MAXIFY štampači za kućnu kancelariju

Postignite novi nivo produktivnosti pomoću MAXIFY štampača za kućnu kancelariju. Predstavljaju idealno rešenje za one koji rade od kuće i omogućavaju isplativo štampanje za kućne kancelarije sa obimom štampe između 200 i 1.000 stranica mesečno.

MAXIFY-Convenience-and-speed

Praktičnost i brzina

Ovi višenamenski štampači za kućnu kancelariju sa ugrađenim mehanizmom za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 50 listova omogućavaju lako manipulisanje dokumentima sa više stranica. Velike brzine poslovnog štampanja i kratko vreme do prvog otiska garantuju da više nećete čekati na dokumente. Možete čak i da sačuvate omiljene radnje kako biste im sledeći put brzo pristupili.

Bežično povezivanje

Zahvaljujući opsegu dostupnih Wi-Fi i Ethernet modela, lako možete da delite funkcije štampanja i skeniranja, kao i da štampate sa bilo kojeg mesta. Lako možete bežično da štampate sa pametnog telefona i tableta pomoću aplikacije Canon PRINT kompanije Canon ili tehnologije Apple AirPrint™. Možete da štampate preko bežične mreže, ad hoc pomoću režima pristupne tačke ili čak preko interneta, uz podršku za informatički oblak.

Saznajte više

MAXIFY-Wireless-Connectivity
MAXIFY-Advanced-Scanning

Napredno skeniranje

Zahvaljujući funkciji skeniranja u e-poštu, skenirani dokument možete da pošaljete direktno sa ekrana štampača na izabrane e-adrese ili da kreirate radnu verziju e-poruke u veb usluzi za e-poštu (Gmail, MS Exchange, Yahoo!), sa skeniranim dokumentom kao prilogom. Skenirane dokumente takođe možete da otpremate direktno u Evernote, Dropbox, Google Drive i SkyDrive pomoću funkcije MAXIFY Cloud Link.*

*Funkcije skeniranja u informatički oblak i u e-poštu dostupne su samo korisnicima originalnog mastila kompanije Canon.

Uštedite novac na mastilu i papiru

XL kartridži sa mastilom visokog učinka omogućavaju štampanje do 1.200 crno-belih i 900 dokumenata u boji, uz malu cenu po stranici. Opcioni višestruki paket sa 4 boje sadrži sve zamenske kartridže, za još isplativije štampanje. Automatsko dvostrano štampanje vam omogućava da smanjite potrošnju papira i da kreirate dvostrane dokumente profesionalnog izgleda.

MAXIFY-save money on ink and paper.
MAXIFY-Working-from-home

Potreban vam je foto-štampač sa kancelarijskim funkcijama?

PIXMA štampači za kućnu kancelariju pružaju štampanje fotografija visokog kvaliteta u kombinaciji sa praktičnim kancelarijskim funkcijama, poput mehanizma za automatsko uvlačenje dokumenata i razmene faksova.

Naši PIXMA kancelarijski štampači