Canon imageFORMULA DR-M140

imageFORMULA DR-M140

Uz robustan, kompaktan dizajn i putanju sa U-krivinom, imageFORMULA DR-M140 odlikuje se i inteligentnim funkcijama koje unapređuju produktivnost u kancelarijama sa puno posla i radnim grupama.

DR-M140 detail image

Prednosti

  • Kompaktan i svestran dizajn sa mogućnošću izbora putanje papira
  • Brzo skeniranje u boji brzinom do 80 slika u minuti sa rezolucijom od 300 tpi
  • Robusna izrada omogućava skeniranje do 6.000 dokumenata na dan
  • Funkcije za obradu slike visokog kvaliteta
  • Profesionalan softverski paket obuhvata eCopy PDF Pro Office.

Detaljne karakteristike

Detaljniji pregled za Canon imageFORMULA DR-M140

Male dimenzije, veliki učinak


Izuzetno kompaktne dimenzije modela DR-M140 čine ga idealnim izborom za okruženja u kojima je prostor dragocen - od kancelarija sa puno posla do uzanih pultova, stolova na recepciji i prostorija za korisničku podršku. Mehanizam za uvlačenje papira sa opcionalnom U-krivinom izbacuje skenirane dokumente sa gornje strane uređaja. Kada nije u upotrebi, DR-M140 je dovoljno mali da se može praktično odložiti u fioku.

Brzo skeniranje za radne grupe i odeljenja sa puno posla


Impresivni imageFORMULA DR-M140 ostvaruje punu brzinu skeniranja u boji od 40 stranica u minuti/80 slika u minuti sa rezolucijom od 300 tpi, što je idealno za okruženja u kojima se intenzivno manipuliše dokumentima i koja zahtevaju veću preciznost u prepoznavanju podataka iz dokumenata i u klasifikaciji datoteka.

Fleksibilnost koja ispunjava sve vaše potrebe


Zasnovan na istom pouzdanom sistemu za uvlačenje papira kao i njegov prethodnik - DR-M140 odlikuje se nominalnim obimom skeniranja od 6.000 skeniranih dokumenata na dan. Mogućnost izbora putanje sa U-krivinom ili prave putanje omogućava neometano skeniranje najrazličitijih tipova medijuma, uključujući kartice sa reljefom, debele i tanke medijume i dokumente dužine 3 m.

Pouzdano rukovanje papirom


Zahvaljujući robusnom mehanizmu za odvajanje, DR-M140 pouzdano skenira dokumente različitih veličina i težina u isto vreme. Ultrazvučna detekcija duplog uvlačenja brzo prepoznaje probleme sa pogrešnim uvlačenjem, dok dugme za oslobađanje duplog uvlačenja korisniku omogućava da zanemari detekciju duplog uvlačenja i da nastavi skeniranje, što je korisno u određenim slučajevima, na primer prilikom skeniranja koverte ili dokumenta na koji je zalepljen list iz blokčića za poruke.

Obrada slike visokog kvaliteta


Model DR-M140 je opremljen najnovijim funkcijama za obradu slike, koje vam pomažu da svaki put dobijete rezultate izvanrednog kvaliteta. Funkcije kao što su automatska detekcija boje i automatsko podešavanje rezolucije pomažu da uvek dobijete vrhunski kvalitet slika, a tu je i tehnologija MultiStream koja podržava radne procese potrebne za poboljšanu OCR obradu.

U kompletu se dobija softver koji povećava produktivnost


Skener imageFORMULA DR-M140 dobija se sa vrhunskim softverom, najboljim na tržištu. Podržano je skeniranje u nekoliko formata datoteka, uključujući PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP i PowerPoint, a korisnici takođe mogu slati datoteke pravo u mrežnu fasciklu i SharePoint. Softver CaptureOnTouch odlikuje se intuitivnim korisničkim interfejsom, a sadrži i potpuno automatski režim za pojednostavljeno skeniranje dokumenata. CapturePerfect nudi moćne softverske alatke za skeniranje za kritične poslove skeniranja serije dokumenata. U paketu se nalaze i Kofax VRS i eCopy PDF Pro Office, koji kompletiraju ovaj profesionalni softverski paket.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon imageFORMULA DR-M140, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

icon

Brzina skeniranja (A4, jednostrano)

Automatic document feeder

Mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata

Daily Scanning Volume

Dnevni obim skeniranja

Double-sided scanning

Dvostrano skeniranje

Windows & Mac compatible

Kompatibilan sa Windows i Mac računarima

icon

Efikasno grupno skeniranje

Tilting control panel

Lako i intuitivno skeniranje

eCOPY

Kreiranje i uređivanje PDF dokumenata

USB connection

Još bolji kvalitet slike