Canon Optional Wi-Fi Unit WU10

Optional Wi-Fi Unit WU10

Prenosiva jedinica WU10 omogućava bežično skeniranje na mobilne uređaje i pruža zaista mobilan doživljaj skeniranja bez potrebe za povezivanjem na mrežnu tačku ili spoljno napajanje pomoću kabla.

Prednosti

  • Omogućava bežično skeniranje za rad u pokretu
  • Jednostavnost korišćenja i intuitivan rad
  • Skenirajte do 400 stranica u boji (200 tpi) sa potpuno napunjenom baterijom
  • Kompatibilnost sa Mac, PC, iOS i Android uređajima
  • Skenirajte direktno sa tablet računara ili pametnog telefona

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon Optional Wi-Fi Unit WU10

Idealan prenosivi server za skeniranje


Opciona Wi-Fi jedinica WU10 predstavlja savršen dodatak našem asortimanu imageFORMULA mobilnih skenera. Ona korisnicima omogućava da bežično skeniraju dok su u pokretu ili u kancelariji, pa mogu da rade produktivno bez potrebe za povezivanjem na izvor napajanja ili mrežu.

Jednostavno povezivanje i korišćenje


Wi-Fi jedinica WU10 je jednostavna za korišćenje – samo je pomoću USB veze povežite na uređaj za mobilno skeniranje kako biste obezbedili napajanje i uživali u slobodi koju pruža bežični rad. Jednostavna je za korišćenje zahvaljujući intuitivnoj i informativnoj tabli sa različitim bojama, pa svako može da je koristi.

Brzo skeniranje gde god da se nalazite


Wi-Fi veza vam omogućava da skenirate gde god da se nalazite – u kancelariji, kod kuće, na putu ili u odeljenjima za korisničku podršku. Ubrzajte proces provere podataka i donošenja odluka skeniranjem važnih informacija, kao što su ugovori, dokumenti za potvrdu identiteta i računi za domaćinstvo, na mobilni uređaj, tablet ili računar i njihovim slanjem u unapred definisani poslovni radni proces ili aplikaciju zasnovanu na informatičkom oblaku. WU10 omogućava skeniranje do 400 slika (200 tpi) sa potpuno napunjenom baterijom, pa možete da uživate u brzom mobilnom skeniranju bez kompromisa po pitanju performansi.

Svestrana Wi-Fi veza


Opciona Wi-Fi jedinica može da radi u okruženjima sa pristupnom tačkom i stanicom (peer-to-peer). Rukovodioci koji su stalno u pokretu mogu da povežu WU10 sa mobilnim skenerom kompanije Canon kako bi aktivirali direktnu bežičnu vezu sa mobilnim ili tablet uređajem. U kancelariji skener može da deli grupa korisnika preko kompanijskog Wi-Fi mrežnog servera ili preko direktne Wi-Fi veze.

CaptureOnTouch Mobile


Dostupna vam je fleksibilnost direktnog skeniranja na iPhone, iPad i Android uređaj gde god da se nalazite pomoću našeg snažnog softvera za skeniranje CaptureOnTouch Mobile. Uštedite dragoceno vreme pomoću funkcija u koje spada dvostrano skeniranje dokumenata u jednom prolazu. Napredne alatke za obradu slike, kao što su automatsko prepoznavanje veličine dokumenta, poravnavanje stranice i brisanje praznih stranica, daju postojano superioran kvalitet slike. Ova besplatna aplikacija dostupna je za iOS i Android uređaje. Radi postizanja veće produktivnosti u pokretu, možete da obavljate grupno skeniranje i da prikupljene informacije čuvate u informatičkom oblaku ili da ih dodajete u poslovne radne procese. Više informacija potražite u odgovarajućem softveru.

Specifikacija proizvoda

Saznajte više o modelu Canon Optional Wi-Fi Unit WU10, njegovim funkcijama i mogućnostima.

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

USB connection

USB veza