Canon imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV

imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV

Kada su važni preciznost, brzina i kvalitet, Canon imageFORMULA CR-190i/CR-190i UV predstavlja idealno rešenje. Napredne funkcije kao što je MICR čitanje pomoću OCR funkcije omogućavaju postojano skeniranje serija čekova, vaučera i kupona. CR-190i UV pruža dodatnu prednost u vidu UV senzora koji doprinose sprečavanju prevara u vezi sa čekovima.

Prednosti

  • Veoma brzo skeniranje: do 190 čekova u minuti.
  • Precizno istovremeno čitanje pomoću funkcija MICR i OCR.
  • Veoma kvalitetno utiskivanje pomoću ugrađene četvorolinijske jedinice za utiskivanje.
  • Jednostavno održavanje i integracija.

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV

Brzo skeniranje


imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV dizajniran je tako da bankama i maloprodajnim objektima pruža brzo, efikasno i pouzdano skeniranje. Zahvaljujući brzini do 190 čekova u minuti, CR-190i/CR-190i UV je idealan za skeniranje serija, a tu je i funkcija za ultrazvučnu detekciju dvostrukog uvlačenja, koja umanjuje pogrešno čitanje i propuste. Ove funkcije doprinose povećavanju produktivnosti i efikasnosti radnih procesa u proizvodnim kancelarijskim okruženjima.

Precizno čitanje


MICR čitanje pomoću OCR funkcije obezbeđuje visok kvalitet čitanja slika. Preciznost MICR čitanja od 99,9%* doprinosi sprečavanju pojave skupih grešaka, na taj način što obezbeđuje čitanje čeka u prvom prolazu – pre uklanjanja originala.

Visok kvalitet skeniranog materijala


Funkcija za fino filtriranje teksta omogućava precizno skeniranje slika, čak i kod dokumenata sa šarom u pozadini, i obezbeđuje najbolji kvalitet.

Prilagodljive performanse


Brzi mehanizam za uvlačenje dokumenata na modelu CR-190i/CR-190i UV prihvata do 250 dokumenata odjednom; a ugrađeni mehanizam za uvlačenje omogućava uzastopno skeniranje bez zaglavljivanja. Kompatibilnost sa širokim opsegom dokumenata osim čekova, kao što su koverte, vaučeri za maloprodaju i marketinški kuponi, CR-190i/CR-190i UV čini idealnim za banke i maloprodajne objekte sa puno posla.

Fleksibilno utiskivanje


Ugrađena četvorolinijska jedinica za utiskivanje za rasterske slike i tekst visokog kvaliteta pruža fleksibilan izbor mogućnosti za utiskivanje. Aktiviranjem kompleta za razvoj softvera (SDK), CR-190i/CR-190i UV omogućava dinamično štampanje pomoću MICR rezultata u jednoj operaciji, čime se povećava produktivnost.

Pomaže bankama u sprečavanju prevara


CR-190i UV je opremljen UV senzorima koji omogućavaju skeniranje šara za sprečavanje prevara odštampanih na čekovima pomoću UV mastila. Omogućava istovremeno beleženje dve slike – crno-bele slike/slike u nijansama sive i UV slike – velikom brzinom do 160 kopija u minuti.

Jednostavno održavanje


Otvor sa strane olakšava obavljanje zadataka za održavanje, kao što je zamena kartridža, rešavanje zaglavljivanja papira i čišćenje. Istovremenim ažuriranjem upravljačkog programa i firmvera smanjuje se trajanje rutinskog održavanja; a korisna alatka za evidenciju pomaže vam da brzo i precizno rešavate probleme – vreme neoperativnosti se svodi na minimum.

Jednostavna integracija


CR-190i/CR190i UV ima punu podršku za ISIS/TWAIN interfejs, što organizacijama omogućava da koriste uređaje sa raznim aplikacijama za skeniranje. CR-190i/CR-190i UV takođe ima podršku za tri tipa SDK, a Ranger Transport API softver kompanije Silver Bullet Technology omogućava laku integraciju modela CR-190i/CR-190i UV u nove ili postojeće sisteme.

  • * Na osnovu testiranja od strane kompanije Canon

Specifikacija proizvoda

Saznajte više o modelu Canon imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV, njegovim funkcijama i mogućnostima.