MAXIFY štampači za malu kancelariju

Maksimalno iskoristite potencijal male kancelarije pomoću robustnih i produktivnih MAXIFY štampača za mala preduzeća. Savršeno rešenje za isplativo štampanje za male kancelarije sa do 5 zaposlenih i obimom štampe između 250 i 1.500 stranica mesečno.

MAXIFY-convinience-and-speed

Praktičnost i brzina

Možete da uživate u jednostavnom manipulisanju dokumentima sa više stranica pomoću našeg asortimana štampača sa velikim kapacitetom papira i pomoću višenamenskih uređaja sa ugrađenim mehanizmom za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 50 listova. Velike brzine poslovnog štampanja i kratko vreme do prvog otiska garantuju da više nećete čekati na dokumente. Višenamenski štampači za malu kancelariju omogućavaju vam čak i da čuvate omiljene radnje, kako biste im sledeći put brzo pristupili.

Bežično povezivanje

Zahvaljujući Wi-Fi i Ethernet vezi lako možete da delite funkcije štampanja i skeniranja, kao i da štampate sa bilo kojeg mesta. Lako možete bežično da štampate sa smartfona i tableta pomoću aplikacije MAXIFY Printing Solutions kompanije Canon ili tehnologije Apple AirPrint™. Možete da štampate preko bežične mreže, ad hoc pomoću režima pristupne tačke ili čak preko interneta, uz podršku za informatički oblak.

Saznajte više

MAXIFY-Wireless-Connectivity
MAXIFY-Printer-Control

Upravljanje štampačem

Kako biste bili bezbrižniji, udaljeni korisnički interfejs vam omogućava da preko mreže nadgledate štampač u maloj kancelariji i da upravljate njim. Možete da proverite status štampača i nivoe mastila, kao i da pratite ukupnu upotrebu ili po tipovima (na primer, obostranu monohromatsku štampu). Takođe, možete daljinski da blokirate određene operacije, kao što su kopiranje u boji i podešavanje postavki štampača (na primer, podešavanje funkcije Cloud Link).

Napredno skeniranje

Zahvaljujući funkciji skeniranja u e-poštu koja je dostupna na višenamenskim štampačima za malu kancelariju, skenirani dokument možete da pošaljete direktno sa ekrana štampača na izabrane e-adrese ili da kreirate radnu verziju e-poruke u veb usluzi za e-poštu (Gmail, MS Exchange, Yahoo!), sa skeniranim dokumentom kao prilogom. Skenirane dokumente takođe možete da otpremate direktno u Evernote, Dropbox, Google Drive i SkyDrive, ili da skenirate na mrežnu lokaciju.

MAXIFY-Advanced-Scanning
MAXIFY-save money on ink and paper.

Uštedite novac na mastilu i papiru

XL kartridži sa mastilom visokog učinka omogućavaju štampanje do 2.500 crno-belih i 1.200 dokumenata u boji, uz malu cenu po stranici. Opcioni višestruki paket sa 4 boje sadrži sve zamenske kartridže, za još isplativije štampanje. Automatsko dvostrano štampanje vam omogućava da smanjite potrošnju papira i da kreirate dvostrane dokumente profesionalnog izgleda.

Radite od kuće?

Pogledajte naš asortiman MAXIFY štampača za kućnu kancelariju, koji pružaju visok nivo produktivnosti i idealni su za osobe koje posao obavljaju od kuće.

Naši MAXIFY štampači za kućnu kancelariju

MAXIFY-Working-from-home

AirPrint je zaštićeni znak kompanije Apple Inc.