Compact and portable hero image projector close up

Projektori za trajno instaliranje

Proširiva rešenja za svako okruženje za trajno instaliranje.

XEED 4K600STZ

Ovaj kompaktni laserski LCOS projektor idealan je za simulatore za obuku i druge načine primene, uz oštru, matičnu 4K sliku i težinu kućišta od samo 26 kg.

Canon XEED 4K600STZ front product shot

XEED 4K600STZ

Kompaktna 4K laserska projekcija u najboljem izdanju.

Connectivity wide view man projector presentation

Lako instaliranje i održavanje

Rukovanje projektorom ne može biti jednostavnije. Funkcijama motorizovanog zuma, fokusa i pomeranja objektiva moguće je naizmenično upravljati pomoću daljinskog upravljača, uz preciznost od pola piksela – savršeno rešenje za instalacije sa jednim ili više projektora, poput slaganja, objedinjenih sistema i kupola. Veoma efikasnim lampama možete da pristupite sa zadnje strane, dok se filter za vazduh jednostavno izvlači. Ovim se garantuje brzo i jednostavno održavanje projektora.

WUX6500 Close up angle beauty shot

Izmenjivi objektivi

Proširite mogućnosti projektora. Dostupan je izbor od 5 izmenjivih objektiva vrhunskog kvaliteta za XEED projektore ili od 8 za LX asortiman.

Connectivity wide view man projector presentation

Svestrano prikazivanje slike visokog kvaliteta

Zahvaljujući optičkom sistemu AISYS, koji pruža izvanredno glatku sliku, i širokom izboru dostupnih ulaza, ovi profesionalni projektori daju fantastičan kvalitet slike i svestrane opcije za povezivanje. Hardversko uklapanje ivica omogućava besprekorno uklapanje slika sa više projektora. Ispravljanje ključnih vertikalnih tačaka na četiri mesta garantuje oštru i preciznu sliku, čak i kada se projektuje pod uglom.

Connectivity wide view man projector presentation

Niste našli ono što tražite?