PIXMA profesionalni foto-štampači

Preuzmite potpunu kreativnu kontrolu nad slikama uz PIXMA profesionalne foto-štampače koji postojano daju rezultate kakve vaše slike zaslužuju. Zahvaljujući sistemu sa 8, 10 ili 12 mastila, ovi A3 štampači su napravljeni tako da ispunjavaju potrebe svakog fotografa: od naprednih amatera do vrhunskih profesionalaca.

PIXMA PRO

PIXMA PRO-1

PIXMA PRO-1

Izbor profesionalaca

 • A3 štampač koji pruža vrhunski kvalitet i produktivnost komercijalnog nivoa
 • Jedinstveni sistem sa 12 mastila i izvanrednim spektrom boja
 • Chroma Optimizer za ujednačen sjaj i jasan, oštar prikaz crne boje
 • Zapanjujući crno-beli otisci uz 5 monohromatskih mastila

PIXMA PRO-10S 240px Range x 100px.jpg

PIXMA PRO-10S

Galerijski kvalitet

 • Profesionalni A3+ foto-štampač
 • Sistem sa 10 pigmentnih mastila i tehnologijom Chroma Optimizer
 • Bežična i Ethernet veza
 • Povezivanje na informatički oblak i integracija sa profesionalnim uslugama za fotografije
 • 3 monoromatska mastila za kvalitetne fotografije u nijansama sive

PIXMA PRO-100S 240px Range x 100px.jpg

PIXMA PRO-100S

Živopisno i uzbudljivo

 • A3+ foto-štampač koji pruža zadivljujući kvalitet
 • Bogate boje uz sistem sa 8 mastila zasnovanih na boji
 • Bežična i Ethernet veza
 • Povezivanje na informatički oblak i integracija sa profesionalnim uslugama za fotografije
 • 3 monoromatska mastila za kvalitetne fotografije u nijansama sive

Izbor odgovarajućeg foto-štampača

Dejvid Noton, Canon istraživač, testira asortiman profesionalnih PIXMA štampača dok objašnjava razlike između pigmentnih mastila i mastila zasnovanih na bojama.

Uklapanje boja između ekrana i otiska

Saznajte kako da odaberete odgovarajući foto-papir za slike i softver potreban za štampanje. Canon istraživač objašnjava o foto-papirima i umetničkim papirima, važnosti kalibracije ekrana i ICC profila.

Štampanje umetničkih dela i fotografija

Detaljan pregled procesa štampanja, od izbora prostora boja za sliku do finalnog otiska. Gledajte postupni vodič kroz PIXMA Print Studio Pro dodatnu komponentu za štampu za Adobe Photoshop i Lightroom.

Print Studio Pro

Print Studio Pro dodatna komponenta kompanije Canon pruža savršenu vezu između slike i krajnjeg odštampanog proizvoda u radnom procesu. Ovaj jedinstveni softver namenski je napravljen za profesionalne PIXMA štampače i omogućava vam da jednostavno pravite otiske fotografija profesionalnog kvaliteta.

Odobreni papiri

Da biste proširili opseg kreativnih opcija, PIXMA profesionalne štampače možete da koristite sa širokim opsegom specijalizovanih papira, kao što su Baryta, Fine Art ili Canvas. Pogledajte kako da koristite i preuzimate ICC profile za papire drugih vodećih proizvođača papira. 

Papiri kompanije Canon

Zaista široki asortiman foto-papira kompanije Canon obuhvata sjajne, polusjajne, mat i „lustre“ završne obrade. U kombinaciji sa LUCIA ili ChromaLife100+ mastilima, živopisno prenose duh vaših fotografija u obliku besprekornih otisaka koji će inspirisati buduće generacije.

Profilisanje

Kreirajte ICC profile pomoću softvera za upravljanje bojama

Lako kreirajte prilagođene ICC profile optimizovane za vaš štampač, papir i jedinstveno radno okruženje pomoću spektrometra i softvera Color Management Tool Pro kompanije Canon. Sadrži čarobnjak koji se lako prati i štampa grafikone merenja koje je moguće skenirati pomoću različitih X-Rite uređaja za kalibraciju (Eye-One PRO, Color Munki) – pomažu vam da dobijete visok kvalitet i preciznost prikaza boja.

PIXMA PRO Output

Nanošenje mastila na papir

Zapanjujući kvalitet slika koje se kreiraju pomoću PIXMA asortimana profesionalnih foto-štampača predstavlja savršenu kombinaciju vaše strasti i naše tehnologije. Kompanija Canon uložila je godine u tehnološke sisteme FINE glave za štampanje i u doterivanje mastila kako bi vam pružila rezultate u kojima danas možete da uživate. Uz izbor profesionalnih sistema sa 12 i 10 pigmentnih mastila i specijalizovani sistem sa 8 mastila zasnovanih na boji, kreativni i poslovni korisnici mogu da pronađu najbolji A3 foto-štampač za dobijanje otisaka izvanrednog kvaliteta na najisplativiji i najefikasniji mogući način.

Crno-beli otisci

Zahvaljujući prisustvu 3 ili 5 monohromatskih mastila i postavkama upravljačkog programa „Print Black and White Photo“ (Štampanje crno-bele fotografije) u kombinaciji sa funkcijama kao što je Chroma Optimizer za postojan sjaj i poboljšanu gustinu crne boje, PIXMA asortiman profesionalnih štampača pruža novi nivo kvaliteta na polju profesionalnog monohromatskog štampanja.

Podrška za PIXMA profesionalni foto-štampač

Preuzimajte upravljačke programe, softver, firmver i priručnike; pristupajte resursima tehničke podrške na mreži i izvorima za rešavanje problema za vaš PIXMA profesionalni foto-štampač.

  Tražite starije modele profesionalnih inkdžet štampača

  Pronađite specifikacije i informacije o kompatibilnom potrošnom materijalu za starije modele PIXMA profesionalnih foto-štampača u našem odeljku sa arhivom proizvoda.