Canon imageFORMULA CR-180II

Skeneri za dokumente

Canon imageFORMULA CR-180II

Više informacija

Canon CR-180II pruža brži prolaz od svakog konkurentskog skenera i postiže brzinu od 180 čekova u minuti. Njegov jedinstveni, sveobuhvatni dizajn unapređuje efikasnost: pet ključnih koraka obrađuje se u jednom, brzom procesu.

Prednosti

 • Pet ključnih koraka u jednom brzom procesu – poravnavanje hrpe, MICR očitavanje, štampanje poleđine, skeniranje + sortiranje.
 • Napredne funkcije za obradu slike poput Black Border Removal (Uklanjanje crne ivice), Deskew (Ispravljanje), Advanced Text Enhancement (Napredno poboljšanje teksta) i Adaptive Threshold (Prilagodljivi ulaz)
 • Pet nivoa rezolucije skeniranja (do 240 x 240 tpi)

Detaljne karakteristike

Brzo skeniranje čekova

Sa brzinom obostranog skeniranja od 180 čekova u minuti (američki format čeka), model CR-180II je do dva puta brži od ostalih kompaktnih skenera čekova. Možete birati između pet tipova režima skeniranja crno-belo i u nijansama sive, kao i između pet nivoa rezolucija za skeniranje (do 240 x 240 tpi). Kada budete spremni pa počnete skeniranje, stavite odjednom do 200 čekova u ležište za uvlačenje.

Precizno MICR čitanje

Model CR-180II čita MICR liniju pomoću preciznog magnetnog čitača kompanije Canon, a takođe može istovremeno da očita ove podatke pomoću OCR softvera. Pored toga, softver Scanning Utility omogućava razne načine čuvanja MICR podataka: kao ime datoteke za sliku, u TIFF oznaci datoteke ili u datoteci evidencije za referencu.

Napredna obrada slike

Napredne funkcije za obradu slike su tu da vam pomognu kad god je potrebno, što modelu CR-180II omogućava da radi sa svim tipovima čekova. Funkcije kao što su Black Border Removal (Uklanjanje crne ivice), Deskew (Ispravljanje), Advanced Text Enhancement (Napredno poboljšanje teksta) i Adaptive Threshold (Prilagodljivi ulaz) omogućavaju manipulaciju čekovima sa sadržajem u boji i ilustracijama – i teško čitljivim rukopisom – i na taj način obezbeđuju značajno poboljšan kvalitet skenirane slike. Na ovaj način možete da budete sigurni da će svi važni podaci sa čekova biti sačuvani.

Uvlačenje dokumenata bez zapinjanja

Pouzdano uvlačenje je apsolutno presudno za efikasno dovršenje posla. A to je oblast u kojoj stručnost kompanije Canon sa skenerima dokumenata dolazi do izražaja. Model CR-180II dozvoljava korigovanje mehanizma za uvlačenje tako da odgovara debljini dokumenata, a to obezbeđuje da se svaki dokument bez zapinjanja kreće kroz skener. Dvostruki obrasci takođe mogu da se skeniraju ako se isključi mehanizam za odvajanje papira.

Prepoznavanje duplog uvlačenja

Ako se dva čeka u isto vreme uvuku u skener, odmah ćete dobiti upozorenje o tome. Model CR-180II može da se podesi da prepozna duplo uvlačenje bilo na osnovu debljine, bilo na osnovu dužine dokumenata.

Softver koji se isporučuje u paketu

Aplikacija Canon Scanning Utility omogućava skeniranje, čuvanje datoteka, pregledanje slika, štampanje i razne druge funkcije. Model CR-180II isporučuje se sa standardnim ISIS/TWAIN upravljačkim programom i upravljačkim programom koji je zasnovan na čuvenom softveru Ranger™ Transport API kompanije Silver Bullet Technology, što znači da može neprimetno da se integriše sa vodećim softverskim paketima za obradu čekova. Komplet za razvoj softvera (SDK) takođe se isporučuje u paketu kako bi se obezbedila neprimetna integracija u svaki tok posla.

Specifikacija proizvoda

OPŠTE INFORMACIJE O PROIZVODU

Tip Stoni skener čekova
Senzor za očitavanje dokumenata CMOS CIS jednolinijski senzor
Izvor svetlosti RGB LED lampa i bela LED lampa
Strana za čitanje Prednja strana / zadnja strana / obostrano
Interfejs SCSI-III, High Speed USB 2.0
Dimenzije Sa zatvorenom tacnom: 399 (Š) x 242 (D) x 271 (V) mm
Težina Približno 6,3 kg
Energetski zahtevi AC 220 - 240 V (50/60 Hz)
Potrošnja energije 35 W tokom rada, 12 W ili manje u stanju pripravnosti,
približno 6,6 W u režimu za uštedu energije
Radno okruženje 10 - 32,5 stepena Celzijusa (50-90 stepeni Farenhajta), vlažnost 20-80% RV
Usklađenost okruženja RoHS i ENERGY STAR

BRZINA ČITANJA

Ček (200 tpi) Crno-belo: jednostrano 180 kopija u minuti, obostrano 360 slika u minuti
Nijanse sive: jednostrano 180 kopija u minuti, obostrano 360 slika u minuti

VELIČINA DOKUMENATA

Veličina Visina: 60-118 mm
Dužina: 120–230 mm
Debljina i težina 64-157 g/m2 (0,08 - 0,20 mm)
Džepovi za sortiranje 2 izlazna džepa (200 listova svaki)
Kapacitet mehanizma za uvlačenje Približno 200 čekova
Izlazna rezolucija 100 x 100 tpi, 120 x 120 tpi, 150 x 150 tpi, 200 x 200 tpi, 240 x 240 tpi
Izlazni režim Binarni: crno-belo/ difuzija greške/ napredno poboljšavanje teksta/ prilagodljivi ulaz
Nijanse sive: 256 nivoa, 16 nivoa

FUNKCIJE UREĐAJA

Obrada slika Deskew (Ispravljanje), Black Border Removal (Uklanjanje crne ivice), Auto page Size Detection (Automatsko detektovanje veličine stranice), Colour Dropout (Konvertovanje boje), Advanced Text Enhancement (Napredno poboljšanje teksta), Adaptive Threshold (Prilagodljivi ulaz), Emboss Enhancement (Poboljšanje ispupčenih delova)
Uređaj Prepoznavanje duplog uvlačenja (infracrveno i po dužini), funkcija izbacivanja papira, ugrađena jedinica za poravnavanje, utiskivač (standardno)

SOFTVER KOJI SE ISPORUČUJE U PAKETU

Softver ISIS/ Twain upravljački programi (Windows 2000/XP Pro/ XP Home/ Vista), Canon upravljački program, Canon Scanning Utility 180II, Ranger Driver
MICR/OCR MICR: E13B/ CMC-7, OCR: E13B/OCR-A/ OCR-B

POTROŠNI MATERIJAL

Potrošni materijal Kertridž za mastilo (za utiskivač)
Dnevni obim rada Približno 20.000 skeniranih dokumenata na dan
 • bvseo_sdk, net_sdk, 2.3.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 125ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
 • bvseo_sdk, net_sdk, 2.3.0.0
 • CLOUD, getReviews, 31ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;