Canon imageFORMULA DR-M160

imageFORMULA DR-M160

imageFORMULA DR-M160 je skener koji pruža najveće unapređenje produktivnosti u klasi. Uz robustan dizajn, veliku brzinu i pouzdano manipulisanje medijima, idealan je za intenzivne poslove skeniranja.

Prednosti

  • Vodeće brzine skeniranja u boji u klasi (do 60 stranica u minuti)
  • Robustan dizajn za obradu do 7.000 skeniranih dokumenata na dan
  • Kompaktnih dimenzija i izuzetno produktivan
  • Izuzetno pouzdano manipulisanje papirom, uz mogućnost ponovnog odvajanja
  • Smanjite IT troškove uz funkciju za evidenciju

Detaljne karakteristike

Detaljniji pregled za Canon imageFORMULA DR-M160

Brzo skeniranje za okruženja u kojima se intenzivno manipuliše dokumentima


Uz impresivne brzine obostranog skeniranja do 60 stranica u minuti/120 slika u minuti u rezoluciji 300 tpi (što je idealno za OCR obradu), DR-M160 je napravljen za skeniranje visokog kvaliteta u zahtevnim okruženjima

Robustan dizajn za brz rad


Robusni dizajn podrazumeva mehanizam za uvlačenje impresivnog kapaciteta 60 listova, koji prima mešovite dokumente i doprinosi unapređenju produktivnosti radne grupe. DR-M160 je napravljen tako da pruža izuzetno pouzdano uvlačenje i odvajanje različitih tipova medija; od tankih do debelih listova i od kartica sa reljefom do dokumenata dužine tri metra. Napravljen za obradu do 7.000 skeniranih dokumenata na dan, DR-M160 poseduje izdržljive valjke za uvlačenje i čvrst mehanizam za uvlačenje, što ga čini izuzetno izdržljivim i spremnim za zahtevna radna opterećenja.

Besprekorno manipulisanje papirom


Jedinstveni sistem za ponovno odvajanje omogućava skeneru da automatski ponovo uvlači dokumente u retkim prilikama kada dođe do detekcije duplog uvlačenja, što maksimalno smanjuje potrebu za intervencijom od strane korisnika. Dugme za oslobađanje duplog uvlačenja korisniku omogućava da brzo odbaci detekciju duplog uvlačenja i da nastavi skeniranje.

Ugrađena funkcija evidencije omogućava smanjivanje troškova servisiranja

Preduzeća mogu da smanje IT troškove zahvaljujući funkciji evidencije koja je ugrađena u model DR-M160. Ona prikuplja važne podatke o korisničkim operacijama i informacije o greškama koje serviseri i služba za podršku mogu da iskoriste za identifikovanje tehničkih problema i za brzo ponovno uspostavljanje operativnosti.

Intuitivni softver koji se isporučuje u paketu olakšava upotrebu


imageFORMULA DR-M160 se isporučuje sa softverom koji omogućava jednostavno skeniranje i upravljanje dokumentima. CaptureOnTouch poseduje intuitivni korisnički interfejs koji obuhvata funkciju potpuno automatskog režima za pojednostavljeno skeniranje; takođe podržava skeniranje u nekoliko formata datoteka (PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP i PowerPoint) i SharePoint povezivanje. Softver CapturePerfect idealan je za kritične poslove grupnog skeniranja, zato što pruža vrhunske mogućnosti prikazivanja i slanja, što podrazumeva direktno slanje u fasciklu, e-poštu i na SharePoint. U paketu se isporučuje i vodeći softver za obradu slika, Kofax VRS i eCopy PDF Pro Office, za brzo kreiranje, uređivanje i konvertovanje PDF dokumenata.

Dodajte položenu jedinicu za skeniranje 101

Opciona položena jedinica 101 predstavlja idealnog partnera za model DR-M160. Uz jednostavno povezivanje (pomoću USB kabla), napravljena je za neprimetno i veoma precizno skeniranje povezanih i osetljivih dokumenata.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon imageFORMULA DR-M160, njegovim karakteristikama i mogućnostima.