PIXMA softver

PIXMA asortiman štampača i višenamenskih uređaja pruža izvanredan kvalitet štampe i sveobuhvatni softver koji vas inspirišu na kreativne ideje. Ponovo otkrijte izgubljene uspomene pojednostavljivanjem načina na koji organizujete i štampate fotografije, uključujući i fotografije sa Facebook profila. Jednostavno skenirajte dokumente, kreirajte PDF datoteke i pristupajte ekskluzivnim uslugama na mreži.

My Image Garden

Doživite pun potencijal PIXMA štampača. Pojednostavite način na koji organizujete i štampate fotografije pomoću softvera My Image Garden. On objedinjuje sve alatke koje će vas inspirisati na kreativne ideje, uz automatske predloge, priložene predloške i još mnogo toga.


Pogledajte My Image Garden obilazak

CREATIVE PARK PREMIUM

CREATIVE PARK PREMIUM je onlajn usluga za korisnike originalnog Canon mastila, koja vam omogućava preuzimanje fotografija, ilustracija, rukotvorina od papira i mnogih drugih sadržaja međunarodno priznatih fotografa i umetnika.

Novi sadržaj se neprekidno dodaje kao stalna inspiracija za vašu kreativnost. Jednostavno pregledajte, preuzmite i odštampajte sadržaj iz softvera My Image Garden, direktno sa ekrana PIXMA štampača sa podrškom za informatički oblak ili iz aplikacije Canon PRINT.


Creative Park je usluga na mreži dostupna svima, a omogućava kreiranje personalizovanih čestitki, kalendara i mnoštva drugih zabavnih fotografskih i papirnih predmeta.

Organizujte slike

Pronađite fotografije na računaru, čak i one koje su davno zaboravljene. My Image Garden automatski organizuje slike po datumu snimanja i predstavlja ih u prikazu kalendara. Ugrađena tehnologija za prepoznavanje lica olakšava organizovanje slika po osobama koje su na njima. Takođe, možete lako da grupišete slike po događajima kao što su venčanja, rođendani itd.

Kreirajte i štampajte

Štampanje fotografija nikada nije bilo lakše. My Image Garden objedinjuje sve postavke štampe poput tipa papira, veličine i margina na jednom preglednom ekranu. Brzo i jednostavno možete da pretvorite fotografije u umetnička dela pomoću mnoštva priloženih predložaka i foto-filtera. Kreirajte i štampajte personalizovane kartice, kalendare i foto-kolaže pomoću menija My Art.

Full HD Movie Print

Uhvatite najbolje trenutke iz video zapisa. Samo reprodukujte video zapis snimljen pomoću kamere kompanije Canon i birajte kadrove koje želite da štampate u obliku fotografija, objedinite nekoliko kadrova ili rasporedite klipove da biste ispričali priču.

Direktno štampanje na diskovima

Postignite inteligentnu, profesionalnu završnu obradu diskova. Funkcija direktnog štampanja na diskovima omogućava vam da štampate direktno na kompatibilnim diskovima. Pomoću priloženih predložaka možete da dizajnirate sopstvenu nalepnicu od omiljenih slika, kao i da dodate tekst.