PIXMA štampanje u oblaku

Uživajte u slobodi štampanja direktno sa Interneta uz štampače sa podrškom za informatički oblak. Štampači sa poboljšanom funkcijom PIXMA Cloud Link omogućavaju vam da pregledate i štampate sadržaj sa veba direktno sa ekrana štampača ili daljinski sa mobilnog uređaja pomoću aplikacije Canon PRINT.

PIXMA Cloud Link

Štampanje i skeniranje u informatičkom oblaku uz usluge za skladištenje

Štampajte dokumente iz usluga za onlajn skladištenje kao što su Dropbox, Google Drive i druge. Možete da štampate JPG slike, PDF datoteke i Word/Excel/PowerPoint dokumente direktno iz informatičkog oblaka. Takođe možete da skenirate i otpremate datoteke u usluge informatičkog oblaka, pa čak i da ih šaljete u e-porukama direktno sa ekrana štampača.

Štampanje u informatičkom oblaku sa društvenih mreža

Štampajte omiljene fotografije sa Instagrama, Facebooka i Twittera. Izaberite sliku koju želite da odštampate direktno na ekranu PIXMA štampača ili u aplikaciji za mobilne uređaje i za nekoliko sekundi ćete dobiti izvanredne rezultate. Možete čak i da je odštampate sa pripadajućom porukom.

Štampanje u informatičkom oblaku iz albuma na mreži

Lako pregledajte i štampajte slike visokog kvaliteta direktno iz veb foto-albuma na portalima CANON iMAGE GATEWAY, Flickr i Photobucket.

Štampanje u informatičkom oblaku iz PIXMA usluga

Štampajte i kreirajte čestitke, kalendare i neverovatne 3D rukotvorine od papira profesionalnog izgleda pomoću sadržaja iz usluge Creative Park ili ekskluzivne usluge CREATIVE PARK PREMIUM kompanije Canon. Štampajte korisne predloške iz PIXMA informatičkog oblaka.

Canon PRINT app

Aplikacija Canon PRINT Inkjet/SELPHY

Preuzmite besplatnu aplikaciju Canon PRINT kompanije Canon kako biste lako štampali sa smartfona ili tableta. Koristite aplikaciju sa štampačima sa podrškom za informatički oblak kako biste uživali u daljinskom pristupu PIXMA Cloud Link uslugama.

Primer korišćenja

Wi-Fi štampanje

Bežično upravljajte PIXMA štampačem sa smartfona ili tableta. Jednostavno štampajte sa mobilnog uređaja i skenirajte na njega.

Štampanje u informatičkom oblaku

Daljinski koristite iste one PIXMA Cloud Link usluge koje su dostupne na ekranu štampača.

Skeniranje u informatički oblak

Skenirajte dokumente i fotografije, a zatim ih direktno otpremajte u usluge informatičkog oblaka ili ih šaljite e-poštom pomoću ekrana štampača ili aplikacije za mobilne uređaje.

Postavke štampača

Proverite status štampača, informacije o mastilu i pristupite priručniku za štampač na mreži sa praktično svakog mesta.

Aplikacija Canon PRINT besplatno je dostupna za preuzimanje sa portala App Store i Google Play.

Google Cloud Print

PIXMA štampači koji podržavaju Google Cloud Print omogućavaju vam da štampate Google dokumente, e-poruke, fotografije i PDF priloge sa smartfona, tableta i standardnih stonih računara sa praktično bilo kog mesta. Datoteke se bezbedno šalju preko Interneta za štampanje gde god da se nalazite, bez obzira na to da li ste u istoj prostoriji kao štampač ili na drugom kontinentu.

Drugi štampači sa podrškom za informatički oblak

Štampači sa podrškom za informatički oblak i starijim verzijama funkcije PIXMA Cloud Link omogućavaju vam da pregledate i štampate omiljene fotografije iz albuma na mreži sa portala CANON iMAGE GATEWAY, direktno pomoću ekrana štampača. Takođe možete da štampate kalendare, kancelarijski materijal i druge predloške direktno iz PIXMA informatičkog oblaka kad god vam zatrebaju.

Proverite specifikacije za pojedinačne proizvode da biste potvrdili dostupnost svake funkcije i kompatibilnost softvera.

Facebook i logotip u obliku slova F su registrovani zaštićeni trgovački znakovi kompanije Facebook Inc.

Oznaka FLICKR je registrovani zaštićeni trgovački znak kompanije Yahoo! Inc.

Android™ i Google Cloud Print™ su registrovani zaštićeni trgovački znakovi kompanije Google Inc.