Compact and portable hero image projector close up

Projektori za poslovanje i edukaciju

Svestrano projektovanje za kancelariju i učionicu.

Serija XEED WUXGA Laser kompanije Canon

Za profesionalce koji traže laserske projektore za trajno instaliranje vrhunskog kvaliteta namenjene komercijalnoj, medicinskoj i obrazovnoj upotrebi, Canon XEED LASER asortiman pruža novi dizajn sa centralno postavljenim objektivom, uz radni vek lasera koji skoro ne zahteva održavanje, HDBaseT povezivanje i izbor od 6 objektiva.

Canon XEED LASER Series

Serija XEED WUXGA Laser

LCOS laserski projektori imaju male potrebe za održavanjem, a pružaju visoku osvetljenost i precizne boje

Canon XEED LASER Series

Svestrane opcije za instaliranje

Ako tražite poslovni projektor, projektor za obrazovanje ili laserski projektor, modeli iz ovog asortimana pogodni su za sva okruženja. Zahvaljujući fleksibilnim radnim režimima i svestranim opcijama za HD povezivanje, ove projektore možete da integrišete u skoro svako okruženje. Modeli za projektovanje sa male i izuzetno male razdaljine idealni su za upotrebu na mestima sa ograničenom količinom prostora.

Connectivity wide view man projector presentation

Slike visokog kvaliteta

Napredni optički sistemi kompanije Canon dizajnirani su tako da optimizuju prikazivanje slike visokog kvaliteta sa projektora. Ovi projektori koriste DLP ili naprednu LCOS tehnologiju panela kako bi davali oštru i preciznu sliku sa realističnom osvetljenošću boja i odnosom kontrasta, za odlične nivoe crne boje i izvanredne detalje.

WUX6500 Close up angle beauty shot

Niste našli ono što tražite?