Canon imageFORMULA DR-9050C

imageFORMULA DR-9050C

Skener imageFORMULA DR-9050C nudi pouzdano, brzo i izuzetno kvalitetno izvođenje skeniranja za preduzeća koja žele da poboljšaju svoju produktivnost i da smanje troškove.

Prednosti

  • Brzo skeniranje u boji - 90 stranica u minuti pri rezoluciji od 200 i 300 tpi
  • Dizajn sa prednjim uvlačenjem prilagođen korisniku
  • Veliki kapacitet od 500 listova po uvlačenju
  • Brzo vreme zagrevanja za štednju energije
  • Napredna obrada slike
  • Robustan - radni ciklus od 27.000 skeniranih dokumenata na dan
  • Sa softverom Capture Perfect u kompletu

Detaljne karakteristike

Detaljniji pregled Canon imageFORMULA DR-9050C

Kada je važna produktivnost


Model DR-9050C pruža superbrzo štampanje/kopiranje i do 90 stranica u minuti kada skenira u boji, u sivim tonovima i crno-belo pri rezoluciji od 300 tpi (A4, uspravno). Namenski ugrađeni čip za obradu slike postiže maksimalne nazivne brzine čak i kada su izabrane funkcije za višestruku obradu slike.

Dizajn posebno uobličen za operatera


Dizajn modela DR-9050C sa prednjim uvlačenjem istovremeno omogućava udobnost i praktičnost prilikom rukovanja, dozvoljavajući operateru da puni skener, uvlači i iz njega vadi dokumente bez ikakvog napora, dok sedi. Pored toga, dugmad na kontrolnoj tabli i dugmad za obavljanje radnih zadataka napravljena su tako da se lako mogu uočiti u nivou očiju.

Fleksibilan i izuzetno efikasan


Fakture, dostavnice, izveštaji, grafikoni - samo su neki od većine dokumenata koji se ubrajaju u dokumente svakodnevnog poslovanja. Model DR-9050C ih sve može obraditi bez problema, povećavajući tako efikasnost i smanjujući troškove zbog količine posla s papirom.

Automatski mehanizam za povlačenje listova A3 formata radi sa serijama od po 500 listova i podržava tri (3) različita režima uvlačenja papira. Robustan mehanizam za povlačenje uvlači i razdvaja izmešane dokumente sa lakoćom, a u retkom slučaju pojave greške, senzor sistema za ultrazvučnu detekciju duplog uvlačenja odmah obaveštava korisnika o rešenju trenutnog problema.

DR-9050C poseduje zavidna ekološka priznanja i ubraja se u najštedljivije skenere u svojoj klasi po pitanju štednje energije.

Napredna obrada slike


Široki raspon moćnih funkcija poput Auto-colour Detection (Automatsko prepoznavanje boje), Text Orientation Recognition (Prepoznavanje orijentacije teksta), Auto Paper Size and Deskew detection (Automatsko prepoznavanje veličine papira i poravnanje) obezbeđuje savršen kvalitet i optimalnu efikasnost.

Napravljen za teška radna opterećenja


Model DR-9050C napravljen je za najteža radna opterećenja i sa pouzdanošću ispunjava preporučeni dnevni radni ciklus do 27.000 skeniranih dokumenata.

Isporučeni softver i opciona oprema


Softver CapturePerfect kompanije Canon koji se nalazi u paketu sa skenerom DR-9050C isporučuje se uz komplet za razvoj softvera (SDK) Capture Perfect kako bi se obezbedile brze i prilagodljive integracije.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o modelu Canon imageFORMULA DR-9050C, njegovim funkcijama i mogućnostima.