Canon imageFORMULA DR-C130

imageFORMULA DR-C130

Veoma brzi i intuitivni model DR-C130 donosi dodatnu vrednost za kancelarije i radne grupe zahvaljujući kompletnom paketu profesionalnog softvera i mogućnosti neprimetne integracije u informatički oblak, što olakšava snimanje informacija i njihovo deljenje

DR-C130

Prednosti

 • Veoma brzo obostrano skeniranje (do 60 slika u minuti u boji)
 • Pouzdano manipulisanje papirom uz oslobađanje dvostrukog uvlačenja
 • Ultrakompaktan i svestran dizajn
 • Isporučuje se sa snažnim paketom softvera
 • Dodatne komponente za usluge zasnovane na informatičkom oblaku (Google Docs, Evernote i SharePoint)

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon imageFORMULA DR-C130

Brzo i produktivno skeniranje


Velika brzina (do 30 stranica u minuti/60 slika u minuti) dostupna je za skeniranje u boji i crno-belo, zahvaljujući inovativnom CMOS kontaktnom senzoru slike kompanije Canon i LED tehnologiji visoke osvetljenosti. Mogućnost skeniranja dvostranih dokumenata u jednom prolazu ubrzaće radne procese za dokumente, a mehanizam za uvlačenje dokumenata kapaciteta 50 listova omogućava vam da održite visok nivo produktivnosti. DR-C130 je do 50% energetski efikasniji u odnosu na konkurentne modele na tržištu.

Jednostavno korišćenje


Rukovanje pomoću prednje table omogućava jednostavno zaustavljanje, pokretanje i nastavljanje skeniranja pomoću jednog dugmeta. Zadatke za skeniranje takođe možete da registrujete pomoću softvera CaptureOnTouch, a zadatak možete i da dodelite dugmetu za pokretanje kako biste omogućili brzo izvršavanje čestih operacija skeniranja. CaptureOnTouch takođe sadrži funkciju potpuno automatskog režima, koja automatski primenjuje najbolje postavke za zadatke za skeniranje i omogućava uštedu vremena.

Održavanje izvanrednog nivoa produktivnosti


DR-C130 omogućava praktično korišćenje raznih medija, od kartica sa reljefom do dugačkih listova (do 3 m). Trostruki dizajn ležišta skenera omogućava skeniranje sa izlaznim ležištem; u zatvorenom, otvorenom ili poluotvorenom položaju, čime se dobija svestranost tamo gde je ušteda prostora na stolu važna. Pouzdano skeniranje takođe se postiže zahvaljujući praktičnom sistemu za oslobađanje dvostrukog uvlačenja, koji korisniku omogućava da zanemari upozorenja i nastavia zadatke za skeniranje u specijalnim slučajevima kada se skenira koverta ili dokument sa zakačenom samolepljivom porukom.

Napredni kvalitet slike


Model DR-C130 opremljen je raznim funkcijama za obradu slike koje vam pomažu da svaki put dobijete rezultate izvanrednog kvaliteta. Funkcije poput poravnavanja stranice, preskakanja prazne stranice i prepoznavanja orijentacije teksta omogućavaju preciznu i vernu reprodukciju slike.

Neprimetno povezivanje sa informatičkim oblakom


Dokumente možete da skenirate i da čuvate direktno u aplikacije koje koriste informatički oblak, kao što su SharePoint, Evernote i Google Docs. Informacije zatim možete da preuzmete pomoću pametnog telefona ili računara. Za model DR-C130 dostupan je i modul EMC Captiva Cloud Capture Run Time, što programerima omogućava da lako kreiraju aplikacije za skeniranje zasnovane na vebu.

Kompletan paket softvera koji je odmah spreman za upotrebu


DR-C130 se isporučuje sa kompletnim asortimanom vrhunskog softvera, koji vam pomaže da dobijete izuzetno profesionalne rezultate skeniranja, kao i da kreirate radne procese za dokumente, da ih uređujete i da upravljate njima. Paket obuhvata CaptureOnTouch, CapturePerfect, BizCard, OmniPage, PaperPort, eCopy PDF Pro Office i Kofax VRS.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon imageFORMULA DR-C130, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Scanning speed A4 (single sided)

Brzina skeniranja (A4, jednostrano)

Automatic document feeder

Mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata

Scanning speed A4 (single sided)

Dnevni obim skeniranja

Double-sided scanning

Dvostrano skeniranje

icon

Efikasno grupno skeniranje

eCOPY

Kreiranje i uređivanje PDF dokumenata

 • Skener

 • Dokumentacija

 • Disk za instalaciju

 • Kofax VRS disk

 • AC adapter

 • Kabl za napajanje

 • USB kabl

 • Valjak za uvlačenje

Isporučeni softver

Saznajte više o softveru koji se isporučuje sa ovim skenerom.

Canon aplikacije

CaptureOnTouch 2

Intuitivni interfejs softvera CaptureOnTouch omogućava vam da lako skenirate papirne dokumente u digitalne arhive i da ih čuvate ili šaljete na više odredišta, što obuhvata i usluge informatičkog oblaka. Kreirajte pretražive PDF datoteke pomoću ugrađene OCR tehnologije.

Kompatibilnost: Windows

COT_v2-Scan-C130.jpg
capture_perfect.jpg

Capture Perfect

Moćna aplikacija koja vam omogućava da brzo i efikasno grupno skenirate dokumente. Nudi napredne izlazne opcije uz prikaz u više prozora i prikaz sličica.

 • Pravite precizne digitalne dokumente svaki put zahvaljujući asortimanu funkcija koje omogućavaju uklanjanje iskošenja, popravljanje čitljivosti i oštrine
 • Skenirajte direktno u e-poštu, PDF, datoteku ili prezentaciju pomoću samo jednog dugmeta
 • Veoma jednostavno registrujte rutinske zadatke i uređujte, preuređujte ili upravljajte datotekama
 • Podrška za Kofax VRS

Kompatibilnost: Windows

Saznajte više >

Aplikacije drugih proizvođača softvera

eCOPY

Moćna i jednostavna za upotrebu aplikacija za pregledanje, kreiranje, uređivanje i konvertovanje PDF dokumenata. eCopy pruža kompletne mogućnosti za označavanje, komentarisanje i uređivanje, što obuhvata kreiranje obrazaca za popunjavanje sa automatskim prepoznavanjem polja. Tu je i kompletan paket alatki za bezbednost dokumenata i potpisivanje.
Kompatibilnost: Windows

Paperport

Prenesite manipulisanje dokumentima na novi nivo pomoću jednostavnog za korišćenje, ali moćnog softvera koji vam pomaže da skener kompanije Canon iskoristite na najbolji način. Skenirajte, organizujte, pretražujte i delite dokumente da biste eliminisali nagomilavanje papira i efikasno organizovali kućnu kancelariju.
Kompatibilnost: Windows

OmniPage

Zahvaljujući ugrađenoj tehnologiji OCR, OmniPage transformiše dokumente skenirane pomoću skenera kompanije Canon u sadržaj koji se lako uređuje. Možete da konvertujete papirne dokumente u digitalne datoteke koje se lako uređuju, uz održavanje istog rasporeda kao u originalnom dokumentu, što obuhvata kolone, boje, slike i grafiku.
Kompatibilnost: Windows

Presto BizCard

Uvek ostanite u vezi sa poslovnim kontaktom uz Presto! BizCard namenjen skeneru. Pomaže vam da brzo i lako konvertujete ključne podatke sa vizitkarti u digitalnu bazu podataka, koju možete da pretražujete, uređujete i sinhronizujete, kao i da lako njome upravljate.
Kompatibilnost: Windows, Mac

Presto PageManager

PageManager je moćna alatka za Mac korisnike, koja pruža efikasno manipulisanje dokumentima. Ima ugrađenu funkciju osnovnog prepoznavanja teksta (OCR) i omogućava vam da čuvate, uređujete, organizujete i delite skenirane digitalne dokumente. Profesionalna obrada datoteka uparena je sa jednostavnim korisničkim interfejsom.
Kompatibilnost: Mac

Komplet za razvoj softvera

BSDP

Naš program za razvoj poslovnih rešenja (BSDP) posvećen je tome da vam pruži pristup asortimanu tehničkih informacija koje će vam pomoću u razvoju aplikacija za naš asortiman poslovnih proizvoda. Više informacija o našim kompletima za razvoj softvera potražite na veb stranici programa Canon Developer.