MAXIFY bežično štampanje

Zahvaljujući tome što je Wi-Fi veza standardno dostupna na svim modelima iz asortimana, veoma jednostavno možete da delite MAXIFY štampač sa više korisnika i da štampate bežično sa svakog mesta u kancelariji. Štampanje sa smartfona i tableta nikada nije bilo lakše zahvaljujući besplatnim aplikacijama kompanije Canon za štampanje i podršci za Apple AirPrint™ na svim modelima iz asortimana. 

MAXIFY-AirPrint-Printers

MAXIFY-Apple-AirPrint

AirPrint_Logo

Apple AirPrint

Svi MAXIFY štampači imaju podršku za funkciju AirPrint, koja je ugrađena u iPhone®, iPad® i iPod® Touch uređaje i omogućava bežično štampanje bez instaliranja bilo kakvog softvera. Uređaj kompanije Apple automatski detektuje štampač na Wi-Fi mreži i omogućava vam da bežično štampate fotografije, e-poruke, veb stranice i druge dokumente.

MAXIFY aplikacije za štampanje

Preuzmite besplatne aplikacije kompanije Canon za štampanje za Android ili Apple mobilne uređaje i bežično koristite MAXIFY pomoću smartfona i tableta. Aplikacije automatski pronalaze kompatibilne MAXIFY bežične štampače na Wi-Fi mreži i omogućava daljinski pristup funkcijama štampanja i skeniranja.

MAXIFY-Printing-apps
MAXIFY-Printing-Solutions-app

CPIS-2.0.0_55

Aplikacija Canon PRINT

Aplikacija Canon PRINT omogućava vam da bežično štampate sa Android i Apple mobilnih uređaja na lokalnoj mreži ili direktno pomoću ugrađenog režima pristupne tačke na štampaču, kao i da skenirate na te uređaje. Takođe, možete da proverite status štampača, informacije o mastilu i da pristupite onlajn priručniku za štampač, kao i MAXIFY Cloud Link uslugama.

Aplikacija Canon PRINT besplatno je dostupna za preuzimanje sa portala App Store i Google Play.

Canon-Print-Service-plug-in

Canon-Print-Service

Dodatna komponenta Canon Print Service

Canon Print Service je dodatna komponenta za štampu za Android* pametne uređaje, koja omogućava štampanje na mnogim kompatibilnim štampačima kompanije Canon (PIXMA, MAXIFY, i-SENSYS, imageRUNNER) pomoću Wi-Fi mreže. Ova dodatna komponenta je napravljena tako da radi unutar odabranih Android aplikacija i da omogući dugme za štampu, pa stoga ne funkcioniše kao samostalna aplikacija.

[LOCAL]Android image app

Windows RT

Windows RT tableti podržavaju MAXIFY štampače pomoću upravljačkog programa ugrađenog u operativni sistem Windows. Nakon što tablet prepozna kompatibilni štampač na mreži, na Windows RT radnoj površini se pojavljuje pomoćni program kompanije Canon. Omogućava bežično štampanje i skeniranje, bez potrebe za instalacijom bilo kakve aplikacije.

MAXIFY-acess-point-mode

Režim pristupne tačke

Šta ako nemate ruter ili pristup bežičnoj mreži? MAXIFY štampači podržavaju režim pristupne tačke koji kreira ad hok bežičnu mrežu, tako da možete da štampate direktno sa smartfona ili tableta, putem aplikacije Canon PRINT ili tehnologije Apple AirPrint.

Štampanje u informatičkom oblaku

Iskoristite štampač na još bolji način i uživajte u slobodi štampanja sa interneta. MAXIFY štampači sa podrškom za informatički oblak omogućavaju vam da štampate sadržaj iz veb usluga informatičkog oblaka direktno sa ekrana štampača ili da šaljete datoteke na štampu preko interneta sa smartfona i tableta.

Saznajte više

MAXIFY-Cloud-Printing

* Potreban je Android verzije 4.4 (KitKat) ili noviji.

AirPrint je zaštićeni znak kompanije Apple Inc.

iPad, iPhone, iPod i iPod touch su zaštićeni znakovi kompanije Apple Inc, registrovani u SAD i drugim zemljama