PIXMA profesionalni foto-štampači

Preuzmite potpunu kreativnu kontrolu nad slikama uz PIXMA profesionalne foto-štampače koji postojano daju rezultate kakve vaše slike zaslužuju. Zahvaljujući sistemu sa 8, 10 ili 12 mastila, ovi A3 štampači su napravljeni tako da ispunjavaju potrebe svakog fotografa: od naprednih amatera do vrhunskih profesionalaca.


PIXMA PRO-1

Izbor profesionalaca

 • A3 štampač koji pruža vrhunski kvalitet i produktivnost komercijalnog nivoa

 • Jedinstveni sistem sa 12 mastila i izvanrednim spektrom boja

 • Chroma Optimizer za ujednačen sjaj i jasan, oštar prikaz crne boje

 • Zapanjujući crno-beli otisci uz 5 monohromatskih mastila

PIXMA PRO-10S

Galerijski kvalitet

 • Profesionalni A3+ foto-štampač

 • Sistem sa 10 pigmentnih mastila i tehnologijom Chroma Optimizer

 • Bežična i Ethernet veza

 • Povezivanje na informatički oblak i integracija sa profesionalnim uslugama za fotografije

 • 3 monoromatska mastila za kvalitetne fotografije u nijansama sive

PIXMA PRO-100S

Živopisno i uzbudljivo

 • A3+ foto-štampač koji pruža zadivljujući kvalitet

 • Bogate boje uz sistem sa 8 mastila zasnovanih na boji

 • Bežična i Ethernet veza

 • Povezivanje na informatički oblak i integracija sa profesionalnim uslugama za fotografije

 • 3 monoromatska mastila za kvalitetne fotografije u nijansama sive

Izbor odgovarajućeg foto-štampača

Dejvid Noton, Canon istraživač, testira asortiman profesionalnih PIXMA štampača dok objašnjava razlike između pigmentnih mastila i mastila zasnovanih na bojama.

Uklapanje boja između ekrana i otiska

Saznajte kako da odaberete odgovarajući foto-papir za slike i softver potreban za štampanje. Canon istraživač objašnjava o foto-papirima i umetničkim papirima, važnosti kalibracije ekrana i ICC profila.

Štampanje umetničkih dela i fotografija

Detaljan pregled procesa štampanja, od izbora prostora boja za sliku do finalnog otiska. Gledajte postupni vodič kroz PIXMA Print Studio Pro dodatnu komponentu za štampu za Adobe Photoshop i Lightroom.

Profilisanje

Kreirajte ICC profile pomoću softvera za upravljanje bojama

Lako kreirajte prilagođene ICC profile optimizovane za vaš štampač, papir i jedinstveno radno okruženje pomoću spektrometra i softvera Color Management Tool Pro kompanije Canon. Sadrži čarobnjak koji se lako prati i štampa grafikone merenja koje je moguće skenirati pomoću različitih X-Rite uređaja za kalibraciju (Eye-One PRO, Color Munki) – pomažu vam da dobijete visok kvalitet i preciznost prikaza boja.

Nanošenje mastila na papir

Zapanjujući kvalitet slika koje se kreiraju pomoću PIXMA asortimana profesionalnih foto-štampača predstavlja savršenu kombinaciju vaše strasti i naše tehnologije. Kompanija Canon uložila je godine u tehnološke sisteme FINE glave za štampanje i u doterivanje mastila kako bi vam pružila rezultate u kojima danas možete da uživate. Uz izbor profesionalnih sistema sa 12 i 10 pigmentnih mastila i specijalizovani sistem sa 8 mastila zasnovanih na boji, kreativni i poslovni korisnici mogu da pronađu najbolji A3 foto-štampač za dobijanje otisaka izvanrednog kvaliteta na najisplativiji i najefikasniji mogući način.

Crno-beli otisci

Zahvaljujući prisustvu 3 ili 5 monohromatskih mastila i postavkama upravljačkog programa „Print Black and White Photo“ (Štampanje crno-bele fotografije) u kombinaciji sa funkcijama kao što je Chroma Optimizer za postojan sjaj i poboljšanu gustinu crne boje, PIXMA asortiman profesionalnih štampača pruža novi nivo kvaliteta na polju profesionalnog monohromatskog štampanja.

Podrška za PIXMA profesionalni foto-štampač

Preuzimajte upravljačke programe, softver, firmver i priručnike; pristupajte resursima tehničke podrške na mreži i izvorima za rešavanje problema za vaš PIXMA profesionalni foto-štampač.

Tražite starije modele profesionalnih inkdžet štampača

Pronađite specifikacije i informacije o kompatibilnom potrošnom materijalu za starije modele PIXMA profesionalnih foto-štampača u našem odeljku sa arhivom proizvoda.