Short Throw & Ultra Short Throw Projectors

Projektori za projektovanje sa male/izuzetno male razdaljine

Kristalno jasna slika na najmanjim mestima.

XEED WUX500ST

Svestrani i kompaktni WUXGA projektor visokih performansi za projektovanje sa male razdaljine koji pruža Wi-Fi i HDBaseT vezu

XEED WUX500ST

XEED WUX500ST

Višenamenski, svestrani projektor za projektovanje sa male razdaljine

XEED WUX500ST

Kompaktni dizajn

Svaki projektor za projektovanje sa male razdaljine odlikuje kompaktan dizajn, a daju veću, kristalno jasnu sliku, bez gubitka svetla čak i sa malih razdaljina. Zahvaljujući funkciji izdašnog pomeranja objektiva (asortiman XEED) i odnosima projekcije od 0,49 do 0,61, ovaj asortiman širokougaonih modela obuhvata projektore za sve načine primene na mestima sa malom količinom prostora. Idealni su za simulaciju, vizuelizaciju i prikazivanje uz prednju ili zadnju projekciju.

LV-WX300USTi

Više opcija za instaliranje

Projektori za projektovanje sa male/izuzetno male razdaljine mogu slobodno da stoje ili možete lako da ih instalirate na plafon ili zid.

Multi Installation

Fleksibilna upotrebljivost

Projektovanje sa male razdaljine omogućava postavljanje projektora blizu platna, čime se eliminiše problem bacanja senke osobe koja vodi prezentaciju na sliku. HDMI i DVI ulazi i mogućnost ažuriranja firmvera putem USB veze omogućavaju projektovanje fotografija i video zapisa iz širokog opsega različitih izvora. Podrška za funkcije Crestron RoomView i NMPJ omogućava jednostavnu daljinsku kontrolu i projektovanje preko LAN mreže.

XEED WUX450ST ceiling

Niste našli ono što tražite?