MAXIFY štampači

Istražite kompletan asortiman produktivnih MAXIFY poslovnih inkdžet štampača kompanije Canon, koji su napravljeni za brzo i veoma kvalitetno štampanje dokumenata u malim i kućnim kancelarijama

Višenamenski poslovni inkdžet štampači

Ovi višenamenski MAXIFY poslovni štampači sa funkcijama štampanja, kopiranja, skeniranja i razmene faksova, kao i mehanizmima za automatsko uvlačenje dokumenata velikog kapaciteta, predstavljaju savršen dodatak kancelariji.

MAXIFY MB2050

MAXIFY MB2050

Ovaj kompaktni višenamenski uređaj nudi efikasno štampanje u boji poslovnog kvaliteta za kućne kancelarije, uz Wi-Fi, mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata, dvostrano štampanje i funkciju skeniranja u informatički oblak.

MAXIFY MB2150 Series

MAXIFY MB2150 Series

Izvanredni višefunkcionalni inkdžet štampač, skener, mašina za kopiranje i faks u boji sa podrškom za štampanje i skeniranje za mobilne uređaje i usluge informatičkog oblaka, brzinu štampe od 19 slika u minuti crno-belo i asortiman mrežnih funkcija.

MAXIFY MB2350

MAXIFY MB2350

Brzi i produktivni višenamenski uređaj koji kućnim kancelarijama nudi štampanje u boji poslovnog kvaliteta. Ima Wi-Fi i Ethernet vezu, ekran osetljiv na dodir i mogućnost povezivanja sa smartfonom i informatičkim oblakom.

MAXIFY MB2750 Series

MAXIFY MB2750 Series

Višenamenski inkdžet štampač u boji za kućne kancelarije. Serija Canon MAXIFY MB2750 omogućava štampanje sa mobilnih uređaja i integraciju sa informatičkim oblakom, a kapacitet papira od 500 listova i brza crno-bela štampa (24 slike u minuti) maksimalno povećavaju produktivnost.

MAXIFY MB5050

MAXIFY MB5050

Brzi Wi-Fi višenamenski uređaj za zahtevne male kancelarije. Ima mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata, mogućnost dvostranog štampanja, korisničke komande i praćenje, kao i odlične mogućnosti povezivanja sa smartfonom i informatičkim oblakom.

MAXIFY MB5150 Series

MAXIFY MB5150 Series

Robustni višefunkcionalni inkdžet štampač, skener, mašina za kopiranje i faks u boji sa podrškom za mobilne uređaje i usluge informatičkog oblaka, velikom brzinom štampe od 24 slike u minuti crno-belo i lakom mrežnom integracijom.

MAXIFY MB5350

MAXIFY MB5350

Snažni višenamenski uređaj za najzahtevnije male kancelarije. Pruža brzo dvostrano štampanje i skeniranje, kapacitet papira od 500 listova, korisničke komande i mogućnost povezivanja sa smartfonom i informatičkim oblakom.

MAXIFY MB5450 Series

MAXIFY MB5450 Series

Višenamenski štampač, faks, skener i mašina za kopiranje u boji sa brzinom štampe od 24 slike u minuti crno-belo i 15,5 slika u minuti u boji. Robustna serija Canon MAXIFY MB5450 napravljena je za produktivnost i ne pravi kompromise po pitanju performansi, kvaliteta i pouzdanosti

Štampači

Zahvaljujući produktivnom štampanju A4 dokumenata, ovi MAXIFY štampači za dokumente savršeno su pogodni za malu kancelariju.

MAXIFY iB4050

MAXIFY iB4050

Veoma brzi štampač za malu kancelariju sa ugrađenom Wi-Fi i Ethernet vezom i mogućnošću štampanja sa mobilnih uređaja i iz informatičkog oblaka. Omogućava dvostrano štampanje i koristi kartridže sa mastilom velikog kapaciteta, za efikasno štampanje veoma kvalitetnih poslovnih dokumenata.

MAXIFY iB4150

MAXIFY iB4150

Napravljen za produktivnost, performanse i pouzdanost. Brzo crno-belo (24 slike u minuti) i štampanje u boji (15,5 slika u minuti), uz učinak do 2.500 stranica, male troškove korišćenja i Wi-Fi – savršeno rešenje za male kancelarije.