Canon imageFORMULA DR-2020U

imageFORMULA DR-2020U

Unapredite rad sa dokumentima u svom preduzeću uz pomoć brzog i jednostavnog skeniranja i prilagodljivog rukovanja dokumentima koje nudi DR-2020U - kako biste smanjili troškove poslovanja i povećali profit.

Prednosti

  • Brzo skeniranje u boji brzinom od 20 stranica u minuti ili 40 slika u minuti (200 tpi)
  • Još bolji kvalitet slike
  • Fleksibilno skeniranje - ADF, položeni skener i jedinstveni mehanizam za uvlačenje vizitkarti
  • Brzo i lako skeniranje pomoću softvera CaptureOnTouch
  • Dobija se u kompletu sa moćnim softverskim aplikacijama

Detaljne karakteristike

Detaljniji pregled Canon imageFORMULA DR-2020U

Jednostavno korišćenje, višenamensko skeniranje


DR-2020U je jednostavan za upotrebu i nudi pristupačno i brzo obostrano skeniranje za mala preduzeća i kućne kancelarije, kao i za korporativna odeljenja - bez kompromisa kada su u pitanju kvalitet i funkcije.

DR-2020U je kompaktan skener atraktivnog dizajna u elegantnoj crnoj boji, opremljen sa tri fleksibilne opcije skeniranja koje ga čine idealnim za rukovanje širokim spektrom tipova dokumenata - od gomile priznanica ili izveštaja do knjiga, osetljivih arhiviranih dokumenata i vizitkarti klijenata.

Brzo skeniranje


Povećajte produktivnost zahvaljujući brzom obostranom skeniranju koje se obavlja istom brzinom bilo da su dokumenti crno-beli ili u boji. DR-2020U može skenirati do 20 stranica u minuti ili 40 slika u minuti (u rezoluciji od 200 tpi) ako se koristi mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata.

Još bolji kvalitet slike


Napredne funkcije obrade slika daju najkvalitetnije rezultate, uz funkcije kao što su Punch Hole Removal (Uklanjanje rupa od bušenja), Auto Size Detection (Automatsko prepoznavanje veličine), Deskew Deskew (Poravnavanje stranice) i Advanced Text Enhancement (Napredno poboljšavanje teksta), što garantuje da ćete uvek dobiti potpuno oštre slike u datotekama čija je veličina smanjena radi brže obrade. Izveštaji u boji i fotografije mogu se zabeležiti izuzetno precizno i kvalitetno zahvaljujući senzoru slike od 600 tpi kompanije Canon i obradi 3-Dimensional Colour Correction (Trodimenzionalna korekcija boja).

Fleksibilne opcije za skeniranje


Za maksimalnu fleksibilnost, korisnici mogu naslagati do 50 listova u mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata ili kopirati ručno pomoću položenog skenera. Osim toga, tu je i namenski čitač vizitkarti u koji staje do 15 kartica za brzu grupnu obradu informacija o poslovnim kontaktima.

Jednostavno upravljanje jednim dodirom dugmeta


Čak i korisnici koji nikada ranije nisu skenirali uvideće da je model DR-2020U izuzetno brz i jednostavan za upotrebu. Opremljen je intuitivnom kontrolnom tablom sa 3 ilustrovana dugmeta za brzo i efikasno pokretanje čestih zadataka skeniranja pritiskom na jedno dugme, kao što su skeniranje u e-poštu, skeniranje u fascikle i skeniranje na štampač. Softver kompanije Canon CaptureOnTouch dodatno pojednostavljuje skeniranje, smanjuje greške i štedi dragoceno vreme.

Moćne aplikacije


Uz DR-2020U dobija se sveobuhvatan i fleksibilan softverski paket sa alatkama za efikasno i praktično skeniranje, uređivanje, arhiviranje dokumenata i upravljanje njima. Pomoću softvera PaperPort, korisnici sada takođe mogu poslati datoteke slike direktno u Microsoft SharePoint ili druge aplikacije. Tu su i druge korisne softverske aplikacije, kao što su Canon CapturePerfect, BizCard, Nuance OmniPage i eCopy PDF Pro Office.

Efikasna potrošnja energije koja štedi novac


DR-2020U je usklađen sa Energy Star programom, a takođe se može automatski uključiti ili isključiti zajedno sa računarom na koji je povezan.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o modelu Canon imageFORMULA DR-2020U, njegovim funkcijama i mogućnostima.