Arhivirani proizvodi

Prethodni modeli ove ponude proizvoda.


PIXMA iP100

PIXMA iP100

Štampajte dokumente i fotografije vrhunskog kvaliteta ma gde se nalazili pomoću štampača PIXMA iP100. Pomoću unapređene mogućnosti povezivanja on pruža najvišu praktičnost i brzinu koju može da ponudi prenosni uređaj.


PIXMA iP100 with battery

PIXMA iP100 with battery

Puniva baterija i poboljšana mogućnost povezivanja čine da PIXMA iP100 pruža najkvalitetnije prenosivo rešenje za štampanje fotografija i dokumenata. Štampajte vrhunske fotografije i dokumenata gde god da ste.


PIXMA MG3250

PIXMA MG3250

Jednostavno štampajte, kopirajte i skenirajte pomoću ovog višenamenskog Wi-Fi uređaja koji možete da koristite bilo gde u kući. Uz kompaktni FastFront dizajn i automatsko obostrano štampanje, podržava i štampanje sa pametnog telefona i tehnologiju Apple AirPrint.


PIXMA MG3550

PIXMA MG3550

Elegantan i kompaktan višenamenski uređaj sa Wi-Fi funkcijom za deljenje i korišćenje sa bilo kojeg mesta u kući. Pored brzog i veoma kvalitetnog štampanja, kopiranja i skeniranja, takođe ima podršku za Google Cloud Print i Apple AirPrint.


PIXMA MG5550

PIXMA MG5550

Veoma kvalitetan višenamenski Wi-Fi uređaj za kućnu upotrebu sa funkcijama štampanja, kopiranja i skeniranja. U karakteristike spadaju 5 odvojenih mastila, napredni načini povezivanja pametnih telefona i direktno štampanje iz informatičkog oblaka, kao i opcioni XL kartridži.


PIXMA MG5650

PIXMA MG5650

Uživajte u vrhunskoj raznovrsnosti. Kreirajte prelepe slike i dokumente, uživajte u asortimanu zabavnih funkcija i lako uspostavljajte vezu sa pametnim uređajima i informatičkim oblakom pomoću ovog veoma kvalitetnog, porodičnog višenamenskog uređaja sa 5 mastila.


PIXMA MG6450

PIXMA MG6450

Višenamenski foto-štampač visokih performansi sa 5 mastila i naprednom Wi-Fi vezom za direktno štampanje sa pametnih uređaja i iz informatičkog oblaka. Elegantan, kompaktan i jednostavan za rukovanje, daje otiske superiornog kvaliteta.


PIXMA MG6650

PIXMA MG6650

Dizajniran tako da vam pomogne da izrazite kreativnost, ovaj višenamenski foto-štampač sa 5 mastila daje otiske superiornog kvaliteta. A zahvaljujući naprednoj Wi-Fi vezi, lako možete da štampate sa pametnih uređaja i iz informatičkog oblaka.


PIXMA MG7150

PIXMA MG7150

Vrhunski višenamenski foto-štampač sa 6 mastila za profesionalne rezultate kod kuće. Elegantan i jednostavan za korišćenje zahvaljujući intuitivnoj kontroli dodirom, pruža napredne načine povezivanja za štampanje sa pametnih uređaja i direktno iz informatičkog oblaka.


PIXMA MG7550

PIXMA MG7550

Doživite snagu i izrazite svoju strast prema fotografiji pomoću impresivnih otisaka. Lako uspostavljajte direktnu vezu sa pametnim uređajima i informatičkim oblakom i uživajte u intuitivnim dodirnim komandama uz ovaj vrhunski višenamenski Wi-Fi uređaj sa 6 mastila.


PIXMA MP230

PIXMA MP230

Elegantni višenamenski uređaj koji omogućava veoma kvalitetno štampanje, skeniranje i kopiranje. Softver koji je jednostavan za korišćenje omogućava vam da preuzmete kontrolu nad veb štampanjem, kao i da organizujete i štampate fotografije.


PIXMA MP250

PIXMA MP250

PIXMA MP250 je kompaktan i pristupačan multifunkcionalni uređaj, jednostavan za korišćenje. On spaja štampanje fotografija kao iz fotolaboratorije sa izuzetno kvalitetnim štampanjem dokumenata i informacija sa Interneta, kao i fleksibilnim kopiranjem i skeniranjem.


PIXMA MX885

PIXMA MX885

Uživajte u otiscima dokumenata i fotografija najvišeg kvaliteta uz ovaj kancelarijski višenamenski uređaj. Uz mrežnu i Wi-Fi funkciju, ovaj uređaj takođe omogućava dvostrano štampanje, kopiranje, razmenu faksova i skeniranje.


PIXMA PRO-10

PIXMA PRO-10

Kreirajte komercijalne otiske galerijskog kvaliteta pomoću ovog A3+ foto-štampača sa 10 mastila. On daje izvanredne otiske u boji i monohromatske otiske profesionalnog kvaliteta, raznovrsnu podršku za medije i unapređene opcije za povezivanje.

spacer
					image

Arhivirani proizvodi

PIXMA MG3250
PIXMA MG3550
PIXMA MG5550
PIXMA MG5650
PIXMA MG6450
PIXMA MG6650
PIXMA MG7150
PIXMA MG7550
PIXMA MP230
PIXMA MP250
PIXMA PRO-10
PIXMA iP100 with battery
PIXMA iP100
Vratite se na:
Trenutna ponuda