Canon imageFORMULA P-150

imageFORMULA P-150

Ultrakompaktan i prenosan, P-150 je najbrži industrijski skener za obostrano skeniranje A4 formata, idealan za upotrebu u kancelariji ili na putu jer pruža mogućnost skeniranja u seriji brzinom od 15 str/min i ima uređaj za automatsko uvlačenje za 20 listova.

Prednosti

  • Skeniranje brzinom do 15 str/min (30 slika/min)
  • Veoma kompaktan uređaj koji štedi prostor i lako se prenosi
  • Zahvaljujući ugrađenom softveru lako se priključuje i koristi
  • Jednostavno napajanje putem USB priključka
  • Brzo skeniranje serije dokumenata uz uređaj za automatsko uvlačenje za 20 listova
  • Veoma kvalitetne slike uz senzor sa 600 tpi
  • Upravljački program za Mac / Linux omogućava kompatibilnost sa više platformi

Detaljne karakteristike

Detaljniji pregled Canon imageFORMULA P-150

Najkompaktniji prenosni skener za obostrano skeniranje A4 formata


P-150 ima lagano kućište i zauzima malo prostora, pa je idealan za male i kućne kancelarije gde je ušteda prostora važna, kao i za direktore koji treba da skeniraju dokumente u pokretu.

Uređaj koji obezbeđuje produktivnost


Model P-150 štedi korisnicima vreme i pomaže im da postignu više, jer istovremeno skenira obe strane dokumenta brzinom do 15 str/min i poseduje vodeći uređaj za automatsko uvlačenje za 20 listova koji omogućava brzo skeniranje serije dokumenata.

Uređaj se lako prenosi, pa kompanije mogu zaposlenima da obezbede lak pristup skeniranju kada nisu u kancelariji. To doprinosi ubrzanju obrade važnih dokumenata, kao što su nalozi za nabavku, fakture i zahtevi za proviziju, što obezbeđuje produktivnost i uštedu novca.

Savršen uređaj za male ili kućne kancelarije.


P-150 zauzima malo prostora i modernog je dizajna, što znači da će se jednako dobro uklopiti u male i kućne kancelarije. Naš CaptureOnTouch softver svima omogućava jednostavno skeniranje.

Idealan za direktore u pokretu


Nijedan drugi skener neće tako uredno stati u poslovnu tašnu ili tašnu za prenosni računar, a napajanje putem USB priključka znači da korisnici ne moraju da nose AC adapter. Jednostavno povežite P-150 sa prenosnim računarom i počnite skenirati. Ugrađeni CaptureOnTouch lite softver direktorima u pokretu omogućava i skeniranje sa računara drugih osoba bez potrebe za instalacijom nametljivog upravljačkog programa ili nove aplikacije.

Napredna i intuitivna obrada slike


Precizan senzor sa 600 tpi obezbeđuje izvanredan kvalitet slike, a bogat izbor funkcija za obradu slike - Auto-colour Detection (automatska detekcija boje), Auto Paper Size (automatsko prepoznavanje veličine papira), Deskew Detection (poravnanje stranice) i Text Orientation Recognition (prepoznavanje orijentacije teksta) - obezbeđuje vrhunski kvalitet skeniranja i efikasnost.

CaptureOnTouch za jednostavno skeniranje

Softver CaptureOnTouch kompanije Canon omogućava lako i efikasno skeniranje, uključujući jednostavno izvršavanje rutinskih zadataka, skeniranje u e-poštu ili skeniranje na radnu površinu, jednim dodirom. Korisnici imaju i mogućnost instalacije programa zasnovanog na konceptu podele programskog okruženja (cloud-based) - Evernote za brzo i jednostavno otpremanje informacija na Internet da biste im mogli pristupiti sa bilo kojeg mesta.

Povezivanje bez muke


Uređaj P-150 povezuje se sa širokim rasponom drugih aplikacija za obradu slike, zahvaljujući standardnim upravljačkim programima TWAIN i ISIS koji su u kompletu. Osim toga, P-150 ima podršku i sertifikat za Kofax Virtual Rescan (VRS).

Lako arhiviranje


Softver CaptureOnTouch kompanije Canon i ugrađene aplikacije poput BizCard Reader korisnicima omogućavaju skeniranje i uvoz vizitkarti direktno u arhivu kontakata. PaperPort omogućava bolje arhiviranje i vraćanje elektronskih datoteka, kao i upravljanje njima.

Ekološke kvalifikacije


Zahvaljujući napajanju putem USB priključka i niskoj potrošnji energije od 5 W, P-150 nema štetan uticaj na životnu sredinu. On lako zadovoljava zahteve ENERGY STAR standarda za energetsku efikasnost i smanjuje troškove energije.

Privlačan i moderan dizajn


Moderan i sjajan dizajn svilenkaste crne završne obrade čini P-150 lepim ulaganjem.

Kompatibilnost sa više platformi


P-150 pruža kompatibilnost sa Mac sistemima zahvaljujući Mac TWAIN upravljačkom programu i softveru CaptureOnTouch za Mac koji se isporučuju sa uređajem. Za kompanije koje žele otvorenu arhitekturu tu je i upravljački program za Linux koji podržava SANE. Ovaj upravljački program možete preuzeti sa veb stranice za softversku podršku kompanije Canon.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o modelu Canon imageFORMULA P-150, njegovim funkcijama i mogućnostima.