PIXMA kartridži sa mastilom

Neke stvari rade bolje zajedno. Zato ima smisla koristiti originalno mastilo i foto-papir kompanije Canon, čiji dizajn je usklađen sa PIXMA štampačima, kako bi dali najbolje moguće rezultate. Za prelep, dugotrajan kvalitet štampe, verujte mastilima koje je napravio Canon.

Zašto da koristite originalni potrošni materijal kompanije Canon?

Originalna mastila kompanije Canon do maksimuma iskorišćavaju štampače kompanije Canon, pa su vam izuzetni rezultati uvek zagarantovani. Mastila kompanije Canon se staraju da vaš štampač kompanije Canon uvek ostvaruje najbolje rezultate.

Svetliji i precizniji prikaz boja


Originalna formula kompanije Canon za mastilo omogućava vam da dobijete neverovatno svetao i precizan prikaz boja, koji fotografije čini zaista nezaboravnim. Nijanse kože izgledaju veoma prirodno, a jarke boje su živopisne, ali realistične. Pigmentno crno mastilo koje se koristi za štampanje dokumenata daje oštre, jasne otiske malih slova i oštre linije.

Dugotrajne fotografije


Originalna mastila i foto-papiri kompanije Canon predstavljaju savršenu kombinaciju. Kao rezultat toga, kod kuće možete da pravite otiske vrhunskog kvaliteta koji će biti otporni na bleđenje dugo nakon štampanja. Štampanjem pomoću naših foto-štampača korišćenjem originalnih ChromaLife100, ChromaLife100+ ili LUCIA mastila na foto-papirima kompanije Canon zaštitićete slike za čitav život.

Zaštitite štampač


Jedinstvena FINE tehnologija glave za štampanje kompanije Canon koja se koristi u svakom PIXMA štampaču daje izvanredan kvalitet slike i omogućava brzo štampanje dokumenata. Uz prečnik otvora na mlaznicama za mastilo od samo 0,009 mm, važno je koristiti mastila sa formulom koja je prilagođena preciznim FINE glavama za štampanje. Originalna mastila održavaju kvalitet štampe i produžavaju radni vek štampača.

Kako da prepoznate originalna mastila?

Originalni kartridži sa mastilom kompanije Canon dolaze u dva tipa pakovanja: papirno ili plastično. U nastavku ćete pronaći informacije kako da ih identifikujete.

Papirno pakovanje mastila

Copy of [MASTER] Picture_XL-mastila

Da biste lakše prepoznali originalno mastilo kompanije Canon, na kartonskom pakovanju svih originalnih kartridža sa mastilom nalazi se jedinstveni Canon hologram. Hologrami imaju jedinstvene karakteristike koje menjaju njihov izgled u zavisnosti od ugla gledanja. Reči „Canon“ i „Genuine“ pojavljuju se prilikom gledanja iz određenih uglova, a grafika se menja iz pravih linija u talasast dizajn.

Plastično pakovanje mastila

Copy of [MASTER] Picture_XL-mastila

Plastično (termoformirana plastika) pakovanje maloprodajnim objektima pruža optimalnu zaštitu proizvoda i efikasnu prezentaciju na rafovima. Oblik plastičnog pakovanja koji je jedinstven i ekskluzivan za kompaniju Canon, u kombinaciji sa veoma kvalitetnom završnom obradom (štampa i način zatvaranja) omogućava vam da lako, sa sigurnošću prepoznate originalni proizvod. Naše plastično pakovanje za mastilo izrađeno je od najmanje 70% recikliranih materijala.

Pronađite informacije o tipovima sistema mastila i tehnologijama na kojima se zasnivaju PIXMA mastila. Saznajte kako se izračunava broj stranica koje se mogu odštampati svakim mastilom i kolika je ušteda sa XL mastilima.

FINE kertridži

[MASTER] Picture_FINE Cartridge

FINE sistem kartridža pruža vam maksimalnu pouzdanost uz samo dva kartridža za zamenu. Kartridž u boji sadrži cijan, magenta i žuto mastilo za štampanje u boji, a crni kartridž sadrži pigmentno mastilo za štampanje teksta. Ovaj sistem se obično ugrađuje u osnovne modele štampača.

Kertridži sa odvojenim bojama

[MASTER] Picture_Single Inks

Sistemi sa odvojenim mastilima optimizuju efikasnost mastila budući da svaka boja mastila ima svoj kartridž koji se pojedinačno menja – tako da menjate samo pojedinačne boje kada se potroše. Sistemi sa odvojenim mastilima sa 5 ili više boja omogućavaju visok kvalitet štampe i ugrađuju se u štampače srednje i više klase.

Uštedite novac uz XL mastila

Uštedite novac uz originalno mastilo kompanije Canon zahvaljujući opcionim XL kartridžima visokog učinka, što znači da možete da štampate više za manje novca. Ostvarite uštedu uz dvostruke i višestruke pakete – ti praktični kompleti pružaju odličnu vrednost.

Potrošnja mastila

Bez obzira na to da li kupujete zamenski kartridž sa mastilom ili potpuno nov štampač, važna stvar koju bi trebalo uzeti u obzir je broj stranica koje je moguće odštampati pomoću jednog kartridža sa mastilom – poznato je i pod nazivom potrošnja mastila.

Pretraživač potrošnog materijala

Pronađite odgovarajući kartridž sa mastilom i papir za PIXMA štampač pomoću našeg pretraživača potrošnog materijala. Kreirajte dugotrajne fotografije visokog kvaliteta ili dokumente profesionalnog izgleda pomoću originalnog Canon potrošnog materijala.