Transform, digital transformation and business process management

Transformišite poslovne procese i radite brže i pametnije

Izazovi

Manuelni radni procesi usporavaju produktivnost i onemogućavaju rast – sprečavajući vas da odgovorite na poslovne izazove, kao što je skraćivanje vremena obavljanja zadataka i administrativnih troškova i omogućavanje bolje bezbednosti radnih procesa sa velikom količinom dokumenata.

Unapredite način na koji radite digitalizovanjem ključnih oblasti upravljanja poslovnim procesima. To možete da postignete na razne načine – integrisanjem tehnologija, upravljanjem uslugama ili čak potpunim eksternalizovanjem procesa obrade dokumenata kompaniji Canon.

Transform, DWF Law discover the benefits of going paperless using digital transformation solutions from Canon

Studija slučaja

Saznajte kako smo pomogli kompaniji DWF Law da poboljša protok informacija između kancelarija, istovremeno smanjujući troškove i poboljšavajući bezbednost podataka.

Saznajte više

Obratite nam se

da biste otkrili kako možemo da vam pomognemo da transformišete poslovanje

Saznajte više

Primene za klijente

Digitalna prostorija za poštu

digitalna prostorija za poštu
Povećajte produktivnost, smanjite troškove i pružajte bolju korisničku podršku tako što ćete brže i efikasnije obrađivati poštu pomoću digitalne prostorije za poštu.

Obrada faktura

obrada faktura
Ručna obrada faktura može da bude neefikasna i podložna greškama – što staje vremena i novca. Naše rešenje Obrada fakture olakšava upravljanje gotovinskim tokom – što donosi uštedu vremena i spokoj.

Digitalizacija HR-a

Digitalizacija HR-a
Ručni radni tokovi dokumenata povezanih sa HR-om mogu da vam uspore poslovanje. Povećajte produktivnost i smanjite troškove tako što ćete zameniti ručne HR procese automatizovanim radnim procesima, koji nude veću kontrolu i transparentnost.

Realizacija porudžbina

poslovna žena
Unapredite korisničku podršku i povećajte produktivnost bržom obradom porudžbina i izbegavanjem skupih grešaka.

Možda će vas takođe interesovati

  • Canon
  • ...
  • Upravljanje poslovnim procesima – transformacija