MAXIFY štampači za malu kancelariju

Maksimalno iskoristite potencijal male kancelarije pomoću robustnih i produktivnih MAXIFY štampača za mala preduzeća. Savršeno rešenje za isplativo štampanje za male kancelarije sa do 5 zaposlenih i obimom štampe između 250 i 1.500 stranica mesečno.

MAXIFY iB4150 240px Range.jpg

MAXIFY iB4150

 • Inkdžet štampač u boji
 • 15,5 u boji, 24 crno-bele stranice u minuti
 • Kapacitet 500 listova
 • Wi-Fi, LAN i veza sa informatičkim oblakom
 • 250–1.500 stranica mesečno

MAXIFY MB5150_240

Serija MAXIFY MB5150

 • Štampanje, kopiranje, skeniranje i razmena faksova
 • 15,5 u boji, 24 crno-bele stranice u minuti
 • Kapacitet od 250 listova, mehanizam za automatsko dvostrano uvlačenje dokumenata kapaciteta 50 listova
 • Wi-Fi, LAN i veza sa informatičkim oblakom
 • 250–1.500 stranica mesečno

[MASTER] Image_MAXIFY MB5350 240px Range

MAXIFY MB5350

 • Štampanje, kopiranje, skeniranje i razmena faksova
 • 15 u boji/23 crno-bele stranice u minuti
 • Kapacitet papira od 500 listova, mehanizam za automatsko dvostrano uvlačenje dokumenata kapaciteta 50 listova
 • Wi-Fi, LAN i veza sa informatičkim oblakom
 • 250–1.500 stranica mesečno

Praktičnost i brzina

Možete da uživate u jednostavnom manipulisanju dokumentima sa više stranica pomoću našeg asortimana štampača sa velikim kapacitetom papira i pomoću višenamenskih uređaja sa ugrađenim mehanizmom za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 50 listova. Velike brzine poslovnog štampanja i kratko vreme do prvog otiska garantuju da više nećete čekati na dokumente.  Višenamenski štampači za malu kancelariju omogućavaju vam čak i da čuvate omiljene radnje, kako biste im sledeći put brzo pristupili.

MAXIFY-convinience-and-speed
MAXIFY-Wireless-Connectivity

Bežično povezivanje

Zahvaljujući Wi-Fi i Ethernet vezi lako možete da delite funkcije štampanja i skeniranja, kao i da štampate sa bilo kojeg mesta.  Lako možete bežično da štampate sa smartfona i tableta pomoću aplikacije MAXIFY Printing Solutions kompanije Canon ili tehnologije Apple AirPrint™. Možete da štampate preko bežične mreže, ad hoc pomoću režima pristupne tačke ili čak preko interneta, uz podršku za informatički oblak.

Upravljanje štampačem

Kako biste bili bezbrižniji, udaljeni korisnički interfejs vam omogućava da preko mreže nadgledate štampač u maloj kancelariji i da upravljate njim. Možete da proverite status štampača i nivoe mastila, kao i da pratite ukupnu upotrebu ili po tipovima (na primer, obostranu monohromatsku štampu).  Takođe, možete daljinski da blokirate određene operacije, kao što su kopiranje u boji i podešavanje postavki štampača (na primer, podešavanje funkcije Cloud Link).

MAXIFY-Printer-Control
MAXIFY-Advanced-Scanning

Napredno skeniranje

Zahvaljujući funkciji skeniranja u e-poštu koja je dostupna na višenamenskim štampačima za malu kancelariju, skenirani dokument možete da pošaljete direktno sa ekrana štampača na izabrane e-adrese ili da kreirate radnu verziju e-poruke u veb usluzi za e-poštu (Gmail, MS Exchange, Yahoo!), sa skeniranim dokumentom kao prilogom. Skenirane dokumente takođe možete da otpremate direktno u Evernote, Dropbox, Google Drive i SkyDrive, ili da skenirate na mrežnu lokaciju.

Uštedite novac na mastilu i papiru

XL kartridži sa mastilom visokog učinka omogućavaju štampanje do 2.500 crno-belih i 1.200 dokumenata u boji, uz malu cenu po stranici. Opcioni višestruki paket sa 4 boje sadrži sve zamenske kartridže, za još isplativije štampanje. Automatsko dvostrano štampanje vam omogućava da smanjite potrošnju papira i da kreirate dvostrane dokumente profesionalnog izgleda.

MAXIFY-save money on ink and paper.
MAXIFY-Working-from-home

Radite od kuće?

Pogledajte naš asortiman MAXIFY štampača za kućnu kancelariju, koji pružaju visok nivo produktivnosti i idealni su za osobe koje posao obavljaju od kuće.

Podrška i preuzimanje

Preuzimajte upravljačke programe, softver, firmver i priručnike; pristupajte resursima tehničke podrške na mreži i izvorima za rešavanje problema za MAXIFY štampač za malu kancelariju.

Tražite mastila?

Pronađite odgovarajući kartridž sa mastilom ili višestruki paket za MAXIFY štampač za malu kancelariju pomoću našeg pretraživača potrošnog materijala.

Potrebna vam je pomoć u pronalaženju štampača?

Pronađite najbolji štampač za kuću ili kancelariju pomoću naše alatke za biranje štampača. Poredite naše stone višenamenske, laserske i inkdžet foto-štampače.

  AirPrint je zaštićeni znak kompanije Apple Inc.