Canon imageFORMULA ScanFront 330

imageFORMULA ScanFront 330

Kompaktan i pouzdan mrežni skener u boji koji povećava produktivnost i smanjuje IT troškove zahvaljujući brzom radu i jednostavnom rukovanju, centralizovanoj administraciji i neprimetnoj integraciji i poslovne primene i radni proces

Prednosti

 • Elegantan i kompaktan dizajn
 • Veoma brzo i pouzdano skeniranje
 • Lako rukovanje pomoću prilagodljive dugmadi za poslove
 • Manji IT troškovi zahvaljujući daljinskom upravljanju i mrežnoj integraciji
 • Napredne bezbednosne funkcije
 • Jednostavno prilagođavanje uz SDK zasnovan na vebu

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon imageFORMULA ScanFront 330

Veoma brzo i pouzdano skeniranje


Kompaktni ScanFront 330 pomaže u unapređivanju radnih procesa i smanjivanju troškova zahvaljujući produktivnim brzinama skeniranja do 30 stranica u minuti. Korisnici mogu brzo da šalju dokumente na različita odredišta na mreži, što obuhvata i istovremeno skeniranje za različite namene. Zahvaljujući novom dizajnu mehanizma valjka za uvlačenje i pravoj putanji papira, korisnici mogu pouzdano da skeniraju različite tipove dokumenata, što obuhvata debeo/tanak papir, kartice, dugačke dokumente (do 1 m), dokumente formata A3 (u režimu presavijanja) i kartice sa reljefom.

Lako rukovanje


Korisnici će otkriti da je skeniranje pomoću modela ScanFront 330 jednostavno i praktično. Intuitivni ekran (8,4 inča) visoke rezolucije u boji osetljiv na dodir i prilagodljiva dugmad za poslove omogućavaju brzu i preciznu distribuciju datoteka na razna odredišta, kao što su e-pošta, mrežne fascikle, FTP, USB, faks i štampa. U korisne funkcije koje štede vreme spada ona koja korisnicima omogućava da brzo šalju dokumente na sopstvenu e-adresu, kao i funkcija ad-hoc faksa koja omogućava unos podataka za slanje faksa tokom skeniranja.

Praktična mogućnost daljinskog upravljanja


ScanFront 330 je jednostavan za podešavanje i upravljanje, čime doprinosi smanjivanju IT troškova. Za dodavanje skenera u mrežu nije potreban nikakav dodatni hardver niti softver, a moguće ga je koristiti bez potrebe za instaliranjem serverskog softvera. IT menadžeri mogu daljinski da ažuriraju, prave rezervne kopije i vraćaju podatke na više uređaja putem jednostavnog veb pregledača ili istovremeno putem softvera ScanFront Administration Tool.

Neprimetna integracija


Integracija u poslovne primene može da bude neprimetna. Sa svakim skeniranim dokumentom mogu da se šalju datoteke indeksa sa metapodacima (CSV ili XML format), a te informacije mogu da se koriste i za imenovanje datoteka slika - što omogućava jednostavniju klasifikaciju u kancelarijske sisteme. Pored toga, programerima su dostupni SDK paketi, što obuhvata i verziju zasnovanu na vebu koja omogućava pokretanje ScanFront softvera na odvojenom veb serveru/serveru u informatičkom oblaku. Time se dobijaju mnogo šire mogućnosti za integraciju kako bi programeri i IT odeljenja mogli da kreiraju sopstvena integrisana prilagođena rešenja prema načinu poslovne primene.

Pouzdana bezbednost


ScanFront 330 ima opsežan skup naprednih bezbednosnih funkcija, što korisnicima pruža punu kontrolu nad pristupom, upravljanjem i distribucijom informacija. U njih spadaju identifikacija uređaja, provera korisničkog imena i lozinke i automatsko odjavljivanje nakon određenog perioda neaktivnosti. Moguće je centralizovano upravljati ograničenjima na nivou korisnika i pratiti aktivnost korisnika, a bezbedno slanje dokumenata se postiže PDF šifrovanjem i zaštitom pomoću lozinke; za bezbedno pregledanje, uređivanje i štampanje.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon imageFORMULA ScanFront 330, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Scanning speed A4 (single sided)

Brzina skeniranja (A4, jednostrano)

Automatic document feeder

Mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata

Up to 3,000 sheets per day

Do 3.000 listova na dan

Intelligent network scanning

Inteligentno mrežno skeniranje

8.4” touch screen

Ekran osetljiv na dodir veličine 8,4”

Double-sided scanning

Dvostrano skeniranje

Scan to Folder

Skeniranje u fasciklu

Scan to FTP

Skeniranje na FTP adresu

Scan to email

Skenirajte u e-poštu

Scan to USB memory

Skeniranje na USB memorijski uređaj

Scan to printer

Skeniranje na štampač

Scan to FAX

Skeniranje u FAKS

 • Skener

 • Dokumentacija

 • Disk za instalaciju

 • AC adapter

 • Kabl za napajanje

 • Valjak za uvlačenje

Isporučeni softver

ScanFront Administration Tool

Administratorski softver koji vam omogućava da istovremeno kontrolišete više ScanFront skenera. Možete da proveravate trenutni status ScanFront skenera na mreži, da konfigurišete postavke, upravljate korisnicima, da pravite rezervne kopije i da vraćate podatke konfiguracije.

ScanFront Administration tool
ScanFront service software

Softver ScanFront Service

Softver ScanFront Service kompanije Canon unapređuje mrežne funkcije ScanFront skenera. Može da se konfiguriše tako da šalje skenirane dokumente na lokacije na mreži, za koje je onemogućeno direktno prebacivanje sa skenera. Na primer:

•  Odredište u drugom segmentu mreže
•  Štampači na mreži
•  Deljene fascikle na računarima koji se navode po IP adresi
•  Određeni NAS (Network Attached Storage – Skladište povezano na mrežu) uređaji

Komplet za razvoj softvera

Naš program za razvoj poslovnih rešenja (BSDP) posvećen je tome da vam pruži pristup asortimanu tehničkih informacija koje će vam pomoću u razvoju aplikacija za naš asortiman poslovnih proizvoda. Više informacija o našim kompletima za razvoj softvera potražite na veb stranici Canon Developer Programme.

Easy Scanning

uniFLOW kompatibilnost

Iskoristite prednost podrške za uniFLOW za mrežni skener za dokumente ScanFront kompanije Canon kako biste poboljšali radne procese skeniranja/snimanja i uživali u boljoj iskorišćenosti sistema uređaja kompanije Canon. Uz kompaktni dizajn i izuzetno pouzdani mehanizam za uvlačenje dokumenata, ScanFront možete da postavite tamo gde je najpotrebniji, kako biste efikasnije skenirali širi asortiman dokumenata.