Full Frame DSLR Camera

DSLR fotoaparat punog formata

Naši DSLR fotoaparati punog formata kombinuju zadivljujući kvalitet slike sa izvanrednim performansama.

Zabeležite svaku boju, svaku nijansu, svaki detalj

Beskompromisni fotoaparati punog formata kompanije Canon nude širok dinamički opseg da bi očuvali detalje u najsvetlijim tonovima i senkama, slike niskog nivoa šuma pravo iz kamere i malu dubinu polja za zadivljujuće portrete. Napravljeni su da pruže profesionalne rezultate pri svakom snimku koji napravite.

EOS 5D Mark IV

EOS 5D Mark IV

Senzor punog formata od 30,4 megapiksela modela 5D Mark IV pruža slike koje su bogate detaljima, čak i u najsvetlijim tonovima i najtamnijoj senci.

Saznajte više

DSLR fotoaparat punog formata

Zašto puni format kompanije Canon?

Zabeležite sve detalje

CMOS senzori punog formata kompanije Canon omogućavaju vam da snimite slike bogatog izgleda, a njihov široki dinamički opseg maksimalno smanjuje gubitak detalja u senkama ili najsvetlijim tonovima. A u post-produkciji možete uraditi više sa datotekama zahvaljujući izdašnoj širini ekspozicije.

Capture all the details

Snimajte u mračnim uslovima uz minimalan nivo šuma

Slike malog šuma i visoke jasnoće se podrazumevaju kod korišćenja fotoaparata punog formata kompanije Canon, zahvaljujući velikim senzorima koji snimaju najveću moguću količinu svetla i DIGIC procesorima koji smanjuju greške koje oslabljuju snimak.

Shoot in dark conditions with minimal noise

Pravite zadivljujuće portrete

Asortiman fotoaparata punog formata kompanije Canon nudi značajno manju dubinu polja od fotoaparata sa manjim senzorima, što znači da prilikom korišćenja za snimanje portreta možete izolovati subjekat izuzetne oštrine naspram zamućene pozadine, za visoko stilizovane fotografije profesionalnog izgleda.

Produce stunning portraits

Povezani članci

Profesionalne usluge kompanije Canon

Članovi imaju pristup CPS podršci, lokalno i na velikim događajima, mogućnost prioritetne usluge popravke i, u zavisnosti od nivoa članstva, besplatnog pozajmljivanja zamenske opreme.

Pridružite se

Saznajte više

Canon Professional Services