MAXIFY štampanje iz informatičkog oblaka

Uživajte u slobodi direktnog štampanja iz usluga informatičkog oblaka, kao što su Evernote, Dropbox, OneDrive i Google Drive, sa ekrana štampača ili daljinski sa mobilnog telefona ili tableta, korišćenjem aplikacije Canon PRINT. Napredne opcije skeniranja takođe su dostupne kod višenamenskih štampača.

MAXIFY-Cloud-Printers

MAXIFY-Print-from-Cloud

MAXIFY-Scan-to-Cloud

Štampanje iz informatičkog oblaka

MAXIFY štampači pružaju vam slobodu da štampate iz veb usluga informatičkog oblaka, direktno sa ekrana štampača. Aplikacija Canon PRINT vam omogućava da štampate sa bilo kojeg mesta preko interneta, pomoću mobilnog uređaja.

Skeniranje u informatički oblak

Višenamenski MAXIFY štampači vam omogućavaju da skenirate dokumente direktno u usluge informatičkog oblaka Evernote, Dropbox, OneDrive i Google Drive sa ekrana štampača, pomoću usluge MAXIFY Cloud Link.*

MAXIFY-Scan-to-email2

Skeniranje u e-poštu

Skeniranje-u-e-poštu

Zahvaljujući funkciji skeniranja u e-poštu koja je dostupna na svim višenemanskim MAXIFY štampačima, skenirane dokumente možete da šaljete na bilo koju e-adresu. Funkcija prilaganja uz e-poruku vam omogućava da kreirate radnu verziju e-poruke u veb usluzi za e-poštu (Gmail, MS Exchange, Yahoo!), sa skeniranim dokumentom kao prilogom. Funkcije skeniranja u e-poštu i prilaganja uz e-poruku dostupne su direktno sa ekrana štampača.*

Aplikacija Canon PRINT

CPIS-2.0.0_55

Aplikacija Canon PRINT ne omogućava samo bežično štampanje sa pametnih uređaja, već vam takođe pruža pristup MAXIFY Cloud Link uslugama u pokretu. Daljinski možete da štampate dokumente iz usluga Evernote, Dropbox, OneDrive, Google Drive i mnogih drugih – sa praktično bilo kojeg mesta. Takođe možete da proverite status štampača, informacije o mastilu i da pristupite priručniku.

MAXIFY-Printing-Solutions-app

Aplikacija Canon PRINT besplatno je dostupna za preuzimanje sa portala App Store i Google Play.

Google Cloud Print

MAXIFY štampači takođe imaju podršku za Google Cloud Print i omogućavaju vam da štampate Google dokumente, e-poruke, fotografije i PDF priloge sa praktično bilo kojeg mesta pomoću smartfona, tableta i tradicionalnih stonih računara. Datoteke se bezbedno šalju preko Interneta za štampanje gde god da se nalazite, bez obzira na to da li ste u istoj prostoriji kao štampač ili na drugom kontinentu.

MAXIFY Google_Cloud_Print

*Funkcije skeniranja u informatički oblak i u e-poštu dostupne su samo korisnicima originalnog mastila kompanije Canon.