje

Bez obzira na to da li želite da pravovremeno obaveštavate studente o rasporedu ili da koristite postere kao upečatljiva vizuelna pomagala za učenje, to možete lako da postignete uz PosterArtist.

Zdravstvena zaštita

Od lokalne klinike do bolnice u centru grada, asortiman predložaka koji pruža PosterArtist može da doprinese unapređenju komunikacije između zdravstvenih radnika i pacijenata.

Ugostiteljstvo

Dnevni meni za ručak ili detaljni raspored stolova za sutrašnje venčanje, sve je moguće uz izvanredne predloške u softveru PosterArtist.

Industrija

Potreban vam je plan lokacije koji će ostaviti upečatljiv utisak ili obaveštenje o zdravlju i bezbednosti koje će svi primetiti? Upotrebite neki od predložaka i pretvorite ideju u stvarnost.

Javne ustanove

Od rasporeda do obaveštenja za javnost, poster čistog dizajna umnogome olakšava prenošenje poruke. Pogledajte nekoliko naših ideja ovde.

Maloprodaja

Ako zaista želite da budete sigurni da će klijenti saznati za vaše najnovije ponude ili hoćete da stvorite atmosferu uzbuđenja u vezi sa predstojećim asortimanom proizvoda, naši predlošci olakšavaju posao.