Canon Camera

VIRTUELNA REALNOST

Novi način gledanja. Dobro došli u EOS VR sistem kompanije Canon

Otkrijte kako da kreirate obuhvatajući trodimenzionalni sadržaj pomoću kompatibilnog EOS fotoaparata punog formata i objektiva RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE, uz korišćenje efikasnijeg i jednostavnijeg radnog procesa sa EOS VR SISTEMOM.

Novi način gledanja. Dobro došli u EOS VR sistem kompanije Canon

Napravite stereoskopski VR snimak od 180° pomoću sistema EOS

Inovativno rešenje kompanije Canon za snimanje VR sadržaja od 180° pojednostavljuje i unapređuje ceo proces. Koristi prednosti RF bajoneta koji omogućava dizajn kompaktnog dvostrukog objektiva „riblje oko“ koji projektuje stereoskopske slike za levo i desno oko na jedan senzor punog formata. Ovaj inovativni dizajn efektivno eliminiše probleme sa poravnavanjem objektiva i sinhronizacijom slike, tako da se dvostruka uporedna slika „riblje oko“ snima direktno u jednu datoteku. Stoga je proces konvertovanja i izvoza u konačnu ekvirektangularnu VR sliku jednostavniji i robusniji.
Canon Camera

Snimajte

Uz kompatibilne kamere punog formata sa RF bajonetom, kao što je EOS R5, i njen zadivljujući senzor visoke rezolucije, sada možete lakše da podesite i snimate stereoskopski VR materijal od 180°. Samo postavite objektiv RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE na podržanu kameru sa odgovarajućim firmverom, odaberite željene postavke i prepustite se potpuno novom svetu kreiranja virtuelnog sadržaja.

Daljinsko snimanje

Koristite najnovije verzije aplikacije EOS Utility (za žičnu vezu) ili Camera Connect (za mobilnu bežičnu vezu) kompanije Canon kako biste daljinski podesili i upravljali kamerom, uz mogućnost uporednog prikaza dvostruke slike „riblje oko“ ili ekvirektangularnog pregleda uživo.

Canon Camera
Canon Camera

Konvertovanje

Ono što je nekada bio složen proces poravnavanja, sinhronizacije i povezivanja sa više kamera/sistema datoteka sada je mnogo lakše zahvaljujući EOS VR Utility1 kompanije Canon koji konverziju stereoskopskog materijala i fotografija za uređivanje i reprodukciju pretvara u mnogo efikasniji proces. Možete čak i da uvezete i automatski konvertujete VR materijal kompanije Canon direktno u Adobe Premiere Pro1 EOS VR dodatne komponente kompanije Canon.

Uredi

Softver EOS VR Utility kompanije Canon omogućava osnovno isecanje Canon VR video datoteka pre konverzije. Međutim, ako želite veću kontrolu nad doterivanjem i uređivanjem, za profesionalnije produkcije, koristite Adobe Premiere Pro tako što ćete uvesti konvertovane datoteke iz EOS VR Utility ili jednostavno koristite EOS VR dodatnu komponentu za Adobe Premiere Pro da biste mogli da uvozite i konvertujete EOS VR datoteke u jednom procesu.

Canon Camera

Pogodnosti Canon EOS VR sistema

EOS VR SISTEM kompanije Canon pruža brži i efikasniji način od ulaza do izlaza, za kreiranje zadivljujućeg, profesionalnog stereoskopskog VR sadržaja od 180°.

 • EOS VR sistem

  TEHNOLOGIJA

  Dva objektiva, jedan senzor

  Omogućava kompatibilnim kamerama visoke rezolucije sa RF bajonetom, kao što je EOS R52, da snimaju dve slike na jedan senzor punog formata, za brže, jednostavnije i robusnije podešavanje kamere, bez potrebe za poravnavanjem i sinhronizacijom kamere ili objektiva. Pored toga, korišćenje sistema sa jednim senzorom na jednoj kameri znači da obe slike imaju isti odziv boja i karakteristike ekspozicije, a podrazumevano će sve postavka kamere biti potpuno ista, što znači da će manje vremena biti potrebno u postprodukciji za uklapanje slike za levo i desno oko.

 • EOS VR Utility

  TEHNOLOGIJA

  Efikasno upravljanje i konverzija pojedinačnih datoteka

  Snimanje slika za levo i desno oko na jedan senzor omogućava beleženje već poravnatih i sinhronizovanih slika u jednu datoteku. To pojednostavljuje upravljanje datotekama za ekvirektangularnu konverziju (ne zahteva dodatne procese za povezivanje više slika/datoteka) i izvoz u razne profesionalne kodeke, spremno za reprodukciju ili dodatno uređivanje na NLE vremenskoj osi.

 • RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

  TEHNOLOGIJA

  EOS sistem za kamere

  Korišćenje EOS kamere, kao što je EOS R5, sa 8K senzorom, operaterima omogućava da snimaju sa poznatnijim i fleksibilnijim sistemom, dok mogućnost snimanja Canon Log / Log3 daje sliku visoke rezolucije i širokog dinamičkog opsega, za materijal sa više obuhvatajućim i realističnijim doživljajem na finalnom snimku.

Sličan softver

 • EOS VR utility

  SOFTVER

  EOS VR Utility

  Snažna i efikasna, ali jednostavna za korišćenje aplikacija koja je potrebna za konvertovanje kružnih VR slika „riblje oko“ kompanije Canon sa kompatibilnih kamera u standardne ekvirektangularne slike za VR reprodukciju i postprodukciju.

 • Dodatna komponenta EOS VR adobe premiere pro

  SOFTVER

  EOS VR dodatna komponenta za Adobe Premiere Pro

  Upotrebite ovu dodatnu komponentu umesto softvera EOS VR Utility da biste automatski konvertovali kružne VR datoteke slike „riblje oko“ kompanije Canon i uvezli ih u čuvenu aplikaciju kompanije Adobe.

 • EOS utility

  SOFTVER

  EOS Utility

  Daljinski upravljajte kamerom sa računara putem USB veze, uz pregled uživo.

 • VR objektiv

  SOFTVER

  Povezivanje fotoaparata

  Povežite fotoaparat sa Apple ili Android uređajem radi daljinskog snimanja i lakog preuzimanja fotografija za deljenje.

Srodni proizvodi

 • Cinema EOS sistem

  EOS R5 C

  Snimajte zadivljujuće 8K video zapise i fotografije od 45 MP pomoću naše najmanje Cinema EOS kamere koja je spremna za svaku situaciju.

 • Fotoaparati bez ogledala

  EOS R5

  Preispitajte ono što znate o fotoaparatima bez ogledala. Beskompromisne performanse modela EOS R5 uneće revoluciju u vaše fotografisanje i snimanje filmova.

 • RF VR objektiv

  Canon RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

  Zabeležite svet u zadivljujućoj virtuelnoj realnosti pomoću ovog revolucionarnog objektiva iz serije L koji je dizajniran tako da vaše VR putovanje učini što je moguće ugodnijim.

POTREBNA VAM JE POMOĆ?

Želite da saznate više o EOS VR sistemu kompanije Canon?

 1. EOS VR Utility i EOS VR dodatna komponenta za Adobe Premiere Pro potrebni su za obavljanje ekvirektangularne konverzije snimljenih VR slika od 180° sa kompatibilne Canon kamere. Za pristup svim naprednijim funkcijama i kodecima za izvoz može da bude potrebna pretplata.
 2. Možda će biti potrebno najnovije ažuriranje firmvera za kompatibilnost sa virtuelne realnosti.

  IMAJTE U VIDU DA SE OVAJ SOFTVER SISTEMA VIRTUELNE REALNOSTI MOŽE RAZLIKOVATI OD KOMERCIJALNIH PROIZVODA.