Simplify, plug and play solutions

Pojednostavljivanje – Trenutno spremno rešenje umanjuje složenu administraciju

Izazovi

Bez odgovarajućih alata, administracija koja troši vreme može lako da vam odvrati pažnju. Na primer, ako nemate stalno zaposlenog IT stručnjaka, teže je rukovati današnjom složenom tehnologijom za obradu dokumenata. A produktivnost trpi ako zaposleni koji rade van kancelarije ne mogu lako da pristupe potrebnim dokumentima.

Naša rešenja za obradu dokumenata, spremna za upotrebu, pojednostavljuju svakodnevnu administraciju, ostavljajući vam slobodu da se fokusirate na zadatke koji su zaista važni.

Simplify, Leeds City Council boost productivity while cutting costs, using plug and play solutions from Canon

Studija slučaja

Saznajte kako smo veću grada Lidsa pomogli da optimizuje uslugu štampe, kako bi poboljšali produktivnost, istovremeno smanjujući troškove i gubitke.

Saznajte više

Obratite nam se

i otkrijte kako možemo da vam pomognemo da pojednostavite poslovanje

Saznajte više

Primene za klijente

Efikasna proizvodnja dokumenata

efikasna proizvodnja dokumenata
Pomozite zaposlenima da rade brže i pametnije tako što ćete razviti unapređenu uslugu štampanja koja omogućava preuzimanje zadataka štampe sa bilo kog umreženog uređaja.

Usluge upravljanja štampanjem za mala i srednja preduzeća

usluge upravljanja štampanjem za mala i srednja preduzeća
Povećajte produktivnost, uz smanjivanje troškova i količine otpada, oslobađanjem zaposlenih od zadataka upravljanja štampanjem koji oduzimaju mnogo vremena. Otkrijte kako vam naša rešenja Usluga upravljanja štampanjem pomažu da radite brže i inteligentnije.

Aktiviranje mobilnih kancelarija

omogućavanje mobilne kancelarije
Povećajte produktivnost i radite pametnije tako što ćete zaposlenima omogućiti da štampaju, skeniraju i obrađuju dokumente gde god da se nalaze.

Rešenja za obradu dokumenata, spremna za upotrebu

rešenja za obradu dokumenata, spremna za upotrebu
Podešavanje i instaliranje složenih uređaja može da bude teško. Radite efikasnije tako što ćete uložiti u jednostavne, intuitivne proizvode koji zahtevaju minimalno podešavanje i pružaju napredne funkcije za manipulisanje dokumentima.

Možda će vas takođe interesovati

  • Canon
  • ...
  • Trenutno spremna rešenja – pojednostavljivanje