Canon imageFORMULA DR-C225W

imageFORMULA DR-C225W

Wi-Fi modul ugrađen u DR-C225W omogućava bežično skeniranje sa mobilnih uređaja, tableta i stonih računara. Idealan je za deljenje između kolega u kancelariji, skeniranje dokumenata na prodajnom mestu i skeniranje kod kuće.

DR-C225W

Prednosti

 • Izuzetno kompaktan uređaj sa jedinstvenom putanjom u obliku slova J
 • Brzo Wi-Fi skeniranje brzinom do 50 slika u minuti
 • Kompletan softverski paket za sve potrebe skeniranja
 • Napredne funkcije za obradu slike
 • Jednostavno skeniranje zahvaljujući intuitivnim funkcijama

Detaljne karakteristike

Detaljniji pregled Canon imageFORMULA DR-C225W

Fleksibilno skeniranje i deljenje


Wi-Fi modul ugrađen u DR-C225W pruža bolju korisničku uslugu i ubrzava donošenje odluka. Omogućava uređajima iPad® i iPhone® i Android uređajima da efikasno grupno skeniraju dokumente direktno na prodajnom mestu. Važni podaci o klijentima se, radi brže obrade, mogu brzo proveriti i odmah poslati poslovnoj aplikaciji u oblaku i sistemu za upravljanje informacijama. U preduzećima, odeljenja ili male kancelarije mogu bežično da dele DR-C225W. Jednostavna alatka za podešavanje bežične mreže omogućava neprimetniji prelaz iz režima pristupne tačke u režim stanice i obrnuto (infrastrukturni režim). DR-C225W može da se poveže i putem standardne USB veze.

Kompaktan profil, inspirisan dizajn


Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu sa vertikalnim uvlačenjem i putanjom u obliku slova J, DR-C225W zauzima manje prostora na stolu dok se obavlja skeniranje. Ovaj skener može praktično da se postavi na mali, uzak radni sto, na prozorsku dasku ili na maloprodajna mesta gde je prostor često ograničen.

Brzo, svestrano skeniranje


Da bi timovi radili lakše i efikasnije, DR-C225W nudi veliku brzinu, obostrano skeniranje brzinom do 50 slika u minuti i Wi-Fi režim.¹ Mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 30 listova, sa ultrazvučnim detektovanjem dvostrukom uvlačenja, pouzdano obrađuje serije mešanih dokumenata. Opciona prava putanja uvlačenja papira omogućava jednostavno skeniranje ličnih karti, fotografija i papira dužine do 3 m.

Napredna obrada slike


DR-C225W sadrži napredne funkcije za obradu slike, u koje spadaju automatsko otkrivanje boja, poboljšavanje teksta i poravnavanje stranice. Tehnologija MultiStream™ omogućava istovremene izlaze slika za različite režime skeniranja.

CaptureOnTouch


Doživite jednostavnije i intuitivnije skeniranje uz korisnički interfejs aplikacije CaptureOnTouch sa ikonama i postupnim vodičem. Nedavno poboljšane funkcije vam na raspolaganje stavljaju paletu moćnih ali jednostavnih opcija za skeniranje i uređivanje dokumenata. U potpuno automatskom režimu (Full Auto), CaptureOnTouch automatski primenjuje postavke skeniranja koje su idealne za sadržaj datog dokumenta.

CaptureOnTouch Mobile


Ova aplikacija za mobilne uređaje, koja može da se preuzme besplatno, omogućava da skenirate serije dokumenata direktno na mobilni uređaj/tablet, a na raspolaganju su vam napredne opcije obrade slike poput automatskog prepoznavanja veličine dokumenta, automatskog poravnavanja stranice i automatskog brisanja praznih stranica.

¹ Brzine skeniranja mogu da se razlikuju u zavisnosti od Wi-Fi mreže.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o modelu Canon imageFORMULA DR-C225W, njegovim funkcijama i mogućnostima.

icon

Brzina skeniranja (A4, jednostrano)

Automatic document feeder

Mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata

Scanning speed A4 (single sided)

Dnevni obim skeniranja

Double-sided scanning

Dvostrano skeniranje

USB connection

USB veza

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

Tilting control panel

Lako i intuitivno skeniranje

eCOPY

Kreiranje i uređivanje PDF dokumenata

icon

Mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata

 • Skener

 • Dokumentacija

 • Disk za instalaciju

 • eCopy PDF Pro disk

 • USB kabl

 • AC adapter

 • Kabl za napajanje

Isporučeni softver

Saznajte više o softveru koji se isporučuje sa ovim skenerom.

Canon aplikacije

Capture on Touch

CaptureOnTouch 3

Intuitivni interfejs softvera CaptureOnTouch omogućava vam da lako skenirate papirne dokumente u digitalne arhive i da ih čuvate ili šaljete na više odredišta, što obuhvata i usluge informatičkog oblaka. Kreirajte pretražive PDF datoteke pomoću ugrađene OCR tehnologije.

Kompatibilnost: Windows, Mac

CaptureOnTouch Pro

Uz ovaj skener se isporučuje CaptureOnTouch Pro, profesionalni i intuitivni softver za skeniranje kompanije Canon. Veoma jednostavno snimajte i klasifikujte grupno skenirane dokumente, integrišite Canon skener sa poslovnim radnim procesima i radnim procesima za dokumente i povećajte produktivnost.

Kompatibilnost: Windows

Saznajte više >

CaptureOnTouch Pro

Aplikacija za mobilno skeniranje

COT Mobile

CaptureOnTouch Mobile

CaptureOnTouch Mobile je aplikacija koja je laka za korišćenje i omogućava vam da skenirate sa odabranih imageFORMULA skenera kompanije Canon direktno na mobilne uređaje putem Wi-Fi mreže.

 • Uštedite vreme zahvaljujući dvostranom skeniranju dokumenata u jednom prolazu
 • Kreirajte profesionalne skenirane dokumente uz automatsko detektovanje veličine dokumenta, poravnavanje stranica i brisanje praznih stranica
 • Dostupna je za Android platformu, kao i za iPhone i iPad
Preuzmite sa portala App Store
Preuzmite sa portala Google Play

Aplikacije drugih proizvođača softvera

eCOPY

Moćna i jednostavna za upotrebu aplikacija za pregledanje, kreiranje, uređivanje i konvertovanje PDF dokumenata. eCopy pruža kompletne mogućnosti za označavanje, komentarisanje i uređivanje, što obuhvata kreiranje obrazaca za popunjavanje sa automatskim prepoznavanjem polja. Tu je i kompletan paket alatki za bezbednost dokumenata i potpisivanje.
Kompatibilnost: Windows

Paperport

Prenesite manipulisanje dokumentima na novi nivo pomoću jednostavnog za korišćenje, ali moćnog softvera koji vam pomaže da skener kompanije Canon iskoristite na najbolji način. Skenirajte, organizujte, pretražujte i delite dokumente da biste eliminisali nagomilavanje papira i efikasno organizovali kućnu kancelariju.
Kompatibilnost: Windows

OmniPage

Zahvaljujući ugrađenoj tehnologiji OCR, OmniPage transformiše dokumente skenirane pomoću skenera kompanije Canon u sadržaj koji se lako uređuje. Možete da konvertujete papirne dokumente u digitalne datoteke koje se lako uređuju, uz održavanje istog rasporeda kao u originalnom dokumentu, što obuhvata kolone, boje, slike i grafiku.
Kompatibilnost: Windows

Presto BizCard

Uvek ostanite u vezi sa poslovnim kontaktom uz Presto! BizCard namenjen skeneru. Pomaže vam da brzo i lako konvertujete ključne podatke sa vizitkarti u digitalnu bazu podataka, koju možete da pretražujete, uređujete i sinhronizujete, kao i da lako njome upravljate.
Kompatibilnost: Windows, Mac

Presto PageManager

PageManager je moćna alatka za Mac korisnike, koja pruža efikasno manipulisanje dokumentima. Ima ugrađenu funkciju osnovnog prepoznavanja teksta (OCR) i omogućava vam da čuvate, uređujete, organizujete i delite skenirane digitalne dokumente. Profesionalna obrada datoteka uparena je sa jednostavnim korisničkim interfejsom.
Kompatibilnost: Mac

Komplet za razvoj softvera

BSDP

Naš program za razvoj poslovnih rešenja (BSDP) posvećen je tome da vam pruži pristup asortimanu tehničkih informacija koje će vam pomoću u razvoju aplikacija za naš asortiman poslovnih proizvoda. Više informacija o našim kompletima za razvoj softvera potražite na veb stranici programa Canon Developer.