MAXIFY štampači za kućnu kancelariju

Postignite novi nivo produktivnosti pomoću MAXIFY štampača za kućnu kancelariju. Predstavljaju idealno rešenje za one koji rade od kuće i omogućavaju isplativo štampanje za kućne kancelarije sa obimom štampe između 200 i 1.000 stranica mesečno.

[MASTER] Image_MAXIFY MB2150 240px Range

Serija MAXIFY MB2150

 • Štampanje, kopiranje, skeniranje i razmena faksova
 • 13 u boji, 19 crno-belih stranica u minuti
 • Kapacitet od 250 listova, mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 50 listova
 • Wi-Fi i veza sa informatičkim oblakom
 • 200 – 1.000 stranica mesečno

MAXIFY MB2750 240px

Serija MAXIFY MB2750

 • Štampanje, kopiranje, skeniranje i razmena faksova
 • 15,5 u boji, 24 crno-bele stranice u minuti
 • Kapacitet od 500 listova, mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 50 listova
 • Wi-Fi, Ethernet i veza sa informatičkim oblakom
 • 200 – 1.000 stranica mesečno

Praktičnost i brzina

Ovi višenamenski štampači za kućnu kancelariju sa ugrađenim mehanizmom za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 50 listova omogućavaju lako manipulisanje dokumentima sa više stranica. Velike brzine poslovnog štampanja i kratko vreme do prvog otiska garantuju da više nećete čekati na dokumente. Možete čak i da sačuvate omiljene radnje kako biste im sledeći put brzo pristupili.

MAXIFY-Convenience-and-speed
MAXIFY-Wireless-Connectivity

Bežično povezivanje

Zahvaljujući opsegu dostupnih Wi-Fi i Ethernet modela, lako možete da delite funkcije štampanja i skeniranja, kao i da štampate sa bilo kojeg mesta. Lako možete bežično da štampate sa pametnog telefona i tableta pomoću aplikacije Canon PRINT kompanije Canon ili tehnologije Apple AirPrint™. Možete da štampate preko bežične mreže, ad hoc pomoću režima pristupne tačke ili čak preko interneta, uz podršku za informatički oblak.

Napredno skeniranje

Zahvaljujući funkciji skeniranja u e-poštu, skenirani dokument možete da pošaljete direktno sa ekrana štampača na izabrane e-adrese ili da kreirate radnu verziju e-poruke u veb usluzi za e-poštu (Gmail, MS Exchange, Yahoo!), sa skeniranim dokumentom kao prilogom. Skenirane dokumente takođe možete da otpremate direktno u Evernote, Dropbox, Google Drive i SkyDrive pomoću funkcije MAXIFY Cloud Link.*

*Funkcije skeniranja u informatički oblak i u e-poštu dostupne su samo korisnicima originalnog mastila kompanije Canon.

MAXIFY-Advanced-Scanning
MAXIFY-save money on ink and paper.

Uštedite novac na mastilu i papiru

XL kartridži sa mastilom visokog učinka omogućavaju štampanje do 1.200 crno-belih i 900 dokumenata u boji, uz malu cenu po stranici. Opcioni višestruki paket sa 4 boje sadrži sve zamenske kartridže, za još isplativije štampanje. Automatsko dvostrano štampanje vam omogućava da smanjite potrošnju papira i da kreirate dvostrane dokumente profesionalnog izgleda.

MAXIFY-Working-from-home

Potreban vam je foto-štampač sa kancelarijskim funkcijama?

PIXMA štampači za kućnu kancelariju pružaju štampanje fotografija visokog kvaliteta u kombinaciji sa praktičnim kancelarijskim funkcijama, poput mehanizma za automatsko uvlačenje dokumenata i razmene faksova.

  Podrška i preuzimanje

  Preuzimajte upravljačke programe, softver, firmver i priručnike; pristupajte resursima onlajn tehničke podrške i izvorima za rešavanje problema za MAXIFY štampač za kućnu kancelariju.

  Tražite mastila?

  Pronađite odgovarajući kartridž sa mastilom ili višestruku paket za MAXIFY štampač za kućnu kancelariju pomoću našeg pretraživača potrošnog materijala.

  Potrebna vam je pomoć u pronalaženju štampača?

  Pronađite najbolji štampač za kuću ili kancelariju pomoću naše alatke za biranje štampača. Poredite naše stone višenamenske, laserske i inkdžet foto-štampače.